• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mushroom Coffee (Lion's Mane)

€11,95
Lion's Mane paddestoel en rhodiola wortel in combinatie met instant koffie geeft u perfecte mentale helderheid in een handomdraai!
Mushroom Coffee (Lion's Mane)

Wat doet het

Geen Kriebels, Geen crashes.

Wat is het

Zorgt voor een nog sterker effect voor je brein wat koffie normaal al doet

Hoeveel

10 poeder pakketten per doos - 40 mg caffeine per servering

Hoe krachtig

500mg dual extracted paddestoelen per pakket

Mag ik het

Vegan - Paleo - Suiker vrij - Gluten vrij - GMO-vrij

Hoe te gebruiken

Instant - Voeg een zakje samen met 220ML heet water

 

Voordelen van deze koffie

Op zoek naar een betere productiviteit? De brein stimulerende effecten van koffie zijn bekend, maar in combinatie met Lion's Mane paddestoel en rhodiola wortel zal u de perfecte mentale helderheid krijgen in een handomdraai!

Koffie is de meest gebruikte antioxidant-rijke superfood van de wereld en we wilden de mensen een gemakkelijke upgrade hiervoor geven. U kunt blijven genieten van koffie, maar nu met een crank up van uw productiviteit  om je stofwisseling te verhogen zonder enig schuldgevoel, dankzij onze favoriete medicinale paddestoelen!

Hoe en wanneer te gebruiken:

  • Voeg 1 pakket toe aan 220ML heet water of mix het met je favoriete smoothie
  • Drink deze drank s'middags voor een gebalanceerde stimulatie
  • Bij elke koffiepauze - voor extra genot
  • 2 pakketten per dag 

 
Powerful Ingredients:

100% Arabica koffie (1900mg)

De premium instant-koffie die wij in al onze producten op basis van koffie gebruiken is heerlijk glad 100% arabica-variëteit, geteeld in de vulkanische bodems van Zuidoost-Azië. Het is gegroeid op grote hoogten in schaduw zonder het gebruik van pesticiden. Na het roosteren en het brouwen van de bonen concentreren we de koffie door verdamping en aan het eind van de spray-droog in een zuivere instant-poeder.

Onze koffie is niet nog biologisch gecertificeerd, maar we hebben het getest en het bevat absoluut nul pesticiden. We lopen ook voortdurend 3de partij lab testen om ervoor te zorgen de minimumniveaus van mycotoxines. In plaats van premie betalen voor de organische certificering, we de bron de hoogste kwaliteit en meest potente producten. Immers kunt je gewoon vertellen het afgezien van de anderen door het zelf proeven!
 

twee keer extract van wilde Siberische Chaga paddenstoel(250 mg)

Koffie is een zure drank en sommige mensen kunnen vaak een maag branden na het drinken van het voelen. Sterk alkalisch-vormende chaga paddestoel extract toe te voegen aan koffie lost het probleem van de zuurgraad en resulteert in een soepeler smaak. De profielen van de smaak en het mondgevoel van deze twee zijn eigenlijk zo dichtbij dat chaga paddestoelen werden gebruikt als een vervanging van de koffie tijdens de Tweede Wereldoorlog in Finland!

Krachtige antioxidanten, anti-virale effecten en het immuunsysteem stimuleren van eigenschappen van chaga paddestoelen maken kop koffie zo gezond als het ooit zou kunnen zijn!

Ook gebruiken we onze gerenommeerde, wildcrafted chaga van paddestoel dual extract in dit mengsel van koffie. Om ervoor te zorgen de beste biologische beschikbaarheid hebben we zowel warm water en alcohol winning tot de champignons en gestandaardiseerd het eindproduct bevatten ten minste 30% polysacchariden (15% + beta-glucanen in het dieet) en 2% triterpenen. En zoals altijd, onze pure spray-gedroogd uittreksel poeders suikers, vulstoffen of vervoerders niet bevat.
 

Twee keer gefilterde Lion Paddenstoel (250 mg)

Deze heerlijke paddestoelen zijn gebruikt voor honderden jaren in de traditionele Chinese geneeskunde voor hun hersenen-opvoerende eigenschappen. Recente wetenschap is gericht op lion's mane's uitzonderlijke gevolgen voor de regeneratie van ons zenuwstelsel. Koffie kan zijn een uitstekende productiviteit booster, maar nog meer wanneer verbeterd met een goede lion's mane extract!

De natuurlijke nootropic (cognitieve stimuleren) effecten van lion's mane werk hand in hand met de verhoogde productiviteit veroorzaakt door koffie van stimulatie, waardoor u de perfecte staat van geest.

Onze lion's mane paddestoel extract wordt gemaakt door dual uitpakken de vruchtlichamen hout-gegroeid en vervolgens spray-drogen het zonder vulstoffen of dragers. De definitieve extract poeder is gestandaardiseerd aan 30% polysaccharide (15% + bèta-glucan) inhoud.
 

Wilde rhodiola wortel

Rhodiola wortel is een van de krachtigste adaptogens en goed-gekend voor haar effecten op ons zenuwstelsel, stress niveaus en functioneren van de hersenen. Het kan helpen verbeteren van iemands concentratie, geheugen en alertheid.

Onze wortels rhodiola worden verzameld uit de bergen van Tibet en uitgepakte in water en alcohol verhogen de absorptie.
 
 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Four Sigmatic, Los Angelas

Netto hoeveelheid product (10 pakjes): 25 gram

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen