• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

O3L Liquid Omega3

1 / 2
€30,00
03L bevat visolie van zuivere vis uit de diepzee. O3l is een geweldige bron van omega-3 vetzuren als DHA en EPA die goed zijn voor het hart en de hersenen. De combinatie met MCT olie en antioxidanten van rozemarijn geeft het langdurige stabiliteit en maa
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
O3L Liquid Omega3

Jouw lichaam op visolie

Je hebt waarschijnlijk wel een keer gehoord dat je meer omega-3's nodig hebt, maar je beseft misschien niet hoe belangrijk ze zijn. Ze helpen uw lichaam bij het behouden van de normale hartfunctie en normale hersenfunctie en gezichtsvermogen. Als je jong of oud bent, kan Puori Liquid O3 helpen om een gezond lichaam te ondersteunen.

 

Met kwaliteit gemaakt

Puori Liquid O3 is uitsluitend afkomstig van wilde ansjovis, op verantwoorde wijze gevangen in de Stille Zuidzee. Omdat deze vissen weinig voedsel bevatten, accumuleren ze geen toxines en zware metalen zoals grotere vissen zoals kabeljauw, zalm en tonijn. We zijn niet iemand om op te scheppen, maar we krijgen consequent 5/5 sterren van IFOS voor versheid, stabiliteit en zuiverheid.

 

Geen vis smaak

O3 Liquid bevat omega-3 vetzuren gemengd met medium chain triglyceride (MCT) olie en krachtige antioxidanten uit rozemarijn om de olie stabiel en vers te houden. Het heeft een frisse smaak van citrus. 

 

Het Puori verschil

Een zuivere oorsprong is niet altijd gemakkelijk te vinden - het is sneller en goedkoper om visolie in ethylestervorm achter te laten nadat het is gezuiverd. We nemen de extra tijd om het terug te krijgen naar natuurlijke triglyceriden.

 

Faq 

 

Wat is vis olie?

Visolie is olie afkomstig van vette vis zoals ansjovis, sardines, makreel, forel en zalm. Visolie is een goede bron van twee specifieke meervoudig onverzadigde vetzuren met lange keten (omega-3) bekend als EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur). Deze twee omega-3-vetzuren staan bekend om het bieden van een breed scala aan gezondheidsvoordelen.

Puori O3-vloeistof bevat visolie die alleen is afgeleid van de kleine ansjovis en sardines. Deze vis is de  vis die het laagst in de voedselketen zit, wat een lage accumulatie van toxines betekent. De olie wordt gezuiverd en geconcentreerd om een hoge dosis EPA en DHA en geen toxines te verschaffen.

Hoe veel Omega 3 vis olie moet ik nemen?

De algemene aanbeveling is om te streven naar ongeveer 2-4 gram omega-3 vetzuren bij voorkeur in de vorm van EPA en DHA per dag. Idealiter zou je dit krijgen van een natuurlijke bron zoals wild gevangen vis, maar als je beperkte toegang hebt tot deze, kun je supplementen gebruiken om de optimale dosis te krijgen. Als u een concurrerende atleet bent, kan een hogere dagelijkse dosis worden aanbevolen. Neem contact op met uw arts als u denkt dat u mogelijk meer nodig heeft.

 

Welke visolie te kiezen - Puori O3-vloeistof of O3-capsules?

Als u merkt dat u zichzelf af vraagt of u de vloeistof of de capsule O3 moet innemen, wees er dan zeker van dat u een van beide kunt nemen. De gezondheidsvoordelen zijn hetzelfde - het is gewoon welke manier van inname u prefereert. Vloeibare visolie Puori O3 is puur en stabiel, net als de Puori O3-capsules. De vloeibare visolie kan op verschillende manieren worden gebruikt; je kunt het van een lepel nemen of het in je smoothie of eten mengen. Het is geweldig voor mensen die moeite hebben om pillen te slikken en het is de perfecte keuze voor kinderen. De capsules zijn een handige en probleemloze manier om snel de nuttige visolie te krijgen en de capsules zijn gemakkelijk mee te nemen als je onderweg bent. De O3-vloeistof bevat 150 ml, wat overeenkomt met 30 porties, terwijl de O3 120 capsules bevat, wat overeenkomt met 40 porties. Wat u moet kiezen, hangt helemaal af van uw voorkeur.

 

Waar moet ik op letten in een visoliesupplement?

Het belangrijkste ding om op te letten is een schone en verse visolie. Vermijd visolie met een duidelijke visgeur, die aangeeft dat de olie is geoxideerd.

Ten tweede, kijk hoeveel EPA en DHA elke portie bevat - dit is veel belangrijker dan de hoeveelheid "totale visolie". De visolie moet sterk geconcentreerd zijn om de beste effecten te krijgen en betekent dat elke dag een lagere dosis nodig is om dezelfde resultaten te krijgen. Kies visolie vrij van soja (inclusief lecithine), zuivel, tarwe, rijst of zoetstoffen.

Ten slotte is het, bij het kiezen van een vloeibare visolie, vooral belangrijk om een olie te kiezen die is ontwikkeld om stabiel en vers te blijven. In Puori O3-vloeistof wordt medium-chain triglyceride (MCT) -olie toegevoegd om de olie te stabiliseren en oxidatie te voorkomen. Dit betekent dat de olie vers blijft en geen smaak of geur van vis heeft.

Aanbevolen gebruik

Het is het beste om visolie te nemen bij de maaltijd. U kunt kiezen of u uw dagelijkse dosis in één keer wilt innemen of dat u deze de hele dag door wilt verdelen. De dagelijkse dosis bestaat uit 1 theelepel. Hoe moet je het nemen? Nip van een lepel, meng met een smoothie of giet het als dressing over een salade.

Land van herkomst: Denemarken 
Geproduceerd door: Puori, Kopenhagen

Netto hoeveelheid product: 150ML

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen