• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Shroom Tech Sport - 28 capsules

1 / 2
€24,95
Shroom TECH Sport is speciaal ontworpen voor atleten. Shroom Tech Sport bevat een groot aantal vitaminen, mineralen en kruiden die erop gericht zijn je prestaties te verbeteren. Bevat Cordyceps Sinensis.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Shroom Tech Sport - 28 capsules

shroomtech

Het alternatief voor stimulerende middelen - met Cordyceps Sinensis

Shroom TECH Sport is ontwikkeld om een energieboost te geven dankzij een unieke formule. Shroom TECH is het alternatief voor stimulerende middelen en helpt je om je fysieke prestatie te verbeteren. Een gezond dieet en voldoende training vormen de basis voor goede sportieve prestaties. Het idee achter Shroom TECH Sport was om een supplementen te maken dat geen substanties bevat die op de dopinglijst van het IOC staan. Shroom TECH Sport bevat adaptogenen (deze stabiliseren fysiologische processen en bevorderen homeostase) zoals ashwaganda. Shroom TECH Sport is veganistisch en bevat geen gluten.

Moeheid is de vijand

“Moeheid maakt van ons allen lafaards.” Of deze woorden nu gezegd worden door een generaal of door een fitness coach, de betekenis ervan verandert niet. Iedereen die sport weet wat het betekent. Moeheid zal tegen de vechtsporter zeggen dat het niet de moeite waard is om door te vechten. De voetballer zal een tikkie breed geven in plaats van proberen zijn man voorbij te komen. De tennisser zal bij een moeilijke bal niet meer de moeite nemen om naar de andere kant van de baan te rennen. Moeheid is de vijand van iedere sporter.

Shroom TECH sport verbetert het uithoudingsvermogen, helpt prestaties te verbeteren en zorgt voor een doelmatig zuurstoftransport. Goed onderzochte antioxidanten zoals deze afkomstig uit groene thee extracten beschermen tegen veroudering van cellen door vrije radicalen.

Ingrediënten

Methylcobalamine (Vitamine B12)

Vitamine B-12 is een van de populairste vitamine B soorten. Wij gebruiken de Vitamine B-12 soort methylcobalamine. Vitamine B-12 draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne.

Chroom Chelaat

Chroom is een belangrijk, maar vaak vergeten mineraal. Chroom is belangrijk voor lichamelijke functies als het energiemetabolisme en helpt bij de instandhouding van normale bloedsuikergehalten

Ashwagandhawortel

Een van de belangrijkste kruiden in de Ayurvedische medicijnenleer. Wordt vaak gezien als de Indiase Ginseng en is beroemd om zijn voordelen. Ashwaganda is adaptogeen en bevat withanoliden, alkaloïden, vetzuren en aminozuren. De eigenschappen als natuurlijke rustgever maken Ashwagandha erg waardevol voor sporters.

aj hawk

Pure Cordyceps Super™

Pure Cordyceps Super™ wordt speciaal voor Onnit Labs geproduceerd door Aloha Medicinals. Dit extract is volgens hoge standaarden geproduceerd. De Cordyceps Sinensis wordt biologisch geteeld. De productieprocessen bij Aloha zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Dit Cordyceps extract is speciaal gemaakt voor sporters, zowel professioneel als recreatief.

Groene Thee Extract – (98% polyfenolen, 75% catechinen, 45% EGCG)

Groene thee staat al duizenden jaren bekend om zijn gezondheidsvoordelen en door recente wetenschappelijke ontdekkingen weten we waarom. Groene thee extracten bevatten veel antioxidanten en is bekend om zijn goede invloed op het glucosemetabolisme.

Rozewortel (Rhodiola Rosea)

Rozewortel groeit in the poolregio’s van Oost-Siberië en wordt al eeuwenlang gebruikt om het uithoudingsvermogen te verbeteren. Russische en Chinese wetenschappers hebben de voordelen van rozewortel decennia lang onderzocht. Rozewortel houdt de geest helder en draagt bij aan een normale bloeddruk. Het kruid wordt gezien als een adaptogeen, omdat het de weerstand tegen veranderingen in het lichaam en de omgeving verbetert. Opmerkelijk genoeg denkt men dat rozewortel effectiever is in kleinere doseringen.

Astragalus

Astragaluswortel wordt veel gebruikt in de Chinese medicijnleer omdat het een adaptogeen is en Astragalus helpt bij het versterken van de bloedvaten.

Aanbevolen gebruik

Neem 3 capsules in en doe dit 45 minuten voorafgaand aan de inspanning die u gaat verrichten, bij voorkeur op een lege maag.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product (28 capsules): 25.293mg

 

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Tobias 23-07-2013
Reviews

Werkt uitstekend voor mijn Crossfit workouts. Heb al vele pre workout producten geprobeerd, maar kon vervolgens de halve nacht niet slapen. Met STS nergens last van!

Renee Staassen 07-06-2013
Reviews

Werkte super! Had echt het idee meer zuurstof te kunnen opnemen tijdens mijn workout. Niet het opgefokte gevoel dat van die andere pre-workouts booster krijgt.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen