• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tangerine Dream - Joint Oil

1 / 2
€32,95
Joint Oil is an emulsified liquid fish oil designed to support joint mobility, comfort, and health in a delicious Tangerine Dream flavor.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Tangerine Dream - Joint Oil

HOE JOINT OIL JOU OPTIMZALIZEERT

Het verkrijgen van voldoende omega-3 in uw dieet is cruciaal voor goede voeding. Joint Oil combineert omega-3's van visolie, GLA van borageolie, curcumine van kurkuma en onverzeepbare oliën. Van alle vier is aangetoond dat ze kunnen bijdragen aan de ondersteuning van de gezondheid van de gewrichten. Niet alleen dat, het is heerlijk.

 

 

STOP SMOKING YOUR JOINTS

 

 

Vis Olie

De omega-3-vetzuren EPA en DHA in onze Joint Oil zijn afkomstig van visolie afkomstig van de menhaden-vis. De Wereldgezondheidsorganisatie beveelt aan elke dag 200 tot 500 milligram EPA en DHA (gecombineerd) te consumeren. Toch eten vier van de vijf Amerikanen niet genoeg vette vis om aan deze richtlijn te voldoen. Als je niet van vis houdt, de smaak van traditionele vloeibare visolie niet kunt verdragen, of er niet genoeg van kunt krijgen, kan het aanvullen met Joint Oil een anders gapend gat in je voeding vullen.

 

Joint Oil is een effectieve combinatie van visolie, bernagieolie, avocado en kurkuma en is ontworpen om de beweeglijkheid en gezondheid van gewrichten te ondersteunen. Deze heerlijke Tangerine Dream geëmulgeerde olie mengt zich gemakkelijk in water en is ontworpen om elke dag te worden ingenomen. Het is ook een geweldige bron van multi-systeem voedingsstoffen zoals visolie, omega-3 en omega-6.

 

VOORDELEN VAN JOINT OIL

De voordelen van het aanvullen met visolie zijn goed gedocumenteerd. Van de omega-3-vetzuren is bekend dat ze enorme effecten kunnen hebben op de algehele gewrichtsgezondheid. Onnit Joint Oil bevat niet alleen visolie met EPA en DHA, maar bevat ook bernagie-olie met GLA, kurkuma-extract en avocado-sojapastificeerbare suiker (ASU). Niemand heeft ooit alle vier deze ingrediënten gecombineerd.

In tegenstelling tot veel andere visolie-supplementen, proeft Onnit Joint Oil niet als vis. Het smaakt niet alleen goed, zijn Tangerine Dream-smaak is eigenlijk HEERLIJK.

 

"Ik ben al jaren niet zo enthousiast over een Onnit-product. Ik gebruik Joint Oil consequent sinds het eerste prototype en heb onmiskenbare voordelen gezien voor mijn gezamenlijke gezondheid en algemene prestaties. Niet alleen dat, de smaak is zo goed dat ik er echt naar uitkijk om het te nemen, en dat is echt de eerste keer dat ik dat kan zeggen voor elke visolie. "

- Aubrey Marcus | Onnit Founder and CEO

 

Aanbevolen gebruik

Dagelijks gebruiken en neem twee eetlepels en vermeng dit in je drinken.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 355ML

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen