• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spirulina en Chlorella - 80 tabletten

€17,69
Deze organic superfood is de ideale aanvulling voor je totale lichaamsgezondheid. Spirulina en Chlorella zijn algen die vol met voedingsstoffen zitten.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Spirulina en Chlorella - 80 tabletten

Spirulina en Chlorella zijn vormen van algen die zorgen voor een uiterst krachtig en evenwichtig voedings supplement voor jou. Deze organic superfood is de perfecte aanvulling voor de totale gezondheid van jou lichaam. Spirulina en Chlorella zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken of je te weinig spinazie en andere groene groenten eet omdat juist nu je de kern van deze voeding binnenkrijgt.

 

Spirulina is een zoetwater alg die je vooral kan tegenkomen in gebieden rond Mexico,Oost- en Centraal Afrika. Een leuk weetje is dat men nu al enige tijd bezig is om dit toe te voegen aan het eten van astronauten doordat men er veel lichamelijke voordelen aan kan hebben.

Ook Chlorella is een alg. Deze alg komt voornamelijk voor in meren rondom Zuidoost Azië. Net als Spirulina is er ook belangstelling om dit voedsel naar de maan te sturen. De NASA wil Chlorella naar de maan sturen zodat het voedsel van hoogwaardige kwaliteit blijft.

 

De ingrediënten:

- Spirulina

- Chlorella

 

Meer informatie

- Neem 4 tabletten per dag. Bij voorkeur op een gevulde maag en doe dit twee keer per dag. 

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Onnit Laboratories.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 40.000 milligram.

 

In deze video vertelt Onnit over Spirulina en Chlorella.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen