• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zinc with Copper - 60 Ct.

1 / 2
€12,95
Afzonderlijk hebben zink en koper honderden (zo niet duizenden) essentiële rollen in de ondersteuning van fysieke en mentale prestaties. En samen genomen, worden deze twee belangrijke mineralen nog krachtiger.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Zinc with Copper - 60 Ct.

Zink + Koper - Samen beter

Afzonderlijk hebben zink en koper honderden (zo niet duizenden) essentiële rollen die uw fysieke en mentale prestaties ondersteunen - inclusief ...

  • Koper draagt bij tot de instandhouding van normale bindweefsels
  • Koper bevordert de energiestofwisseling
  • Koper heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Zink draagt bij tot de instandhouding van normale botten
  • Zink is goed voor het gezichtsvermogen

 

En samen genomen, worden deze twee belangrijke mineralen nog krachtiger:

Bulletproof™ Zink met koper combineert beide essentiële sporenelementen in hoeveelheden die in de nieuwste wetenschappelijke studies zijn bewezen, omdat ze samen een cruciaal antioxidant enzym ontwikkelen, koper-zink superoxide dismutase (CuZnSOD).

Maak je geen zorgen over het uitspreken - weet alleen dat dit unieke product met het combineren van zink en koper een van de primaire interne afweermechanismen is van je lichaam tegen oxidatieve stress.

Bovendien kan het onderhouden van de juiste niveaus van zowel zink als koper in uw systeem een delicaat evenwicht zijn - u kunt bijvoorbeeld uw kopergehalte daadwerkelijk verlagen door alleen zink in te nemen. Het consumeren van beide micronutriënten samen, in wetenschappelijk bestudeerde hoeveelheden, kan er dus voor zorgen dat u het maximale voordeel krijgt zonder per ongeluk te veel van het een of het ander te krijgen.

 

Heeft modern voedsel niet al genoeg?

Een volledig overzicht van de voordelen van zink en koper zou een klein boekje vullen - met vitale functies in alles, van cardiovasculaire functie, tot hormoonproductie, tot het sterk houden van uw immuunsysteem. Zink alleen is namelijk verantwoordelijk voor meer dan 300 enzymatische reacties in uw lichaam.

Maar hoewel zink en koper van nature voorkomen in groenten, fruit en vlees ... is de kans groot dat u niet genoeg krijgt - zelfs als u het Bulletproof-dieet volgt.

Immers, de uitputting van voedingsstoffen in de moderne bodem drijft gestadig de vitaminen en mineralen af ​​die je bijt voor bijt in vergelijking met de producten die je ouders en grootouders hebben gegeten (zelfs als je biologisch koopt). En niet alleen een klein beetje - vergeleken met een generatie of twee geleden, is het kopergehalte in hedendaagse voedingsmiddelen maar liefst 75% lager dan vroeger.

Ondertussen, omdat je lichaam geen zink opslaat, moet het dagelijks worden bijgevuld ...

Hoewel de beste pond-voor-pond voedingsbron voor zink oesters is, eet u waarschijnlijk niet elke dag genoeg oesters om een ​​verschil te maken, zelfs als u ze leuk vindt. Hoe zit het met andere voedselbronnen voor zink? Rood vlees, noten, peulvruchten en volle granen bevatten ook zink, maar in duidelijk kleinere hoeveelheden. En misschien wilt u voorkomen dat u om een of andere redenen te veel noten, peulvruchten en volle granen gebruikt, zoals hun hoge gehalte aan fytaten en andere 'anti-voedingsstoffen', die de zinkopname uit uw dieet kunnen onderdrukken.

De afhaalmaaltijden? Zelfs als je borden hebt volgestapeld met verse groenten die dagelijks worden gewassen met oesters van Rockefeller, is het aanvullen met extra zink en koper waarschijnlijk een van de gemakkelijkste 'quick win'-upgrades die je aan je dieet kunt toevoegen.

 

Ingrediënten

Hoeveelheid per portie (1 plantaardige capsule):

  • Zink Orotaat - 15 mg
  • Koper Orotaat - 2 mg

Andere ingrediënten:
Rijstzemenextract, gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), rijstromp.


Opmerking: Zink op een lege maag kan bij sommige mensen lichte maagklachten veroorzaken. Als dit gebeurt, is het goed om te nemen met een maaltijd, maar probeer te vermijden dat u neemt met voedsel / supplementen die ijzer, calcium en fytaten bevatten omdat ze de biologische beschikbaarheid en absorptie van zink verminderen.

 

 

Dit is jouw grens

Bulletproof ™ -supplementen worden ondersteund door het allermodernste onderzoek, de beste wetenschap en technologie om de prestaties tot overdrive te brengen. Afkomstig van de beste, meest biologisch beschikbare ingrediënten mogelijk - alle Bulletproof-supplementen zijn 100% niet-GMO, soja en glutenvrij, zonder kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde bewaarmiddelen of andere rotzooi. Ze ondergaan strenge laboratoriumtesten om te verzekeren dat ze voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Bulletproof Process ™ - en zorgen voor zuiverheid en potentie. U kunt zich dus op alle mogelijke manieren concentreren op het feit dat u nog meer geweldig bent.

 

Aanbevolen gebruik

Neem dagelijks één capsule bij een maaltijd.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Bulletproof 360, Inc

Netto hoeveelheid product (60 capsules): 1020Milligram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen