• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MCT Olie

1 / 2
€24,95
Onnit MCT Olie bevat middellange vetzuurketens. De olie wordt gewonnen uit 100% kokosnootolie en bevat laurinezuur, wat van nature aanwezig is in kokosnootolie. 709 ML
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MCT Olie

Onnit MCT Oil

100% PURE TOPKWALITEIT MCT-OLIE

VOORDELEN

  • VOL MET GOEDE VETTEN
  • GEEFT SNELLE EN GEZONDE ENERGIE
  • GEWONNEN UIT 100% ZUIVERE KOKOSNOOTOLIE
  • SMAAKLOOS EN GEURLOOS
  • BEVAT 30% LAURINEZUUR
  • GEWELDIG IN SHAKES, KOFFIE EN SMOOTHIES
  • BEVAT GEEN PALMOLIE
  • 709 ML

100% ZUIVERE TOPKWALITEIT MCT-OLIE MET LAURINEZUUR

Goede vetten zijn belangrijk voor een goede ontwikkeling en voor een goed onderhoud van de hersenen. Het toevoegen van middellange vetzuurketens (MCT) in het dieet kan helpen om goede vetten binnen te krijgen als je niet voldoende goede vetten binnenkrijgt uit je normale dieet. MCTs kunnen een belangrijke energiebron zijn voor krachtsporters en mensen met een dieet met veel vetten en weinig koolhydraten, zelfs bij de meest intense training. Middellange vetzuurketens bieden meer energie dan koolhydraten.

100% KOKOSNOOTOLIE – GOED VOOR MENSEN, BETER VOOR ORANG-OETANS.

Onze MCT-olie wordt gemaakt op basis van kokosnootolie en bevat niet alleen de gezonde vetten die MCT-olie zo gewild maakt. Kokosnoten bevatten van nature veel laurinezuur. Maar onze MCT-olie is niet allen goed voor mensen, het is ook goed voor orang-oetans. Veel MCT-olie is gemaakt van palmolie, dat vaak wordt geoogst uit oerbossen. Het gebruik van deze palmolie draagt dus bij aan de vernietiging van de habitat van de orang-oetan. Je kan dus ongestoord genieten van onze topkwaliteit MCT-olie. En je krijgt een high-five van een machtige orang-oetan!

WAT IS MCT-OLIE?

MCTs (Medium Chain Triglycerides) of middellange vetzuurketens zijn vetzuren die worden gewonnen uit kokosnootolie. MCTs worden snel door het lichaam omgezet in energie en worden niet opgeslagen in het lichaam. MCTs stimuleren ook de thermogenese (warmteproductie) van het lichaam.

Onze MCT-olie is voor 100% gemaakt van kokosnootolie en bevat geen palmolie.

GEBRUIK:

Kan gebruikt worden als voedingssupplement. Neem 1 eetlepel (15ml) 1 tot 4 maal daags. Onnit 100% Pure Premium MCT-olie kan ook gemixt worden in smoothies of toegevoegd worden aan Onnit Hemp FORCE voor een heerlijke eiwitshake. MCT-olie kan ook gebruikt worden als vervanging van gewone oliën in sladressings of sauzen. MCT-olie is geschikt om mee te koken, maar gebruik als bakolie wordt afgeraden omdat het MCT-olie een laag kookpunt heeft.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen