• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alpha Brain - 90 capsules

1 / 2
€84,95
Onnit™ Alpha Brain is een compleet uitgebalanceerd noötropicum dat helpt om mentaal scherp te blijven. Alpha Brain wordt dagelijks gebruikt door talloze ondernemers, sporters en pokeraars.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Alpha Brain - 90 capsules

 

Compleet uitgebalanceerd noötropicum

Alpha Brain is een compleet noötropicum dat bestaat uit wetenschappelijk onderzochte plantaardige ingrediënten. Alpha Brain bevat een evenwichtige combinatie van nutriënten die kunnen leiden tot verbeteringen in het geheugen en die de geest helder houden. Alpha Brain bevat geen gluten.

Alpha Brain is een compleet, uitgebalanceerd noötropicum. Sommige ingredienten zijn wetenschappelijk bewezen effectief. Noötropica zijn supplementen en voedingsstoffen die helpen om de functies van het brein, zoals cognitie en geheugen, te verbeteren. De kracht van Alpha BRAIN zit in de zorgvuldig gekozen combinatie van nutriënten die gericht is op het verbeteren van het geheugen en cognitie.

Optimize your life

Earth Grown

AC-11® — Superkruid uit het regenwoud

Het Amazone regenwoud is de plek waar de plant kattenklauw groeit. Traditionele volkeren uit deze regio gebruiken kattenklauw al generaties lang voor haar specifieke eigenschappen en het wordt daarom ook wel “The Rainforest Super Herb” genoemd. Na jaren van onderzoek is een extractieproces ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van een moleculaire zeeftechniek. Deze methode wordt gebruikt om het gepatenteerde AC-11® extract te produceren. AC-11® staat dan ook bekend als de meest potente extract van deze plant. AC-11® is de perfecte samensmelting van de geheimen van de regenwoud en hedendaagse technologische vooruitgang op het gebied van plantextractie.

 

Vitamine B6

Pyridoxine (Vitamine B6) is een van de drukste vitaminen in je lichaam en is betrokken bij een groot aantal chemische reacties. Vitamine B6 draagt bij aan cysteïnesynthese en het energiemetabolisme.

 

Alpha GPC (L-alphaglycerylphosphorylcholine / L- choline alfosceraat)

Alpha GPC (Glyceryl Phosphoryl Choline) wordt gewonnen uit lecithine en is een fosfolipide die voornamelijk voorkomt in de neuronale membranen.

 

 

Bacopa Monnieri

Bacopa Monnieri is een Ayurvedisch kruid dat gevonden wordt in moerassen in India en waarvan wordt gedacht dat het de geestelijke vermogens vergroot. Ayurvedische geneesheren hebben hierom al eeuwenlang Bacopa Monnieri aan alle lagen van de bevolking geven. Bacopa Monnieri zou de geest helder houden en is goed voor het geheugen. Ook verbetert het kruid het concentratievermogen. Daarnaast heeft Bacopa Monnieri een gunstige uitwerking op je dromen.

 

Pterostilbeen

Een van de nieuwste stoffen voor noötropica en populairder dan het verwante resveratrol. Pterostilbeen is een natuurlijke stof die in grote hoeveelheden voorkomt in blauwe bessen.

 

L-Tyrosine

L-Tyrosine is een belangrijk aminozuur. Een belangrijke bouwsteen van zowel dopamine, adrenaline, noradrenaline en schildklierhormonen, allemaal stimuli van de stofwisseling en het zenuwstelsel.

 

Research

L-Theanine

L-Theanine is een van de redenen waarom groene thee lichter is dan andere cafeïnehoudende dranken. L-Theanine is verwant aan GABA en wordt makkelijk opgenomen door het lichaam. L-Theanine wordt makkelijk opgenomen door het lichaam en is een natuurlijke rustgever.

 

Avena sativa Haver

Haverstro heeft veel voordelen voor het lichaam. Zo helpt het om de gewrichten soepel te houden, is het goed voor de huid en verbetert het de vertering van voedsel. De haverstro in Alpha Brain is extreem krachtig met een 20:1 verhouding en zorgt er voor dat Alpha BRAIN een evenwichtig noötropicum is.

 

Fosfatidylserine

Fosfatidylserine is een belangrijke vetachtige stof die voorkomt in de celmembranen van hersencellen. De stof wordt geïsoleerd uit sojabonen.

 

Aanbevolen gebruik

Neem dagelijks twee capsules, bij voorkeur met een lichte maaltijd.

Marcus Aubrey Onnit

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product (90 capsules): 59.175mg

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
David 07-12-2017
Reviews

First nootropic I ever tried. Works great. Especially in Combination with Coffee I feel a very keen fine tuning in my concentration. Thinking is more present, brain fog reduced. With nearly 1€ per Capsule not that cheap. That's the only disadvantage I guess.

Rolandas 08-12-2015
Reviews

This is the first Nootropic I have eve tried. It works for me. Helps to focus on tasks. Helps to stay concentrated, and away from distractions.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen