• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vitamine D3 Spray in MCT Olie

€15,95
Help optimalizeren van de bot-gezondheid, hart-gezondheid, en algehele vitaliteit met plantaardige Vitamine D3 spray in MCT Olie.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Vitamine D3 Spray in MCT Olie

Nieuwe smaken

Je kunt de zon niet proeven, van nature is onze Vitamine D3 Spray zonder smaak. Nu zijn er ook 2 smaken toegevoegd gebaseerd op onze favoriete herinneringen van tropische eilanden en warme glimlachen.

GUAVA

TROPICAL SUNSHINE DELIGHT

De Guava vrucht gedijt in een warm tropisch klimaat, en verkiest juist te groeien onder de hitte van de zon, waardoor de verfrissende smaak van deze vrucht een perfecte combinatie is voor de "Sunshine Vitamin." Onze nieuwe Vitamine D3 smaak met Guava is een perfecte weerspiegeling van de fruit aroma's met subtiele hints van ananas , papaja, banaan en citroen, voor een heerlijke smaak en een glimlach op je gezicht.

 

GRAPEFRUIT

De verboden vrucht die je geproeft moet hebben

We houden zo veel van de vers geperste smaak van grapefruit dat we er altijd & overal van wilden genieten. Daarom hebben we onze nieuwe vitamine D3-spray gemaakt met de vrolijke, gewaagde smaak van grapefruit. Het beste van alles is dat onze vitamine D-spray klein genoeg is om in uw tas of koffer te passen; dit geeft je de mogelijkheid om de smaak van deze "verboden vrucht" met je mee te laten reizen. Dit maakt het super simpel om aan je dagelijkse zonneschijn te komen - waar en wanneer je het maar nodig hebt.

 

HOE VITAMINE D JOU OPTIMALIZEERT

Vitamine D Spray is vloeibare zonneschijn dat alles helpt onder de zon. Elke cel heeft vitamine D receptoren, en in sommige van deze systemen helpt het met optimalizeren van de gezondheid van de botten, hart, stemming en algehele vitaliteit.


NO SUN, NO PROBLEM

Vitamine D is een van die zeldzame supplementen waarvan bijna iedereen kan profiteren.  Maar liefst 75% van de tieners en volwassenen in de VS hebben mogelijk een tekort aan vitamine D. De reden? De meerderheid van de mensen brengen de werkweek binnen door en verbergen zichzelf van de zon.

Helaas is de beste manier om vitamine D te krijgen door in direct zonlicht te baden. Dus als je opgesloten zit de hele dag, zul je nooit voldoende vitamine D krijgen zonder aanvulling. Tenzij natuurlijk, je een kans ziet om te gaan zonnen tijdens uw lunchpauze. De beste tijd om vitamine D te krijgen is rond de middag. Het beste effect krijg je wanneer zoveel mogelijk huid bloot stelt.

De Vitamine D Raads aanbeveling is een verblijf in de zon voor de helft van de tijd die nodig is om uw huid roze of rood te kleuren. Voor de meeste mensen met een lichte huid, zal dit niet lang duren - Hoogstens minder dan 15 minuten. Maar voor mensen met een donkere huid,  

KAN HET TOT 2 UUR DUREN

(wat betekent dat het proberen om vitamine D uit de zon te krijgen tijdens je lunchpauze bijna onmogelijk is).

Hoewel het leuk zou zijn om gewoon van de zon te genieten ongeacht de tijd van het jaar waar je ook op de wereld zal zijn, in realiteit is het niet zo eenvoudig. Simpel gezegd, hoe verder je van de evenaar verblijft, hoe moeilijker het is om gebruik te maken van natuurlijke vitamine D.

 

PLANT-AARDIGE VITAMINE SPRAY MET MCT OLIE

Onnit Vitamine D3 Spray is een plantaardig vitamine D3 supplement dat 1.000 IE vitamine D per portie biedt. Gemaakt van korstmossen. De vitamine D3 wordt zorgvuldig geëxtraheerd met een systeem dat rekening houdt met warmte, licht en vocht om onze vitamine D3 stabiel, zuiver en krachtig te maken.

Plus, aangezien onze vitamine D3 wordt gebruikt als een spray, kan uw systeem het veel sneller dan een tablet, capsule of gelcap opnemen. Wat onze nevel nog beter maakt is dat het wordt gedragen in een basis van schone, gefractioneerde MCT olie.

Onnit Vitamine D Spray is klein genoeg om in je tas of koffer mee te nemen. Dus draag het overal met u en krijg de zon - waar en wanneer u het nodig hebt.


 

Je hebt in wezen hebt 4 opties als het gaat om het aanvullen met vitamine D - lanoline, champignons, visolie of korstmossen. Alleen lanolin-, vissen olie- en op korstmossen gebaseerde supplementen kunnen u suplementeren met D3.

Gezien het gebrek aan vitamine D in voedselbronnen en de kosten van bijvoorbeeld de zalm voor elke maaltijd, is het aangeraden om aan te vullen met vitamine D als u niet voldoende blootstelling aan de zon kan krijgen.

Vitamine D3 (cholecalciferol) is de vorm van vitamine D dat uw lichaam produceert wanneer het wordt blootgesteld aan UV-stralen, deze zijn gemakkelijk absorbeerbaar. Vitamine D-supplementen die paddestoelen te gebruiken bevatten enkel D2 (ergocalciferol), een minder biologisch beschikbare vorm van vitamine D.

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Rick Shaffer 18-08-2018
Reviews

Amazing taste! You can feel it work immediately!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen