• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Chaga Four Sigmatic

€29,95
Krijg een Bulletproof immuniteit, een Chaga Mushroom elixer vol met anti-oxidanten die helpen je lichaam om te vechten tegen bacteriën en infecties
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Chaga Four Sigmatic

WAT DOET HET

Draagt bij aan het positief beïnvloeden van het vermogen om infecties, bacteriën, verkoudheid en virussen te bestrijden te verbeteren

WAT IS HET

Een anti-oxidant bom - een van de sterkste anti-virale en ontstekkingremmende voedingstoffen

HOEVEEL

20 poeder pakketen per box

HOE KRACHTIG

1500mg  Tweevoudig gewonnen, wild geoogste  Siberische Chaga champignons per pak

MAG IK HET

Vegan - Paleo - Suiker vrij - Gluten vrij - GMO-vrij

GEBRUIKSAANWIJZING

Voeg een pakket samen met 250ml warm water of laat het opgaan in uw favoriete smoothie

 

 

Blijf gezond met een robuuste immuniteit

Dit "zwarte goud" dat groeit op berkenbomen is over de jaren uitgegroeid tot de meest gewilde paddestoel in de Noordelijke culturen. Chaga paddestoel is een van de hoogste bronnen van antioxidanten in de natuur en het helpt jouw lichaam gezond te houden en geeft een kogelvrije immuniteit.

 Wildgegroeide Siberische Chaga Mushrooms van Four Sigmatic zijn zorgvuldig geselecteerd om u belangrijkste gezondheid te ondersteunen. Met een aantal van de meest krachtige anti-oxidanten en anti-inflammatoire effecten die je ooit zult vinden uit natuurlijke wijze en in het wild.

 

Hoe en wanneer te gebruiken:

  • Voeg 1 pakje toe aan 250ML heet water of mix het met jouw favoriete smoothie
  • In de morgen - start de dag met een robuuste immuniteit
  • Wanneer je een immuniteits boost nodig hebt - nooit meer een zieke dag
  • Voeg honing of zoetstof toe naar wens
  • 1 pak per dag
 

Krachtige Ingredienten:

Chaga

Het hoofdbestanddeel in onze Chaga elixir is, natuurlijke, pure wildgegroeide Chaga champignon! 1500 mg van de meest potente Chaga extracten met minimaal 30% polysaccharide (15%+ beta-glucanen) en 2% triterpenen. Geen zetmeel, suikers of enige vorm van vullers. 

Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit deze oneetbaar, houtachtige paddenstoel kunt halen. Hebben we dual extracten gemaakt. Dit betekent dat alle van de actieve water- en vetoplosbare componenten biobeschikbaar zijn gemaakt met kokend water en alcohol. Na het verwijderen van de alcohol en het concentreren van het extract spuite we dit droog en terug naar poeder.

We houden natuurlijk rekening met het milieu in alles wat we doen. Wanneer de Chaga stukken worden gewonnen vanuit de berken, wordt alleen de buitenste sclerotium verwijderd terwijl de paddestoel zelf word overgelaten om weer verder te reproduceren op de boom.

 

Eleuthero

Eleuthero, ook wel bekend als Siberische ginseng, werkt synergetisch met chaga om immuniteit te versterken en de vitaliteit te ondersteunen. Elk pakket bevat 750 mg natuurlijk gegroeide en geconcentreerd eleuthero wortel extract. Dit is een van de meest gerespecteerde kruiden adaptogens - de Sovjet kosmonauten namen dit zelfs in de ruimte!

 

Rose hips

Die mooie, dieprode vitamine C bommen - rozenbottels - zijn altijd dicht bij ons hart geweest. Als kinderen gebruikten we deze al als "jeuk poeder" met de binnenkant van de vruchten. Later begonnen we ze te eten als krachtige road-side snacks en nu wilden we ze toevoegen aan onze champignons om opname te bevorderen. Elk pakket heeft 15 mg natuurlijke vitamine C uit de rozenbottel extract (25% ADH), die het gemakkelijker maakt voor je lichaam om de paddestoelen op te nemen.
 

Field Mint

Heerlijke mint bladeren werken als combo voor een heerlijke smaak

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Four Sigmatic, Los Angelas

Netto hoeveelheid product (20 pakjes): 60 gram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen