• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cordyceps Four Sigmatic

€29,95
Ga die extra kilometer, volledig natuurlijk! een Cordyceps Mushroom extract dat u helpt constante energie te produceren en op peil te houden
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cordyceps Four Sigmatic

WAT DOET HET

Helpt bij de ondersteuning van de bijnier en helpt bij productie en standhouding van constant energie niveau

WAT IS HET

Draagt bij aan de verhoging van zuurstof inname en helpt bij het versnellen van het herstel

HOEVEEL

20 poeder pakketten per box

HOE KRACHTIG

1500mg dual extract CS-4 (vegan bron) cordyceps champignons per pakket

MAG IK HET

Vegan - Paleo - Suiker vrij - Gluten vrij - GMO-vrij

GEBRUIKSAANWIJZING

Voeg een pakket samen met 250ml warm water of laat het opgaan in uw favoriete smoothie

 

Go an extra mile - volledig natuurlijk

Cordyceps is een adaptogeen, een non stimulerend middel, dus het helpt je een constant energie peil te produceren. Koffie, bijvoorbeeld, geeft u een energie piek, gevolgd door een crash; cordyceps, daarintegen, helpt het lichaam met produceren van eigen langdurige energie. Een verbinding in cordyceps genoemd cordycepin is een adenosine-analoog dat de snelheid waarmee ADP (adenosine difosfaat) omzet in ATP (adenosine trifosfaat) drastich toeneemt. Dit is van belang omdat de ATP's zijn de kleine "moleculaire batterijen" in ons lichaam. Deze worden gebruikt voor het opslaan en transporteren van energie; meer ATP betekent meer energie ... en Cordyceps is aangetoond het ATP-niveau te verhogen tot 50 procent!

Cordyceps is ook in staat om uw maximale zuurstofopname (VO2 max) te verhogen. Dit is ook de reden waarom veel astmapatiënten en mensen die stoppen met roken echt goede resultaten krijgen. Verhoogde ademhaling capaciteit helpt bij alle dagelijkse taken. Cordyceps wordt als het middel tegen vermoeidheid gebruikt. Aldus is het ideale voeding voor mensen met langdurige lage energieniveaus. Atleten zien ook goede resultaten bij het herstel van de harde trainingen.


Gebruiksaanwijzing:

  • Voeg een pakket samen met 250ML heet water of mix in je favoriete smoothie
  • Tijdens de sport - voorkomt vermoeidheid en versneld herstel
  • Vervan een kop koffie voor een gezond energievol effect - Zonder nervositeit
  • 1 pakket per dag
Powerful Ingredients:

Cordyceps

Het hoofdingrediënt in onze Cordyceps elixir is natuurlijk pure cordyceps paddestoel! 1500 mg van de krachtigste Cordyceps CS-4 extract met ten minste 40% polysacchariden (15% + bèta-glucanen) en 15% cordycepic zuur. Geen toegevoegd zetmeel, suikers of enige vulstoffen.

Om ervoor te zorgen dat u in staat bent om het meeste uit de paddenstoel te halen. Hebben we dual extract methodes gebruikt. Dit betekent dat alle actieve water- en vetoplosbare componenten biobeschikbaar worden gemaakt met kokend water en alcohol. Na het verwijderen van de alcohol en het concentreren van het extract spuiten we ze droog en terug naar poeder.

We gebruiken de gekweekte Cs-4 stam cordyceps de vorm die in de meeste studies uitgevoerd zijn. Het mycelium wordt gekweekt op fermentatie vloeistof dat als optimale voedingsoplossing  de aminozuren en suikers bevat voor het te voeden. Wij hebben geen rupsen in onze productiemethodes en ons product is geschikt voor veganisten. Er zit ook geen graan in ons proces.


 

Panax Ginseng

Aziatische Ginseng (Panax ginseng) is een van de meest bekende en gewaardeerde kruiden gebruikt door de mens. Het is een krachtige energie-tonic en een adaptogeen die ook ondersteunting geeft aan respiratoire functies en werkt perfect samen met Cordyceps! Er is 200 mg sterke ginseng extract in elk pakket, gemaakt van een combinatie van zowel wortels als bovengrondse delen van de plant.
 

Zoethout

Harmoniserend en natuurlijk zoethout brengt een uniek tintje aan de cordyceps paddestoel. Zoethout wordt meer dan enig ander kruid gebruikt in de Chinese kruidengeneeskunde vanwege zijn vermogen om de effecten van andere kruiden en paddestoelen te versterken. Er is 200 mg van zoethout extract in elk pakket (bevat slechts minder dan 0,9 mg glycyrrhizine zuur).

Rose hips

Die mooie, dieprode vitamine C bommen - rozenbottels - zijn altijd dicht bij ons hart geweest. Als kinderen gebruikten we deze al als "jeuk poeder" met de binnenkant van de vruchten. Later begonnen we ze te eten als krachtige road-side snacks en nu wilden we ze toevoegen aan onze champignons om opname te bevorderen. Elk pakket heeft 15 mg natuurlijke vitamine C uit de rozenbottel extract (25% ADH), die het gemakkelijker maakt voor je lichaam om de paddestoelen op te nemen.
 

Field Mint

Heerlijke mint bladeren werken als combo voor een heerlijke smaak
 

Stevia

We voeg een snufje stevia extract toe voor een calorie-vrije zoetheid. De hoeveelheid is minder dan 0,2% onze stevia is namelijk van hoogwaardig geconcentreerd extract zonder metalen nasmaak. Het is net genoeg om de smaak toe te voegen, maar niet te zoet te zijn!

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Four Sigmatic, Los Angelas

Netto hoeveelheid product (20 pakjes): 60 gram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen