• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MycoIMMUNE™

€39,95
ALL-SEASON IMMUNITY - 60 CAPSULES
MycoIMMUNE™ is designed to enhance the body’s immune response to help combat viruses, bacteria, and other harmful pathogens.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MycoIMMUNE™

MycoIMMUNE™ is ontworpen voor het verbeteren van de immuunrespons van het lichaam om te helpen bestrijden virussen, bacteriën en andere schadelijke ziekteverwekkers.

Research stelt voor dat the organische onderdelen in MycoIMMUNE™ helpen bij het optimaliseren van het immuunsysteem

De voordelen bestaan uit:

  • Draagt bij aan het verhogen van anti-oxiderende activiteiten.
  • helpt bij het verbeteren van mogelijkheden om je aan te passen aan interne en externe spanningen.

Deze natuurlijke formule bevat: organische Reishi, organische Chaga, and Organische Turkey Tail paddenstoelen extracten voor een alle seizoenen ondersteuning

INGREDIENTS

Organische Reishi Paddenstoel

Vaak genoemd "De paddenstoel van de onsterfelijkheid", is Reishi gebruikt in tonics van de levensduur in de Chinese geneeskunde voor duizenden jaren. Modern onderzoek ondersteunt de Reishi vermogen voor beveiligen van cellulaire DNA door het verhogen van de antioxidant-capaciteit.
 

Organische Chaga Paddenstoel

Chaga paddestoel, gevonden op berken en andere bomen in koude klimaten, is gebruikt in de traditionele geneeskunde in Rusland en andere Noord-Europese landen voor honderden jaren.
 

Organische Turkey Tail Paddenstoel

Turkey Tail is een van de meeste onderzochte paddenstoelen in de wereld. Een andere paddenstoel gebruikt eeuwenlang in Aziatische culturen, Turkey Tail is biologisch gemodificeerd wat betekent dat het kan helpen bij de ondersteuning van de activiteit van ons immuunsysteem en het kan helpen bij het stimuleren van natural killer cellen.

 

Hoe het werkt

Next level immune defense

Medicinale paddestoelen zijn het meest bekend voor de voedingswaarde en de samenstelling van anti-oxiderende stoffen die het immuunsysteem kunnen stimuleren.

De drie champignons in MycoIMMUNE™ alle hebben hoge niveaus van beta-glucans, de meest bestudeerde immunomodulator op aarde. Beta-glucanen zijn ultrahoog moleculair gewicht polysacchariden die kunnen helpen bij het activeren van natural killer cellen, T-cellen en B-cellen.

MycoIMMUNE™ is een complete formule met honderden bioactieve fytonutriënten die samen werken synergetisch te beschermen tegen schadelijke ziekteverwekkers.

Ingredienten & Gebruik

For All-Season Immunity

Voorgesteld gebruik: Neem 2 capsules 1 tot 2 keer per dag voor een sterke en actieve immune systeem, of zoals voorgeschreven door een arts uit de gezondheidszorg.

U.S.A manufactured in a cGMP facility.  Natural Stacks proudly uses only the highest quality ingredients.

Organiscg Reishi Paddenstoel Extract

Met reishi paddestoel uittreksel uit NAMMEX (Noord-Amerikaanse medicinale paddenstoel extracten). Het is water geëxtraheerd en lab getest te bevatten > 35% Beta-D-glucanen in het dieet, en < 3% zetmeel.
 

Organisch Chaga Paddenstoel Extract

Met chaga paddestoel uittreksel uit NAMMEX (Noord-Amerikaanse medicinale paddenstoel extracten). Het is water geëxtraheerd en lab getest te bevatten > 7% Beta-D-glucanen in het dieet, en < 3% zetmeel (meestal 1%).
 

Organisch Turkey Tail Paddenstoel Extract

Bevat Turkey Tail paddestoel uittreksel uit NAMMEX (Noord-Amerikaanse medicinale paddenstoel extracten). Het is water geëxtraheerd en lab getest te bevatten > 50% Beta-D-glucanen in het dieet en < 3% zetmeel (normaal 1%).

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (60 capsules): 45.000mg

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen