• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Key Minerals

€19,95
Twee van de best bekende mineralen, calcium en magnesium, samen met twee belangrijke sporenelementen, jodium en molybdenum, ondersteunt je gehele lichaam's gezondheid
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Key Minerals

Mineralen zijn essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een goed leven en optimaal functioneren van de mens. De reden dat ze van essentieel belang geacht worden is omdat het menselijk lichaam niet in staat is om mineralen zelf te produceren. In plaats daarvan moeten mensen vertrouwen op hun voedselbronnen om de belangrijke mineralen vanuit voeding binnen te krijgen.

Bij het formuleren van de Key Mineralen, combineerden we twee van de meest bekende mineralen, calcium en magnesium, met twee belangrijke sporenelementen, jodium en molybdeen, ter ondersteuning van de totale gezondheid van lichaam.  We besteden speciale aandacht aan de vormen van de mineralen die we gebruiken voor geoptimaliseerde biologische beschikbaarheid en door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit van een wereldwijd toonaangevende fabrikant.
CALCIUM

Calcium is het meest voorkomende mineraal in het lichaam waaronder is het een hoofdbestanddeel van botten en tanden.  Calciuminname is kritisch en noodzakelijk voor de goede gezondheid van het skelet samen met diverse fysiologische processen waaronder de vernauwing en de ontspanning van de bloedvaten (vasoconstrictie en vasodilatie ), zenuw impuls transmissie, het samentrekken van de spieren en de afscheiding van bepaalde hormonen.

In plaats van de normaal gebruikte vorm van calcium, calciumcarbonaat, gebruiken we een combinatie van de gepatenteerde Dicalcium Malate (DimaCal®) en gepatenteerde Calcium Bisglycinate Chelate (TRAACS®), een van de meest biologisch beschikbare vormen van calcium in een voedingssupplement. Onderzoek suggereert dat deze beide vormen beter worden opgenomen dan calcium carbonaat.MOLYBDENUM

Molybdenum dient als cofactor voor vier kritische enzymen: Sulfiet oxidase, Xanthineoxidase, Aldehyde oxidase, en mitochondriale amidoxim deze verminderen het component (Marc). Hiervan is sulfiet oxidase verantwoordelijk voor de omzetting van sulfiet naar sulfaat die nodig is voor het metabolisme van zwavelbevattende aminozuren - een belangrijke bron van detoxificatie voor het lichaam.

Key Minerals levert molybdenum in de gepatenteerde glycinaat vorm Molybdenum Glycinate Chelate (TRAACS®).

 

 

MAGNESIUM

Magnesium is een van de belangrijkste mineralen voor het lichaam het dient als een cofactor voor honderden enzymen en fysiologische processen. Het helpt de normale functie van het hart, spieren en zenuwen handhaven door het vergemakkelijken van het transport van ionen zoals kalium en calcium door de celmembranen. Magnesium is nodig voor de synthese van desoxyribonucleïnezuur (DNA), ribonucleïnezuur (RNA) en glutathion.

 

 

JODIUM

Jodium is een cruciale voedstof voor de gezondheid van je schildklier, specifiek voor de schildklierhormonen. Schildklierhormonen spelen een belangrijke rol bij het reguleren van verscheidene biologische processess waaronder normale groei, neurologische ontwikkeling, voortplanting en het metabolisme.

Om jodium toe te kunnen voegen, hebben wij biologisch zeewier bij de kust van Ierland geoogst.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen