• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alpha Brain - 90 capsules

€87,95
Het idee achter Alpha Brain was om een complete, effectieve en uitgebalanceerde noötrope formulering samen te stellen. Alpha Brain is geschikt voor sporters, studenten, gamers, pokerspelers, golfers en businessmen.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
 • Koop 2 voor €79,16 per stuk en bespaar 10%
Alpha Brain - 90 capsules

Alpha Brain is jouw 'Go to' als je een ervoor wilt zorgen dat je geheugen en focus direct kunnen verbeteren. Dit product is ontwikkeld omdat iedereen wel eens moet werken, schrijven of leren en dat je dan afgeleid wordt door de kleinste dingen waardoor je minder doet dan dat je van te voren had willen doen. Heb je wel eens dat je net niet op dat ene woord of die ene naam kan komen en dat het echt op het puntje van je tong ligt? Dan is Alpha Brain voor jou! Alpha Brain is specifiek ontwikkeld om deze twee problemen te verhelpen zodat jij het optimale uit je dag kan halen en het beste resultaat kan boeken. 

 

Alpha brain bevat Vitamine B6. Dit kun je kennen doordat het in veel producten zit die je in de supermarkt kan tegenkomen zoals: vlees, eieren en vis.

Alpha GPC ontstaat wanneer een vetzuur in een sojaplant zichzelf gaat afbreken.

De Bacopa Monnieri is een ayurvedisch kruid, dit kruid komt van oorsprong uit zuid en oost India. Dit kruid maken ze al eeuwen door de bladeren van de Bacopa plant zo fijn te maken totdat het in een poedervorm is.

Pterostilbeen is een organische stof. Dit betekent het een koolstofatoom bevat. Pterostilbeen zit in het hout van sommige specifieke bomen in India, in druiven en in bosbessen.

Een bekend en groot aminozuur is L-Tyrosine. Je lichaam kent twintig in de natuur voorkomende aminozuren waar deze er een van is en ook nog eens een hele grote. Als aminozuren zich aan elkaar gaan koppelen vormen ze later een eiwit.

L-Theanine is ook een aminozuur alleen komt dit aminozuur niet in je lichaam voor maar wel in een speciale thee- plant, namelijk de "Camellia sinensis". Deze plant komt van oorsprong vooral voor in Zuidoost Azie.

Avena sativa Haver is haver van de haver plant. Avena betekent haver en sativa betekent eetbaar. Haver kan worden gezien als een plant met veel voedingsstoffen zoals bijvoorbeeld: natrium, kalium, calcium, vitamine A en vitamine B1 zijn nog maar een fractie van alle voedingstoffen die haver zich rijk is.

Fosfatidylserine is een belangrijk deel van Lecithine. Lecithine is een mengsel van Triglyceriden, Glycolipiden en Fosfolipiden.

 

De ingrediënten:

- Vitamine B6

 • draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen.
 • ondersteunt productie van cysteine.
 • draagt bij aan een goede energievoorziening in de spieren.
 • draagt bij aan homocysteïnemetabolisme.
 • draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit.
 • draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem.
 • heeft een gunstige invloed op de productie en verbranding van eiwitten en koolhydraten.
 • draagt bij aan de geestelijke veerkracht.
 • helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.
 • heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

- Kattenklauw

- Alpha GPC

- Bacopa Monnieri

- Pterostilbeen

- L- Tyrosine

- L- Theanine

- Avena Sativa Haver

- Fosfatidylserine

 

Meer Informatie

- Neem dagelijks één tot twee capsules in en doe dit bij voorkeur op een ligt gevulde maag.

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Onnit Laboratories.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 19.725 milligram.

 

 

In deze video vertelt Wiggert Meerman over Alpha Brain.

Reviews
Reviews
4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen
AJ 03-04-2019
Reviews

AB is the second Nootropic i've tried. It definitly enhances my mood and concentration but it could use a little kick. Coffee does work. iIm currently trying a combo of 1cap paneuromix version 5 with 2 caps AB in the morning. This currenlty does the trick just right

David 07-12-2017
Reviews

First nootropic I ever tried. Works great. Especially in Combination with Coffee I feel a very keen fine tuning in my concentration. Thinking is more present, brain fog reduced. With nearly 1€ per Capsule not that cheap. That's the only disadvantage I guess.

Rolandas 08-12-2015
Reviews

This is the first Nootropic I have eve tried. It works for me. Helps to focus on tasks. Helps to stay concentrated, and away from distractions.

4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen