• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lion's Mane Four Sigmatic

€29,95
Een krachtig Lion's Mane Mushroom Elixir, gemaakt om de cognitieve prestaties te optimaliseren en als ondersteuning van het zenuwstelsel
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Lion's Mane Four Sigmatic

WAT DOET HET

Draagt bij aan de optimalisatie van de cognitieve prestaties voor studie of werk

WAT IS HET

Ondersteunt het zenuwstelsel

HOEVEEL

20 poeder pakketten per doos

HOE KRACHTIG

1500mg  Tweevoudig gewonnen, Lion’s Mane vruchtlichamen per pakket

MAG IK HET

Vegan - Paleo - Suiker vrij - Gluten vrij - GMO-vrij

HOE GEBRUIK IK HET

Voeg een pakket samen met 250ml warm water of laat het opgaan in uw favoriete smoothie


Het Brein Biohacken

Lion's Mane is een natuurlijke hersenen booster, een nootropic, zonder bijwerkingen. Het is aangetoond dat het bijdraagt om het geheugen te verbeteren, ook draagt het bij aan de stimulatie van creativiteit en geeft hulp bij concentratie. De Nerve Growth Factors (NGF) zijn essentieel voor de neurale gezondheid en ze zijn verantwoordelijk voor deze effecten en verbeteringen. De actieve ingrediënten in Lion's Mane, hericenones en erinacines, word aangetoond de NGF productie te stimuleren in het lichaam. Deze twee families van cyathane derivaten zijn klein genoeg om door de bloed-hersenbarrière te passeren en ze kunnen ook myelinisatie die duidelijke informatieoverdracht over synapsen zorgt verhogen.

Mane's Lion’s eigenschappen breiden zich uit tot het hele zenuwstelsel. Veel studies zijn uitgevoerd om de anti-dementie effecten te ontdekken.


Hoe en wanneer te gebruiken:

  • Voeg 1 pakje toe aan 250ML heet water of mix het met jouw favoriete smoothie
  • Op werk wanneer de "brain fog" start - krijg je focus terug
  • Tijdens studeren, lezen of schrijven - voor een concentratie boost
  • 1 pak per dag
Krachtige Ingredienten:

Lion’s mane

Het belangrijkste ingrediënt in onze Lion’s Mane elixir is natuurlijk puur hout gegroeide Lion’s Mane paddestoel! 1500 mg van de meest krachtige Lion’s mane extract met ten minste 30% polysacchariden (15% + beta-glucanen). Geen zetmeel, suikers of enige vorm van vulstoffen.

Om ervoor te zorgen dat u in staat bent om het meeste uit  dit moeilijk te verteren paddenstoel kunt halen. Hebben wij via dual extraction het voormekaar weten te krijgen. Dit betekent dat alle van de actieve water- en vetoplosbare componenten biobeschikbaar worden gemaakt. Na het verwijderen van de alcohol en het concentreren van het extract spuiten we het droog en zetten het terug naar poeder.

We gebruiken alleen de vruchtlichamen van Lion’s Mane die worden geteeld op echt hout precies zoals het zou willen doen in het wild. Dit garandeert de juiste voeding voor de paddestoelen om zo effectief als ze kunnen worden te groeien. We maken geen gebruik van het mycelium ( de wortels van de paddenstoel), maar laat het aan al haar macht te concentreren in een van de daadwerkelijke paddestoelen alvorens ze door onze state-of-the-art dual extractieproces te verwerken.

 

Ster Anijs

Steranijs is een traditioneel en bekend specerij en geneeskrachtig kruid, we vinden deze goe te mengen smaak-gewijs met de andere ingrediënten in deze mix. Het heeft ook een sterke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Wij gebruiken alleen de veilige soort steranijs en niet de toxische Japanse steranijs.

 

Field Mint

Heerlijke mint bladeren werken als combo voor een heerlijke smaak
 

Stevia

We voeg een snufje stevia extract toe voor een calorie-vrije zoetheid. De hoeveelheid is minder dan 0,2% onze stevia is namelijk van hoogwaardig geconcentreerd extract zonder metalen nasmaak. Het is net genoeg om de smaak toe te voegen, maar niet te zoet te zijn!

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Four Sigmatic, Los Angelas

Netto hoeveelheid product (20 pakjes): 60 gram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen