• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MagTech™ - MAGNESIUM COMPLEX - 90 capsules

1 / 2
€27,95
MagTech™ - MAGNESIUM COMPLEX - MagTech™ is een magnesiumsupplement dat speciaal ontworpen is voor een betere opname. Magnesium is een van de belangrijkste mineralen voor het lichaam
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MagTech™ - MAGNESIUM COMPLEX - 90 capsules

MagTech™ is een nieuw, verbeterd magnesium supplement.

Magnesium:

    • Draagt bij tot een normale psychologische functie.
    • is goed voor het celdelingsproces.
    • Draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
    • Draagt bij aan tot een normale eiwitsynthese.
    • Activeert je natuurlijke energie in het lichaam.

MagTech™ is een kwaliteitsmix van drie typen magnesium die er om bekend staan dat ze makkelijk opgenomen kunnen worden; Magtein Magnesium L-Threonaat, Magnesium Tauraat en Magnasium Glycinaat. Alle typen magnesium in deze mix zijn chelaten. Een chelaat is een mineraal dat verbonden is met een aminozuur. Magnesiumchelaten worden beter opgenomen dan andere vormen van magnesium.

MagTech™ heeft een 100% nutriëntdichtheid. Dat wil zeggen dat alle componenten van deze magnesiummix voedingswaarde hebben. We hebben voor magnesiumchelaten met functionele aminozuren gekozen. MagTech is glutenvrij en veganistisch. 

Magnesium en het brein

Het menselijke brein heeft ongeveer 100 miljard neuronen die met elkaar communiceren door middel van synaptische verbindingen. Ieder individueel neuron is in staat om duizenden synapsen te hebben. Daarom zijn er dus biljarden synaptische verbindingen in het brein. Deze verbindingen creëren van neurale netwerken die de basis vormen voor het leervermogen van de hersenen. Des te meer synaptische verbindingen er zijn, des te beter je nieuwe dingen kunt opnemen.

Uit een belangrijk onderzoek aan MIT (Een toonaangevende universiteit in Boston) is gebleken dat magnesium een rol speelt in het reguleren van de dichtheid van synapsen en hoe magnesium bijdraagt aan de hersenen en het zenuwstelsel en hoe het bijdraagt aan het leervermogen. Een team van wetenschappers toonde aan dat hogere magnesiumwaarden bijdroegen tot een significante en langdurige toename in het aantal synapsen. De wetenschappers vonden dat veel magnesium supplementen niet goed werden opgenomen in het lichaam en daarom ontwikkelden zij Magtein™.

Aanbevolen gebruik

Neem 2 capsules per dag. Bij voorkeur op een gevulde maag en één in de ochtend en één in de avond.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (90 capsules): 6000mg

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Steven 17-08-2014
Reviews

Super product! Snel in huis. Maar wel jammer dat Nootrofit niet aangeeft wat de aanbevolen dosering is op haar website. Het is namelijk zo dat op de verpakking staat dat de aanbevolen dosering 2 servings is per dag (d.w.z. 2g Magtein/ 6 capsules per dag). Nu ik dit weet, is Magtech niet de voordeligste vorm van verkrijgbare Magtein (eerder een van de duurste). Een verpakking Magtech (90 capsules) is door de lage dosering per serving net genoeg voor 15 dagen.. Overigens klopt de aanbevolen dosering van Magtech wel, de fabrikant van de werkzame stof Magtein geeft aan dat dit inderdaad 2x 1g Magtein per dag.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen