• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Instant Melatonin Spray - Mint

1 / 1
€12,95
Melatonine helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Instant Melatonin Spray - Mint

HOE MELATONINE JE OPTIMALISEERT

Melatonine is een hormoon dat helpt bij het reguleren van je interne klok. Een hoog relatief niveau van melatonine helpt bij het signaleren dat het tijd voor uw lichaam is om te slapen.

 

‘READY TO GO’ SLAAPHORMOONSUPPLEMENT

Laten we eerlijk zijn: wij mensen houden ons zelden aan de natuurlijke dag/nacht-slaapcycli van de aarde. Elektriciteit heeft kunstmatig licht gecreëerd (om nog maar te zwijgen van televisie!) om alle manieren van werken en spelen tot diep in de nacht te ondersteunen, en de meeste slaapkamers zijn voorzien van jaloezieën of gordijnen om de opwindende stralen van de ochtendzon tegen te houden. Het resultaat is dat sommige mechanismen die zich in ons hebben ontwikkeld om het slaapproces te helpen scheef zijn gegroeid. Een van deze mechanismen betreft het hormoon melatonine. In een normaal, pre-electriciteit scenario zou de pijnappelklier melatonine vrijgeven bij het begin van de duisternis om een verlangen naar slaap te helpen induceren. Het is echter bekend dat kunstmatig licht, met name hoogfrequent blauw licht van de visuele elektronica, het vrijkomen van melatonine verlaagt, waardoor slaappatronen kunnen worden verstoord.

Het innemen van extra melatonine in onze 'kant-en-klare' spray kan het lichaam helpen om je duidelijk te maken wanneer het tijd is voor je lichaam om te slapen. De melatonine ondersteunt het natuurlijke verlangen van het lichaam om uit te rusten en kan het lichaam helpen te genieten van een meer rustgevende slaapervaring. Door de melatonine in een spray formaat te verpakken, met twee heerlijke verfrissende smaken, beschikt u over een snel en eenvoudig inname systeem voor dit vitale slaaphormoon.

 

5 TIPS OM DE SLAAP TE VERBETEREN

  1. Beperk blootstelling aan blauw licht tijdens nachtelijke uren. Gebruik eventuele blauwlichtfilters op uw telefoon en laptop.
  2. Blijf gehydrateerd en gemineraliseerd. Onnit Key Minerals en himalayan salt zijn heerlijk om mee te nemen voor het slapen gaan.
  3. Zorg voor een afstand tussen jezelf en elektrische apparaten met een hoog uitgangsvermogen.
  4. Blokkeer ramen en gordijnen, zodat melatonine hoog blijft tot u klaar bent om wakker te worden.
  5. Vermijd voedsel met een hoge suikerspiegel voordat u gaat slapen, om de bloedsuiker- en insulinespiegel stabiel te houden.

 

FAQ:

Kan ik melatonine op lange termijn nemen?

Het is aangetoond dat melatonine geschikt is voor langdurig gebruik in onderzoek dat tot twee jaar heeft gelopen. Dit is een goede indicatie dat langdurig gebruik van melatonine goed wordt verdragen door het lichaam.

 

Aanbevolen gebruik

Hoewel drie milligram (6 Sprays) de aanbevolen doseringsgrootte is, is er goed onderzoek dat erop wijst dat minder dan een milligram (1-2 sprays) alles is wat u nodig heeft om uw lichaam naar slaperigheid te brengen. We raden u aan te experimenteren om te bepalen wat de juiste hoeveelheid melatonine voor u is.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 29ML

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Rick Shaffer 18-08-2018
Reviews

Affordable and effective. Be careful when choosing to use 6 sprays at one time. You might feel a little groggy the next day.
1-2 sprays are definitely noticeable and give you the real bang for you buck.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen