• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Shroom Tech™ Immune - 90 capsules

1 / 2
€47,96
Shroom Tech Immune is een revolutionaire formule die het ontworpen is om het immuunsysteem te onderhouden. De kern van de formule is een combinatie van de meest voedzame paddenstoelen in de wereld die rijk is aan bioactieve schimmel polysacchariden.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Shroom Tech™ Immune - 90 capsules

yoga
 

Stimuleer het immuunsysteem

Shroom Tech Immune is een revolutionaire formule die erop gericht is het natuurlijke afweersysteem van je lichaam te stimuleren.De basis van de nieuwe Shroom Tech Immune formule is de ‘blend’ van gemicroniseerde paddenstoelen, Immune Assist™. Deze combinatie van cordyceps, reishi, maitake en andere paddenstoelen is gemicroniseerd voor een betere opname. Om deze paddenstoelenmix helemaal compleet te maken hebben we berkenweerschijnzwam (chaga) toegevoegd, een persoonlijke favoriet van komiek Joe Rogan.

Het verschil tussen de nieuwe Shroom TECH Immune en de oude formule is de beslissing om alleen nog maar gebruik te maken van op voeding gebaseerde ingrediënten. Agaricus Blazei en Ganoderma Lucidum (Reishi) worden al eeuwenlang gebruikt vanwege de goede voedingswaarde en vanwege de bijdrage die deze paddenstoelen leveren aan het immuunsysteem. De combinatie met kurkuma (met 95% Curcuminoïden), astragalus, citroenschil, oreganobladeren en gember zorgt ervoor dat Shroom Tech Immune een complete mix van voedingsstoffen bevat die helpen bij het behouden van een goed functionerend immuunsysteem. Shroom Tech Immune bevat gluten en is veganistisch. 

 
beach
 

Ingrediënten

Immune Assist™ Blend

Immune Assist™ is een combinatie van meer dan 200 hoogst zuivere heteropolysacchariden met een hoog moleculair gewicht. De mix bevat verder een grote hoeveelheid betaglucanen met een rechtsdraaiende helix. De Immune Assist™ mix is gemaakt van zes nauw verwante paddenstoelensoorten. Agaricus blazei - Cordyceps sinensis - Grifola frondosa (Maitake) - Ganoderma lucidum (Reishi)- Coriolus [Trametes] versicolor - Lentinula edodes. Deze paddenstoelen zijn 100% biologisch (USDA gecertificeerd) en gekweekt in een biotechnologisch laboratorium en de paddenstoelen zijn niet genetisch gemodificeerd.

Berkenweerschijnzwam (Chaga)

De berkenweerschijnzwam wordt gevonden op berken en andere bomen in koude klimaten. De berkenweerschijnzwam haalt zijn voedingsstoffen uit de schors van de bomen waarop deze groeit.

Kurkuma (95% Curcuminoiden)

Dit kruid wordt al sinds 1900 v. Chr. genoemd in documenten vanwege zijn geneeskrachtige werking. Kurkuma bevat stoffen die goed zijn voor de spijsvertering en die stoffen dragen bij aan het behoud van soepele gewrichten. Daarnaast is kurkuma goed voor de lever.

Gemberwortel

De Chinezen en Indiërs gebruiken gember al millennia lang. In de 13de en de 14de was een pond gember zelfs evenveel waard als een schaap. Gember wordt al eeuwenlang gebruikt omdat het bijdraagt aan de spijsvertering en omdat het een verzachtende invloed op de luchtwegen zou hebben. Daarnaast ervaren mensen dat het helpt om te ontspannen.

Oreganoblad

Oregano is een kruid dat beroemd is vanwege zijn smaak. De oude Grieken en Romeinen zagen oregano als een symbool van geluk. Oregano bevat meer antioxidanten dan veel soorten fruit en groenten.

Astragaluswortel

Astragaluswortel wordt al lange tijd gebruikt in China vanwege de voordelen voor het immuunsysteem. 

Citroenschil

Waarschijnlijk gooi je de schil van citroenen al jarenlang weg. Wij gebruiken schone citroenschillen die nutriënten bevatten die je niet elders in de vrucht vindt.

 

Aanbevolen gebruik

Neem dagelijks twee capsules in en bij voorkeur op een ligt gevulde maag.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product (90 capsules): 63.225mg

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen