• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Neuro Regen - Neurological & Nerve

€49,70
Neuro Regen is een natuurlijke manier om de zenuwen en het zenuwstelsel te kunnen helpen versterken.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Neuro Regen - Neurological & Nerve

Lions mane is een onvergetelijk uitziende paddenstoel die heel veel verschillende dierlijke titels heeft gehad, waaronder hertenstaart, apenkop en egelzwammen. Vandaag de dag is de naam lions mane de vaste naam. Het is een van de meest onderzochte paddenstoelen ter wereld voor zijn potentiële kracht om zenuwen te beschermen, zenuwen te genezen, zenuwgroei te stimuleren en het risico van zenuwgerelateerde aandoeningen te verminderen.

De Epidemium, in Nederland bekend onder de naam Elfenbloem is een plant die voornamelijk tegenkomt in Azië. Men gebruikte dit kruid vroeger in China nadat een geitenboer had ondervonden dat hij na het innemen van dit kruid een hoger libido kreeg. In China wordt dit ook wel de yin yang huo genoemd wat letterlijk 'Geil geitenkruid' betekend.

In de oudheid was de Mucuna pruriens opmerkelijk door de manier waarop hij zowel mensen als dieren deed jeuken toen ze er mee in aanraking kwamen. Oude genezers, lang geleden hebben ontdekt dat deze jeuk te danken is aan plantaardige verbindingen die vergelijkbaar zijn met neurotransmitters, die op hun beurt kunnen helpen om de zenuwen en het zenuwstelsel in balans te brengen.

Sulforaphane wordt verkregen uit kruisbloemige groenten zoals broccoli, spruiten en kool. Het wordt geproduceerd wanneer het enzym myrosinase glucorafanine, een glucosinolaat, omzet in sulforafaan na beschadiging van de plant (zoals bij het kauwen), waardoor de twee verbindingen zich kunnen mengen en reageren.

 

De ingrediënten:

Lions mane

Epidemium

Mucuna pruriens

Sulforaphane 

 

Meer informatie

- Voeg 1/2 theelepel toe aan heet water, koffie, thee of smoothie.
Neuro Regen kan dag en nacht worden ingenomen - met of zonder voedsel, dus geniet ervan!
We raden 1 - 2 keer per dag aan, maar het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren en aanpassingen te doen!

it product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Prima Herb, Las vegas.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 105 gram.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen