• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dopamine

€38,95
Dopamine is een neurotransmitter die geassocieerd wordt met motivatie, korte termijn geheugen, creativiteit en persoonlijkheid. Dopamine is op zijn beurt weer voorloper van epinefrine en norepinefrine. Deze twee stoffen worden geassocieerd met alerth...
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Dopamine

De chemische patronen en processen die ervoor zorgen dat de hersenen functioneren zoals het hoort is enorm complex. Onze neurochemie kent veel variaties en is van persoon tot persoon verschillend. Externe factoren zoals voeding, sportinspanningen, blootstelling aan zonlicht en sociale interacties, maar ook je genetica sturen de chemie in de hersenen aan.

Omdat het steeds moeilijker wordt om aan alle factoren te voldoen kunnen de meeste mensen wel een extra boost gebruiken om hun hersenenwerking te optimaliseren. Een “brain food” bevat natuurlijke voedingsstoffen die als brandstof dienen voor specifieke neurotransmitters in de hersenen.

De rol van Dopamine

Dopamine is een neurotransmitter die geassocieerd wordt met motivatie, korte termijn geheugen, creativiteit en persoonlijkheid. Dopamine is op zijn beurt weer voorloper van epinefrine en norepinefrine. Deze twee stoffen worden geassocieerd met alertheid en aandacht.

Complete neurotransmitter ondersteuning

De beste manier om de dopamine balans positief te beïnvloeden is door de noodzakelijke voorlopers en cofactoren aan te leveren. In het lichaam worden deze vervolgens op een natuurlijke manier gebruikt in biochemische processen waaruit dopamine voortkomt.


Bijzonderheden: geschikt voor veganisten, Geschikt voor vegetariërs, GMO vrij, Vrij van allergenen, Vrij van gluten, Vrij van pesticiden en herbiciden, Vrij van soja, Vrij van zuivel


Aanbevolen gebruik

neem 2 - 3 capsules in de ochtend, of zoals voorgeschreven door arts of therapeut en neem niet meer dan 3 capsules per dag innemen.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (60 capsules): 45.3200mg

Reviews
Reviews
4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Johan 15-04-2016
Reviews

Fijn product!

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen