• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PR3: Eiwit

1 / 1
€69,90
PurePharma PR3 is gecombineerd voor een perfect herstel en biedt wat je lichaam echt nodig heeft om herop te bouwen, aan te vullen en te herstellen.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
PR3: Eiwit

PurePharma PR3: Eiwit

Heropbouwen: biologisch rijsteiwit, bouw een sterkere versie van jezelf

Wanneer je traint, worden je spieren licht beschadigd. Je hebt de juiste bouwstenen nodig om te helpen bij het herstel en de wederopbouw van je spieren. 24 gram eiwit, voorzichtig gewonnen uit gekiemde bruine rijst, voorziet je spieren van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben om herop te bouwen, zodat je klaar bent voor de volgende uitdaging.

Aanvullen: biologisch kokoswater; zweet, vul aan & herhaal

Hard werken gaat vaak gepaard met veel zweten. Elektrolyten gaan hierdoor verloren. Herstel de balans met verfrissend, gevriesdroogd, biologisch kokoswater.

Herstel: collageen peptiden, geen zwakke schakels meer 

Je lichaam is zo sterk als de zwakste schakel: Je bindweefsel. Collageen is een fundamenteel element van pezen, ligamenten en kraakbeen. PR3 levert per dosering 2,5 gram krachtige, bioactief collageen – dat je de ondersteuning geeft die je nodig hebt om grenzen te blijven verleggen.

Elk ingrediënt telt

Biologisch rijsteiwit

Biologisch rijsteiwit is het gezuiverde deel van de hele rijstkorrel. Zuivere eiwitten en vezels om de onmisbare bouwstenen voor spierherstel te bieden.

Biologisch Kokoswater

Biologisch kokoswater is van nature voedzaam en zit vol met minerale zouten en smaak. We hebben hier het essentiële uit onttrokken om te helpen bij de elektrolyt- en vochtbalans.

Collageen - peptiden

Collageenpeptiden, rechtstreeks ontrokken uit heel collageeneiwit. Waardevolle componenten met intracellulaire eigenschappen om de aanmaak van collageen te bevorderen.

Biologische, Nederlandse cacao

Biologische, Nederlandse cacao is gevuld met natuurlijke flavonoïden en antioxidanten - omringd door die rijke chocoladesmaak.

Biologische stevia

Stevia is een natuurlijke zoetstof gewonnen uit de bladeren van de steviaplant. 150 keer zoeter dan gewone rietsuiker, met een verwaarloosbaar effect op je bloedsuikerspiegel.

Xanthaangom

Gefermenteerd door kleine, plantliefhebbende bacteriën, Xanthomonas campestris. Ontdekt in de jaren 50 door USDA wetenschappers en gebruikt als stabilisator.Kwaliteitsnormen

Geen GGO

Met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Draagt goede zorg voor jou en de natuur.

Zuivelvrij

Geen melkeiwitten of lactose. Gemakkelijk geabsorbeerd, zacht voor je maag.

Glutenvrij

Geen zorgen, geen gluten.

GMP gecertificeerd

GMP-regelingen, ingesteld door de Amerikaanse FDA, bieden richtlijnen voor de productie, het testen en kwaliteitsborging.

Biologische  ingrediënten

93% biologisch. Gebruikt alleen de zuiverste ingrediënten, terwijl goed voor de natuur wordt gezorgd.

Zonder kunstmatige toevoegingen

Geen sucralose, aspartaam of kunstmatige kleurstoffen. We houden het graag schoon en eenvoudig.


Technische specificaties

Compleet eiwit

Na een inspannende training heeft je lichaam eiwit nodig om spieren opnieuw op te bouwen. Eiwitten worden gemaakt door 20 verschillende bouwstenen, genaamd aminozuren, te combineren op miljoenen verschillende manieren. Voor snel en optimaal herstel hebben de spieren al deze aminozuren nodig, met name het aminozuur "leucine", die het herstelproces een kickstart geeft. PR3 bevat alle 20 aminozuren, en biedt een complete en natuurlijke eiwitbron. Met 2g leucine per portie biedt PR3 het recept voor ultieme resultaten.

Essentiële elektrolyten

Optimale prestaties zijn afhankelijk van evenwicht. Als je hard werkt, koelt je lichaam zichzelf door te zweten. Naast warmte en water verlies je ook essentiële elektrolyten. Kokoswater zit vol met verfrissende elektrolyten om het evenwicht te herstellen.

Bioactief collageen

Collageen is een cruciaal onderdeel van al het bindweefsel in je lichaam - pezen, banden en gewrichten. Spieren reageren sneller op een training dan bindweefsel, wat gevaar of letsel kan veroorzaken. Collageenpeptiden worden gewonnen uit heel rundcollageeneiwit, gezuiverd en geconcentreerd om collageenpeptiden te bieden die de collageensynthese bevorderen.

FAQ

WAT VOOR CHOCOLADE GEBRUIKEN JULLIE?

We gebruiken biologische, Nederlandse Cacao voor een vollere, donkerdere en minder bittere chocoladesmaak.

WANNEER MOET IK DIT SUPPLEMENT NEMEN?

Het is belangrijk om de voedingsstoffen binnen te krijgen die het lichaam nodig heeft. Direct na een training begint je lichaam aan het herstelproces en door op dat moment de bouwstenen aan te bieden die nodig zijn, zal het herstelproces worden geoptimaliseerd.

HOEVEEL PORTIES MOET IK PER DAG NEMEN?

Het wordt aanbevolen dat volwassenen 0.8-1.6g eiwit per kg lichaamsgewicht per dag nemen, afhankelijk van de mate van lichamelijke activiteit. Met 24g eiwit per portie is PurePharma PR3 een geweldige manier om belangrijke voedingsstoffen te krijgen, direct na je training wanneer ze het meest nodig zijn.

WAAROM PUREPHARMA PR3?

PurePharma PR3 is het ultieme zuivelvrije eiwit en herstelsupplement. Niet alleen beschikt het over een compleet aminozuurprofiel en een optimale hoeveelheid van het "sportaminozuur" leucine per portie om spierherstel te stimuleren. Het biedt ook essentiële elektrolyten om te helpen bij het herstel van cellulaire functies en de vochtbalans. Het levert ook waardevolle collageenpeptiden om bindweefsel te helpen en ondersteunen.

HOE KAN IK MIJN EIWITSUPPLEMENT HET BEST BEWAREN?

Bewaar uw PurePharma PR3 niet in direct zonlicht en uit de buurt van warmtebronnen.

HELPT EIWITINNAME BIJ SPIERHERSTEL EN EIWITSYNTHESE NA EEN TRAINING?

Tijdens de training wordt spier afgebroken en na een inspannende training heeft je lichaam eiwit nodig om spieren herop te bouwen. Eiwitten worden gevromd door 20 verschillende bouwstenen, genaamd aminozuren, op miljoenen verschillende manieren te combineren. Voor een snelle en optimale heropbouw hebben spieren al deze aminozuren nodig, met name het aminozuur "leucine", die het herstelproces een kickstart geeft. PR3 bevat alle 20 aminozuren, en biedt een complete en natuurlijke eiwitbron. Met 2g leucine per portie biedt PR3 het recept voor ultieme resultaten.

ZIJN ER BIJWERKINGEN VOOR HET GEBRUIK VAN DIT EIWITPOEDER?

PR3 is gemaakt van biologische ingrediënten, vrij van gluten, zuivel, soja, noten en kunstmatige additieven om een schoon en natuurlijk herstelproduct aan te bieden. Raadpleeg zoals bij elk voedingssupplement je arts of therapeut alvorens dit product te gebruiken, vooral als je zwanger bent, borstvoeding geeft, in afwachting bent van een operatie, op regelmatige basis medicijnen neemt of op andere wijze onder medisch toezicht staat.

IS DIT VEILIG VOOR ZWANGERE VROUWEN?

Zwangere vrouwen hebben meer eiwitten nodig dan niet-zwangere vrouwen. Supplementen zijn een geweldige manier om de essentiële bouwstenen binnen te krijgen. - Je lichaam heeft kalium nodig, ook tijdens de zwangerschap. Het innemen van extra kalium kan zwelling helpen voorkomen. - Het krijgen van genoeg collageen tijdens de zwangerschap is van cruciaal belang, want het levert belangrijke eiwitten die uw baby nodig heeft om te groeien. Onze collageenpeptiden worden gemaakt met hormoonvrije koeien. - Stevia is door de FDA veilig geacht om te gebruiken tijdens de zwangerschap. PurePharma PR3 is organisch, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Raadpleeg zoals bij elk voedingssupplement je arts of therapeut alvorens dit product te gebruiken, vooral als je zwanger bent, borstvoeding geeft, in afwachting bent van een operatie, op regelmatige basis medicijnen neemt of op andere wijze onder medisch toezicht staat

WAT MAAKT EEN EIWIT COMPLEET?

Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam en essentieel om te leven. Eiwitten in het menselijk lichaam worden gemaakt door 20 verschillende aminozuren op meerdere manieren te combineren. Sommige aminozuren worden gemaakt in het lichaam waar anderen essentieel zijn, wat inhoudt dat we deze door onze voeding binnen moeten krijgen omdat zij niet door het lichaam kunnen worden aangemaakt. Een volledig eiwit bevat voldoende van alle 9 essentiële aminozuren.

HOEVEEL STEVIA PER PORTIE?

Er zit 80 mg Stevia in een portie.

WAT ZIJN FLAVONOÏDEN EN ANTIOXIDANTEN EN WAAROM ZIJN ZE BELANGRIJK?

Flavonoïden en antioxidanten spelen een belangrijke rol in het immuunsysteem van het lichaam.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN WITTE EN BRUINE RIJST?

In het kort, bruine rijst is een volkoren rijst en witte rijst is een verwerkte vorm van bruine rijst. - Bruine rijst wordt gemaakt door alleen de schil te verwijderen (de buitenste laag van de korrel). - Witte rijst wordt geproduceerd door de zemelenlaag en de kiem van de bruine rijst te verwijderen, waardoor alleen het meest zetmeelrijke deel overblijft. Vitaminen, mineralen en vezels gaan verloren in het proces.

WAT IS HET BESTE SOORT EIWIT VOOR SPIERHERSTEL?

Zolang je alle essentiële aminozuren, en per portie ten minste 1,5 g van het “sportaminozuur” leucine binnenkrijgt, maakt het niet uit of het afkomstig is van vlees, zuivel of planten. PR3 biedt een volledig aminozuurprofiel en geeft je 2g leucine per portie.

 

Land van herkomst: Denemarken 
Geproduceerd door: Puori, Kopenhagen

Netto hoeveelheid product: 950 gram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen