• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Creatine Monohydrate

€21,85
Creatine is een van de meest populaire sport-voedingssupplementen ter wereld doordat het de spiergroei, kracht, uithoudingsvermogen en anaërobe prestaties positief zou kunnen ondersteunen.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Creatine Monohydrate

Creatine is een van de meest populaire sport-voedingssupplementen ter wereld, doordat het de spiergroei, kracht, uithoudingsvermogen en anaërobe prestaties positief zou kunnen ondersteunen.

Creatine werkt door te helpen bij de productie van ATP, de brandstofbron voor spiervezels. Als gevolg hiervan kan het je bijvoorbeeld helpen om meer herhalingen te doen bij oefeningen voor krachttraining. Ook zou het anaërobe korte activiteiten kunnen ondersteunen, zoals sprinten, springen en vechtsport trainingen.

Creatine is een molecuul dat van nature in het lichaam wordt aangemaakt. Je kan het ook binnenkrijgen door voedingsmiddelen zoals vlees, vis en eieren. Creatine-monohydraat is erkend als veilig en kan helpen om de spieren van energie te voorzien om nog een stap harder te werken. Het wordt al lang gebruikt door sportschoolbezoekers en bodybuilders die extra spiermassa willen krijgen, omdat het je in staat zou kunnen stellen om meer herhalingen te doen tijdens krachttraining sets, waardoor de prikkel naar je spieren zo kan toenemen. 

Krachtsporters zoals sprinters, volleybalspelers en worstelaars gebruiken creatine om hun explosiviteit en het vermogen om aanvallen van hoge intensiteit te herhalen en te vergroten.

 

Het ingredient:

- Creapure Creatine

 

Meer Informatie

- Neem twee scoops na het sporten en meng het met je favoriete shake.

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Onnit Laboratories.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 150 gram.

- Dit product is geheel Vegan, Melk-vrij en Soja-vrij.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen