• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Focus and Power - Primal Nootropic

1 / 2
€32,29
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Focus and Power - Primal Nootropic

Alpha-GPC: Is het best bekend om choline te leveren aan de hersenen voor de productie van de cognitie-neurotransmitter acetylcholine. Kan de cognitieve functies verbeteren. Kan de bloed-hersenbarrière overschrijden om direct het acetylcholinegehalte te verhogen. Moet aangetoond worden dat het serotonine- en dopaminegehalte (slaap, stemming, energie, motivatie) verhoogt. Ook de laatste resultaten van een studie ondersteunen het gebruik van Alpha-GPC om de kracht te vergroten. Hoe het werkt: Choline is essentieel voor de hersenen om acetylcholine te produceren, de "lerende" neurotransmitter. Elke molecule van Alpha-GPC bestaat voor ongeveer 40% uit choline, die het rechtstreeks aan de hersenen levert.


L-Theanine: Is een aminozuur, aanwezig in de theebladeren. Het is aangetoond dat het de slaapkwaliteit verbetert en mentale en fysieke stress aankan. Kan helpen de hersenen te beschermen tegen oxidatieve stressschade. Hoe het werkt: Verhoogt het niveau van kalmerende neurotransmitters, serotonine en GABA die belangrijk zijn voor de slaap, stemming, alertheid en energie.


L-tyrosine: is een aminozuur dat het geheugen, de stemming, de cognitieve capaciteiten, de concentratie en de stress kan verbeteren. Hoe het werkt: Om het eenvoudig te houden, zorgen voldoende hoeveelheden L-tyrosine voor grondstoffen voor het lichaam om neurotransmitters te produceren. Wanneer we in stress zitten, kunnen die neurotransmitters snel uitgeput raken.


Bacopa extract: is een oud nootroop kruid dat de angst kan verminderen, de cognitie kan verbeteren en zelfs de hersenen kan beschermen tegen veroudering. Wordt veel gebruikt in Azië en geïntegreerd als ingrediënt in medicinale preparaten in Australië, India, Maleisië, Pakistan en Bangladesh. Hoe het werkt: Door de groei en proliferatie van dendrieten te bevorderen (=vertakte uitbreiding van de zenuwcellen, die impulsen naar het zenuwcellichaam doorsturen en waarnemen).


Siberisch Rhodiola-extract: Is een kruid, dat in China, Rusland en Scandinavië wordt gebruikt als traditionele medicijn tegen vermoeidheid. Bestrijdt stress. Kan in staat zijn om energie te herstellen, de stemming te verbeteren en de cognitie te verbeteren. Kan hersenbeschadiging door giftige stoffen voorkomen. Hoe het werkt: lijkt te handelen door het moduleren van signaalwegen en moleculaire netwerken in de hersenen, kan interageren met het HPA-systeem om de productie en afgifte van cortisol te onderdrukken.


Vitamine B12: Het is aangetoond dat het het werkgeheugen en de stemming verbetert. Essentieel voor het genereren van nieuwe rode bloedcellen, DNA-synthese, behoud van de neurologische functie. Kan worden gevonden in vlees, vis, eieren, melkproducten. Hoe het werkt: Is een voorloper in de biosynthese van alle belangrijke neurotransmitters acetylcholine, dopamine, GABA en serotonine.

 

De Ingrediënten:

Alpha-GPC

L-Theanine

L-tyrosine

Bacopa extract

Siberisch Rhodiola-extract

Vitamine B12

 

Meer informatie

- Neem dagelijks 2 capsules op elk gewenst moment van de dag.

- Dit product komt uit Nederland.

- Dit product is ontwikkeld door GoPrimal.

- Dit netto hoeveelheid van dit product bedraagt 44 gram.

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen