• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alpha Brain - 30 capsules

1 / 2
€34,95
Het idee achter Alpha Brain was om een complete, effectieve en uitgebalanceerde noötrope formulering samen te stellen. Alpha Brain is geschikt voor sporters, studenten, gamers, pokerspelers, golfers en businessmen.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Alpha Brain - 30 capsules

 

Compleet uitgebalanceerd noötropicum

Alpha Brain is een compleet noötropicum dat bestaat uit wetenschappelijk onderzochte plantaardige ingrediënten. Alpha Brain bevat een evenwichtige combinatie van nutriënten die kunnen leiden tot verbeteringen in het geheugen en die de geest helder houden. Alpha Brain bevat geen gluten.

Alpha Brain is een compleet, uitgebalanceerd noötropicum. Sommige ingredienten zijn wetenschappelijk bewezen effectief. Noötropica zijn supplementen en voedingsstoffen die helpen om de functies van het brein, zoals cognitie en geheugen, te verbeteren. De kracht van Alpha BRAIN zit in de zorgvuldig gekozen combinatie van nutriënten die gericht is op het verbeteren van het geheugen en cognitie.

Optimize your life

Earth Grown

AC-11® — Superkruid uit het regenwoud

Het Amazone regenwoud is de plek waar de plant kattenklauw groeit. Traditionele volkeren uit deze regio gebruiken kattenklauw al generaties lang voor haar specifieke eigenschappen en het wordt daarom ook wel “The Rainforest Super Herb” genoemd. Na jaren van onderzoek is een extractieproces ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van een moleculaire zeeftechniek. Deze methode wordt gebruikt om het gepatenteerde AC-11® extract te produceren. AC-11® staat dan ook bekend als de meest potente extract van deze plant. AC-11® is de perfecte samensmelting van de geheimen van de regenwoud en hedendaagse technologische vooruitgang op het gebied van plantextractie.

 

Vitamine B6

Pyridoxine (Vitamine B6) is een van de drukste vitaminen in je lichaam en is betrokken bij een groot aantal chemische reacties. Vitamine B6 draagt bij aan cysteïnesynthese en het energiemetabolisme.

 

Alpha GPC (L-alphaglycerylphosphorylcholine / L- choline alfosceraat)

Alpha GPC (Glyceryl Phosphoryl Choline) wordt gewonnen uit lecithine en is een fosfolipide die voornamelijk voorkomt in de neuronale membranen.

 

 

Bacopa Monnieri

Bacopa Monnieri is een Ayurvedisch kruid dat gevonden wordt in moerassen in India en waarvan wordt gedacht dat het de geestelijke vermogens vergroot. Ayurvedische geneesheren hebben hierom al eeuwenlang Bacopa Monnieri aan alle lagen van de bevolking geven. Bacopa Monnieri zou de geest helder houden en is goed voor het geheugen. Ook verbetert het kruid het concentratievermogen. Daarnaast heeft Bacopa Monnieri een gunstige uitwerking op je dromen.

 

Pterostilbeen

Een van de nieuwste stoffen voor noötropica en populairder dan het verwante resveratrol. Pterostilbeen is een natuurlijke stof die in grote hoeveelheden voorkomt in blauwe bessen.

 

L-Tyrosine

L-Tyrosine is een belangrijk aminozuur. Een belangrijke bouwsteen van zowel dopamine, adrenaline, noradrenaline en schildklierhormonen, allemaal stimuli van de stofwisseling en het zenuwstelsel.

 

Research

L-Theanine

L-Theanine is een van de redenen waarom groene thee lichter is dan andere cafeïnehoudende dranken. L-Theanine is verwant aan GABA en wordt makkelijk opgenomen door het lichaam. L-Theanine wordt makkelijk opgenomen door het lichaam en is een natuurlijke rustgever.

 

Avena sativa Haver

Haverstro heeft veel voordelen voor het lichaam. Zo helpt het om de gewrichten soepel te houden, is het goed voor de huid en verbetert het de vertering van voedsel. De haverstro in Alpha Brain is extreem krachtig met een 20:1 verhouding en zorgt er voor dat Alpha BRAIN een evenwichtig noötropicum is.

 

Fosfatidylserine

Fosfatidylserine is een belangrijke vetachtige stof die voorkomt in de celmembranen van hersencellen. De stof wordt geïsoleerd uit sojabonen.

 

Aanbevolen gebruik

Neem dagelijks twee capsules, bij voorkeur met een lichte maaltijd.

Marcus Aubrey Onnit

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product (30 capsules): 19.725mg

Reviews
Reviews
4.75 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen
Miriam de Groot 25-04-2016
Reviews

Alpha Brain werkt perfect! Superfocus!

Kevin van Wuijckuijse 09-03-2016
Reviews

Damn! Ik had niet verwacht dat dit zo goed zou werken. Ik ben helemaal geen fan van voedingssupplementen maar door de podcasts van Eindbazen werd ik toch nieuwsgierig. De heren komen betrouwbaar over worden ik het een keer wilde proberen. Je wordt er helder van in je hoofd en gefocust. Het lijkt ook alsof je kleuren feller waarneemt na het innemen van de tweede een uur later. Ik liep in de supermarkt door een gangpad en het leek wel alsof ik alle producten meer gestructureerd waar kon nemen. Als student helpt het goed bij het maken van huiswerk. Daarnaast heb ik nog nooit zo lekker getraind tijdens Ninjutsu. Ik neem ze savonds in 4-6 voor het slapen en werkelijk je dromen worden een stuk meer helder. Stiekem had ik ze voor dit laatste doeleinde gekocht. Thanks Nootrofit.

Tobias 23-07-2013
Reviews

Alpha Brain is het ideale supplement voor een goede focus gedurende de dag. Ideaal voor langdurige concentratie tijdens je werkzaamheden!

Thomas de Groot 28-04-2013
Reviews

Super voor concentratie. Beter dan caffeine en guarana.

4.75 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen