• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Turkey Tail Double Extract 60ml

€41,51
Vind evenwicht en zuiverheid met Australië's beste merk Turkey Tail paddenstoelenextract dat uw spijsvertering verbetert en u helpt als u een buikprobleem hebt.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Turkey Tail Double Extract 60ml

De kalkoenstaartzwam is misschien wel een van de meest onderschatte paddenstoelen, maar wel een van de meest bijzondere.

De Turkey Tail paddenstoel is een overvloedige paddenstoel die voornamelijk voorkomt in gematigde bossen. Life Cykel Turkey Tail paddenstoelen zijn afkomstig uit de Blue Mountains en bevatten bioactieve bestanddelen zoals polysaccharopeptide en polysaccharide krestin.

Life Cykels Double Liquid Extract Flavourings zijn op alcoholbasis en ontwikkeld in hun laboratoria in Australië en de VS met behulp van een uniek dubbel extractieproces. Ze zijn full spectrum, wat betekent dat zowel de vruchtlichamen van de paddenstoel als het mycelium zijn gebruikt in het extractieproces om een goed afgerond product van hoge kwaliteit te creëren.

Alle Life Cykel Double Liquid Extract Flavourings zijn verrijkt met de inheemse Australische Kakadu Plum, die bekend staat om zijn hoogste gehalte aan vitamine C gram voor gram dan welk ander fruit ter wereld ook.

De ingrediënten:

- Gedestilleerd water

- Biologische alcohol (20-24%)

- Turkey Tail (Trametes versicolor) Mycelium Biomassa, Vruchtlichamen

-Natuurlijke, in het wild geoogste Kakadu pruim

 

 

Meer Informatie

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Life Cykel.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 60 ML.

- Dit product is geheel Glutenvrij, Sojavrij en Paleo

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen