• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

NEURO SHROOM - Supports Cognitive & Mental Performance

1 / 3
€69,95 €42,95
Eeen unieke formule van kruiden en paddenstoelen voor een verbeterde energie, ondersteuning van je geheugen en mentale gezondheid.
NEURO SHROOM - Supports Cognitive & Mental Performance

 

ONTWIKKELD TER ONDERSTEUNING VAN ENERGIE, GEHEUGEN EN GEESTELIJKE GEZONDHEID

ELK INGREDIËNT MOET HISTORISCH GEBRUIKT ZIJN EN EEN ONAFHANKELIJKE STUDIE HEBBEN!

Van alle prachtige schimmels die worden bestudeerd voor gunstige gezondheidseffecten, zijn er drie voortdurend gestegen naar de top, zowel wat betreft hun ondersteunend onderzoek als hun traditionele gebruik.

Lion’s Mane (Hericium Erinaceum)

Ook bekend als de hertenstaartzwam, egelpaddestoel, leeuwenmannen hebben meer aandacht en onderzoek vergaard dan alle andere schimmels, vooral vanwege de neuro-beschermende en neuro-regeneratieve eigenschappen. 

Studies hebben aangetoond dat dagelijks gebruik beschadigde zenuwen kan regenereren, nieuwe celgroei in het zenuwstelsel kan stimuleren en als gevolg daarvan de cognitieve vaardigheden in mensen met milde problemen kan verbeteren - terwijl ze een merkbaar effect hebben op de rampzalige gevolgen van neurologische aandoeningen. 

Cordyceps (Cordyceps Militaris)
Als geregistreerde remedie van oude Thaise geneeswijzen en TCM, heeft Cordyceps een sterke reputatie als een energiebevorderend adaptogeen.

 

Reishi (Ganoderma Lucidum)
Reishi, een winterharde paddenstoel, is een van de meest onderzochte en alom geprezen immuunversterkende adaptogenen. Het staat bekend om zijn interacties met het immuunsysteem om ontstekingen te helpen moduleren.

 

Huperzia A (Huperzia Serrata)
Hoewel het geen paddenstoel is, hebben we ook een extract van een fascinerende Japanse botanische, Huperzia serrata toegevoegd aan onze mix voor het aanvullen van deze fantastische schimmels. Bekend door zijn Engelse naam gebruinde clubmoss, is deze unieke plant een nuttige remedie in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en afkomstig uit vele delen van Azië.

 

Bacopa (Bacopa Monnieri)
Een andere niet-schimmel, Bacopa monnieri gaat onder de Engelse naam Bacopa. In lang vervlogen tijden en ook in de moderne tijd, blijft bacopa een krachtig helende remedie in de Ayurvedische leer.

 

 

 

 

WIJ KUNNEN ENKEL DE PUURSTE PLANTEN KWEKEN EN OOGSTEN

 

 

 

ONS PROCES VAN START TOT FINISH:

 

 

DE KWALITEIT VAN ONZE PRODUCTEN, KENNIS EN COMPASSIE STAAT DE PERFECTE ERVARING TOE.

 

Wij kopen pure ingrediënten die duurzaam worden verbouwd en geoogst van over de hele wereld. Wij zorgen er altijd voor dat ze vrij zijn van chemische meststoffen en pesticiden zijn.

Al onze paddenstoelenformules zijn van volwassen vruchtlichamen en een dubbel extractieproces: zowel water- als alcoholextractie. Deze combinatie maakt de extractie van enkele van de meest actieve en biologisch beschikbare verbindingen mogelijk. Bij het extractieproces gebruiken we gezuiverd water en niet-GMO-ethanol.

 

HOOGWAARDIGE VERWERKING BEVAT:

 

  • Voorbehandeling: alleen de meest hoogwaardige grondstof reinigen en scheiden.
  • Dubbel extractieproces: zowel water- als alcoholextractie. Dit proces maakt de extractie van enkele van de meest actieve en biologisch beschikbare verbindingen mogelijk. Bij het extractieproces gebruiken we gezuiverd water en niet-GMO-ethanol.
  • Filtratie: nadat het extractieproces is voltooid, filteren we met een meervoudig filtersysteem om de zuiverheid te waarborgen.
  • Concentraat: we concentreren het extract vervolgens op de benodigde sterkte.
  • Drogen: Wij sproeidrogen zonder enige hitte om geen denigratie van potentie te verzekeren.
  • Zeven: Vervolgens voeren we het gedroogde extractpoeder door een zeef- en maaswerkproces om de juiste consistentie van de textuur te verzekeren.
  • Testen: Na voltooiing wordt het afgewerkte product verzonden naar ons kwaliteitscontrolecentrum in de VS. Vervolgens naar fulfillment-centra in de VS voor snelle levering.

 

Aanbevolen gebruik

Voeg 1/2 theelepel toe aan heet water, koffie, thee of smoothie.
Neuro Shroom kan dag en nacht worden ingenomen - met of zonder voedsel, dus geniet ervan!
We raden 1 - 2 keer per dag aan, maar het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren en aanpassingen te doen!

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Primal Herb, Las Vegas

Netto hoeveelheid product: 114gram

 

 

 

*these statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product is not intented to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen