• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SMART CAFFEINE™

€20,45
SMART CAFFEINE™ is een mix van L-theanine en Cafeïne. L-theanine is een natuurlijk aminozuur dat gevonden wordt in groene thee en dat een rustgevend effect heeft.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
SMART CAFFEINE™

 

SMART CAFFEINE™ met L-theanine voor Gefocuste Energie

Smart Caffeine™ is een mix van L-theanine en cafeïne. Smart Caffeine zorgt voor ervoor dat je ontspannen bent, maar tegelijkertijd ook erg alert. Smart caffeine is veganistisch en glutenvrij. 
 

 

Puur cafeïne anhydraat

Cafeïne is een natuurlijk stimulerend middel dat wereldwijd populair is. Door een pure vorm van cafeïne te gebruiken kunnen we de positieve effecten zoals concentratie, alertheid en verbeterde lichamelijke prestaties vergroten.

L-theanine van groene thee

L-theanine is een natuurlijk voorkomend aminozuur dat voordelen kan hebben zoals mentale rust, alertheid en een grotere activiteit van Alfa-golven in de hersenen.

Goede energie

De concentratie en het energieke gevoel van cafeïne wordt gecombineerd met de effecten van L-theanine. Cafeïne gebruikers klagen vaak over een gejaagd gevoel. Smart Caffeine draagt bij aan goede energie.

De werking

Miljoenen mensen wereldwijd gebruiken cafeïne. Het is een efficiënt natuurlijk stimulerend middel dat goed verdragen wordt door de meeste mensen. Cafeïne kan ervoor zorgen dat je je energieker voelt en beter kunt concentreren. Maar het is niet het type energie dat je wil als je productief wilt zijn.

Cafeïne is geen geweldig middel bij zware geestelijke inspanning. Cafeïnegebruikers ervaren vaak een gejaagd gevoel, gevolgd door een cafeïne-crash. Koffie met suiker of energiedrankjes geven niet de juiste energie om dingen gedaan te krijgen.

Daarom hebben we L-theanine aan Smart Caffeine™ toegevoegd. L-theanine is een natuurlijk voorkomend aminozuur met voordelen zoals ontspanning, verbeterde concentratie en misschien nog wel het belangrijkst; het vergroot de activiteit van alfa hersengolven.

Dit Natural Stacks product kan helpen met ontspannen en geeft je meer mentale energie. Dat is prettiger dan de cafeïnerush die je krijgt als je alleen cafeïne neemt.

Hersengolven zijn zwakke elektrische impulsen die gemeten kunnen worden vanaf de hoofdhuid. De frequentie van deze hersengolven is bepalend voor de vorm van activiteit in de hersenen. Er zijn vier hoofdgroepen hersengolven (Delta, Theta, Alfa en Bèta), die elk voorkomen in verschillende situaties.

Stimulerende middelen, zoals cafeïne, versterken de hoeveelheid bèta-golven en onderdrukken andere golven. Het kan heel moeilijk zijn om je te concentreren als je hersenen bèta-golven uitzenden.

Delta-golven zien we alleen als we diep slapen, en Theta-golven als we licht slapen of moe zijn. Alfa-golven zijn aanwezig als we wakker zijn en als we ontspannen en alert zijn. Alfa-golven zorgen ervoor dat je rustig en alert bent. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat L-theanine, een natuurlijk voorkomend aminozuur de productie van Alfa-golven stimuleert.

Aanbevolen gebruik:

Neem 1-2 capsules wanneer gefocuste energie gewenst is. Vermijd gebruik in de avond. Totale dagelijkse dosis mag de 6 capsules niet overschrijden. SMART CAFFEINE™ kan dagelijks worden geconsumeerd.  We adviseren echter 1 of 2 dagen per week geen capsules in te nemen. 

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (60 capsules): 18.000mg

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen