• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

New Mood - 30 capsulen

€35,65
New Mood™ is ontwikkeld om je energiemetabolisme te verbeteren en om bij te dragen aan het functioneren van je hersenen en zenuwstelsel om je zo een relaxt gevoel te geven.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
New Mood - 30 capsulen

New Mood is ontwikkeld om jou eens even lekker te laten relaxen na al die drukke en vooral stressvolle dagen die je meemaakt. Het is zo geformuleerd dat je na het innemen van de capsules het gevoel krijgt alsof je na een lange stranddag op vakantie weer terug thuis bent en je helemaal lekker uitgerust bent zonder enige vorm van stress of andere dingen waar je je druk over hoeft te maken. Probeer het nu, Want jij verdient het echt!

 

Magnesium kun je herkennen uit de scheikunde maar bij ons gaat het om het mineraal daarvan. Je kan magnesium vinden in bijna alles wat je dagelijks eet zoals groente, fruit, melkproducten, vlees en nu ook in onze New Mood.

De zon is een voornamelijke bron van Vitamine D voor onszelf. Je kan vitamine D niet alleen uit de zon verkrijgen maar ook uit eten zoals vette vis en eieren.

New Mood bevat Vitamine B6. Dit kun je kennen doordat het in veel producten zit die je in de supermarkt kan tegenkomen zoals: vlees, eieren en vis.

Vitamine B3 is een vitamine die vooral voorkomt in vis en noten. Vroeger dacht men dat er maar één soort vitamine B te vinden was maar later kwam men er achter dat er wel twaalf verschillende B vitamines te vinden zijn.

Valeriaan is een plant met een kruidige achtergrond. Deze plant kan tot wel 120 centimeter groot worden en je kan hem vinden in delen van België en in Nederland.

De Citroenmelisse plant is een plant die voornamelijk groeit in Zuid Europese landen en zoals je misschien wel afhad verwacht ruikt deze plant voornamelijk naar citroen. Men denkt dat de Arabieren vroeger de plant meenamen uit Spanje naar andere delen van Europa en ook meenamen naar het midden oosten. 

In China en Korea kent men een boom die tot wel vijftien meter hoog kan worden. Het gaat om de Jujube boom. Deze boom kan super tegen koude klimaten en kan goed omgaan met heftige vorst tot en met -15 graden Celsius. Je kan deze boom buiten China en Korea ook tegenkomen in Zuid Europa.

 

De ingrediënten:

- Magnesium (Chelaat)

 • draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.
 • is goed voor het celdelingsproces.
 • draagt bij aan een normale energiehuishouding.
 • draagt bij aan een normale spierwerking.
 • helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.
 • ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

- Vitamine D

 • draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed.
 • draagt bij tot de instandhouding van normale botten.
 • helpt de normale werking van het immuunsysteem.
 • helpt de normale spierwerking behouden.
 • helpt de tanden sterk te houden.

- Vitamine B6

 • draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen.
 • activeert je natuurlijke energie in het lichaam.
 • draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit.
 • helpt de normale werking van het immuunsysteem.
 • kan het gebrek aan energie helpen verminderen.
 • speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen.

- Vitamine B3

- Valeriaan

- Citroenmelisse

- Jujube zaad extract

 

Meer informatie

- Neem dagelijks  een inname van 2 capsules. 

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Onnit Laboratories.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 16.530 milligram.

 

Let op: Ivm regelgeving is het niet mogelijk om New Mood via PayPal of Creditcard te voldoen. Wil je toch met PayPal betalen neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]

 

In deze video vertelt Wiggert Meerman over New Mood. 

Reviews
Reviews
4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen
Jack 25-10-2019
Reviews

Echt fantastisch. Ontzettend dankbaar dat deze webshop dit product toegankelijk maakt voor Nederlanders.

Wesley van de Koor 25-04-2016
Reviews

Dit product helpt me met mijn nachtdiensten. Onregelmatig werken had best invloed op mijn stemming, dat vang ik hiermee aardig op. Slaap er ook dieper door en geeft intense dromen.

Carlijn 22-01-2016
Reviews

Ik loop al zo'n 2 jaar te dobben met enorme stemmingswisselingen, ik was van plan om eens naar psycholoog te gaan. Af en toe werd ik echt gek van mezelf (en mijn vriend wellicht nog gekker aangezien ik zwaar onredelijk kon zijn). Sinds ik deze supplementen gebruik heb ik er eigenlijk vrijwel direct geen last meer van gehad. Zelfs niet nu vlak voor mijn menstruatie. Daarnaast word ik naar mijn idee ook een stuk uitgeruster wakker. Ik sliep sowieso nooit slecht. Dus ik kan niet zeggen dat ik beter ben gaan slapen. Maar ik voel me wel fitter in de ochtend. Ik snooze bijvoorbeeld een stuk minder. Ook heb ik het idee minder nachtmerries te hebben. Ik zou het iedereen aanraden. De reden dat ik 4 sterren heb gekozen is vanwege de prijs. Ik vind het erg prijzig (zeker omdat op internet genoeg goedkopere varianten te vinden zijn).

Tobias 23-07-2013
Reviews

Ik slaap behoorlijk slecht en dit is vaak de volgende morgen te merken tijdens mijn lange autoritten. Met New Mood merk ik dat ik beter en dieper slaap. Ik heb geen moeite meer met het opstaan 's morgens en voel me beduidend fitter gedurende de dag.

4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen

Productbundel

Relax and Improve mix

Onnit New Mood - 30 capsulen
€77,49
€74,99

Crush it

Onnit New Mood - 30 capsulen
€106,64
€101,14