• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

New Mood - 30 capsules

1 / 2
€29,95
New Mood™ is ontwikkeld om je energiemetabolisme te verbeteren en om bij te dragen aan het functioneren van je hersenen en zenuwstelsel.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
New Mood - 30 capsules

meditate

New Mood™

There's a new mood rising!

New Mood™ is ontwikkeld om je energiemetabolisme te verbeteren en om bij te dragen aan het functioneren van je hersenen en zenuwstelsel. New Mood bevat een 5-HTP (5-Hydroxytryptofaan), een natuurlijk voorkomend aminozuur. 5-htp is een chemische stof die ontstaat uit het aminozuur tryptofaan. Tryptofaan is van nature aanwezig in veel dierlijke producten (zoals zuivel en vlees) en in sommige zaden. Tijdens de spijsvertering wordt tryptofaan omgezet in 5-HTP. 5-HTP wordt meestal geproduceerd uit de zaden van de Griffonia Simplicifolia, een Afrikaanse plant. Doordat New MOOD zowel 5-HTP als L-tryptofaan bevat heeft het product meestal een langere werking. New Mood bevat geen gluten en cafeïne. 

New Mood bevat naast 5-HTP en tryptofaan ook een aantal andere vitaminen en mineralen die een positieve uitwerking hebben op de lichamelijke en geestelijke balans. Magnesium is goed voor de werking van de spieren. Valeriaan en citroenmelisse kunnen de natuurlijke en gezonde nachtrust bevorderen.

dropper
Vind jouw Nirvana op een natuurlijke manier

Nirvana, ook wel omschreven als een staat van puur welzijn, wordt nagestreefd in veel godsdiensten en geloofsstromingen als een ideale staat van het “zijn”. Deze evenwichtige staat voor lichaam en geest is soms moeilijk te vinden in de drukte van vandaag de dag, waarin stress de overhand heeft.

New MOOD geeft een gunstige impuls voor een goede geestelijke en lichamelijke balans. De natuurlijke ingrediënten in deze formulering werken als een krachtig geheel samen en geven zo de meest optimale werking.

 

De ingrediënten van New MOOD

L-Tryptofaan

L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat van nature voorkomt in o.a. kalkoenvlees.

 

5-HTP

Ontstaat na vertering van het aminozuur tryptofaan. 5-HTP wordt vaak geproduceerd van de zaden van Griffonia Simplificolia, een Afrikaanse plant.

 

Magnesium (Chelaat) – 150 mg

Een van de belangrijkste mineralen voor het lichaam. Draagt onder andere bij aan leerprestaties en vermogensprestaties en is belangrijk voor een normale spierwerking.

 

Vitamine D3

Vitamine D3 wordt in het lichaam aangemaakt als de huid in contact komt met de UV stralen van de zon. Vitamine D3 (cholecalciferol) reguleert het immuunsysteem en ondersteunt de gezondheid van het skelet. Vitamine D draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen

 

Kamille (1.2% Apigenin)

De kamillebloem is ook een eeuwenoud kruid en al lang geroemd om haar speciale eigenschappen. Heeft een kalmerende werking en ondersteunt het immuunsysteem.

 

Vitamine B6

Heeft een positieve invloed op het verminderen van moeheid en draagt bij aan de hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij het redeneervermogen.

 

Niacine

Is belangrijk voor het energiemetabolisme en draagt bij aan de leerprestaties. Zorgt daarnaast voor een goed functioneren van het zenuwstelsel.

 

Valeriaan

Valeriaan wortel – bekend als valeriana officinalis – is een robuuste en altijd bloeiende plant uit Europa en delen van Azië. Valeriaan helpt bij het behouden van een natuurlijk slaappatroon.

 

Citroenmelisse (4:1 Concentraat)

Citroenmelisse, Melissa officinalis, is een Europese plant uit de munt familie en werd in de oudheid toegewijd aan de godin Diana. De Grieken gebruikte citroenmelisse al ruim 2000 jaar geleden. Citroenmelisse helpt bij het behouden van een natuurlijk slaappatroon.

 

Jujube Zaad Extract

De Jujube boom kent zijn oorsprong in China, werd als snel wereldwijd gecultiveerd om zowel het fruit als de zaden van deze boom.

 

Aanbevolen gebruik

Dagelijks gebruiken en neem bij inname 2 capsules. 

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product (30 capsules): 16.530mg

 

Reviews
Reviews
4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Wesley van de Koor 25-04-2016
Reviews

Dit product helpt me met mijn nachtdiensten. Onregelmatig werken had best invloed op mijn stemming, dat vang ik hiermee aardig op. Slaap er ook dieper door en geeft intense dromen.

Carlijn 22-01-2016
Reviews

Ik loop al zo'n 2 jaar te dobben met enorme stemmingswisselingen, ik was van plan om eens naar psycholoog te gaan. Af en toe werd ik echt gek van mezelf (en mijn vriend wellicht nog gekker aangezien ik zwaar onredelijk kon zijn). Sinds ik deze supplementen gebruik heb ik er eigenlijk vrijwel direct geen last meer van gehad. Zelfs niet nu vlak voor mijn menstruatie. Daarnaast word ik naar mijn idee ook een stuk uitgeruster wakker. Ik sliep sowieso nooit slecht. Dus ik kan niet zeggen dat ik beter ben gaan slapen. Maar ik voel me wel fitter in de ochtend. Ik snooze bijvoorbeeld een stuk minder. Ook heb ik het idee minder nachtmerries te hebben. Ik zou het iedereen aanraden. De reden dat ik 4 sterren heb gekozen is vanwege de prijs. Ik vind het erg prijzig (zeker omdat op internet genoeg goedkopere varianten te vinden zijn).

Tobias 23-07-2013
Reviews

Ik slaap behoorlijk slecht en dit is vaak de volgende morgen te merken tijdens mijn lange autoritten. Met New Mood merk ik dat ik beter en dieper slaap. Ik heb geen moeite meer met het opstaan 's morgens en voel me beduidend fitter gedurende de dag.

4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen

Productbundel

Crush it

Onnit New Mood - 30 capsules
€89,85
€84,35