• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Total Gut Health met Probiotica

1 / 2
€34,95
Total Gut Health is alles wat je nodig hebt om jouw spijsvertering te optimalizeren – spijsverteringenzymes, prebiotica, probiotica, en betaïne HCl.†
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Total Gut Health met Probiotica

HOE TOTAL GUT HEALTH JOUW OPTIMALIZEERT

Wanneer je vol, opgeblazen, of moe voelt na een maaltijd, wordt het glashelder dat een goede spijsvertering van essentieel belang is voor het algehele welzijn. Maar het optimaliseren van de darm gaat niet alleen over de spijsvertering.

Recent onderzoek suggereert dat de darm biome als de basis voor een sterk immuunsysteem staat en een optimale werking van de hersenen zou kunnen dienen. Total Gut Health bevat probiotica, prebiotica, enzymen, en HCl. Als er één ding is dat je kunt doen om de prestaties en gezondheid te optimaliseren, dan is dit het! †
  • AFBREKEN VAN VOEDSEL & ABSORBATIE VAN VOEDINGSTOFFEN†
  • ONDERSTEUNT HET IMMUUNSYSTEEM†
  • ONDERSTEUNT GEZONDE DARM FLORA†
  • VERTEER BELANGRIJKE MACRONUTRIENTEN†
 

 

 

NIET ALLE PROBIOTICA ZIJN VAN GELIJKE WAARDE

Darm micro-organismen spelen een belangrijke rol bij de bescherming van de darmwand, fine tuning van het immuunsysteem en de metabolisme van voedingsstoffen. Maar sommige bacteriesoorten symbiotisch meer aanwezig dan anderen. Extra probiotica helpt toevoegen van de bacteriestammen met bekende voordelen voor darmfunctie.

Simpelweg een willekeurige probiotische uit de kast nemen of veel yoghurt eten kan niet genoeg zijn om profijt te leveren aan de darmflora. Een optimale darmflora bevat kolonies die robuust en zeer divers zijn. Insgelijks voordelig, yoghurt, kombucha en zelfs kimchi zijn typisch beperkt tot slechts één of twee vrij algemene stammen en bieden over het algemeen minder kolonievormende eenheden dan probiotische supplementen. Daarnaast het probleem met vele probiotica is hun onvermogen om de harde zure milieu van de maag te overleven. De vijf stammen van probiotica in Total Gut Health zijn geselecteerd op zowel hun zuurbestendige eigenschappen als hun positieve invloed op de darm.

Naast vijf bacteriestammen bevat Total Gut ook de probiotische gist Saccharomyces Boulardii (SB). De effecten van SB zijn goed bestudeerd en bleken te helpen met de beschermende effecten van normale een gezonde darmflora. Een studie introduceerde omstandigheden vergelijkbaar met wat velen zouden ervaren tijdens reizen in het buitenland, en degenen die de SB probiotische namen ervaarden significante optimalisatie ten opzichte van de controlegroep. Versterking van de symbiotische relatie tussen de host en micro-organismen verbetert de first line of defense respons van een gezonde darm.

Total Gut Pack bevat alles van prebiotica tot probiotische brandstof. De combinatie van meerdere hoge kwaliteit probiotische stammen met prebiotica verhoogt de kans dat de nieuwe nuttige bacteriën kunnen gedijen waar het lichaam het meest nodig heeft


Optimalizeer Jouw Immuun Systeem..

Je hebt een hele fabriek van de werknemers in je lichaam. Triljoenen van microbiële werknemers. Ze nemen nooit pauzes. Ze werken in het weekend, verschuivende diensten, nachtdiensten, overwerk. De darmflora is nodig voor de ontwikkeling van de immune cellen die de darm omringen (of meer officiële term - GALT - darm-geassocieerde lymfeweefsel). Recent onderzoek suggereert een belangrijke rol voor de interactie tussen darmflora en GALT in het dragen van het immuunsysteem. Door het nemen van de Total Gut Pack, bent u actief bezig met het verbeteren van de supply chain voor uw trouwe leger van minuscule werknemers. 


EEN SACHET. 10 SECONDE. GEOPTIMALIZEERDE VERTERING

Je lichaam is niet gemaakt van de voedingsstoffen die u verbruikt, maar de voedingsstoffen die u absorbeert. Spijsvertering is misschien wel het belangrijkste fundamentele proces in het lichaam. Er zijn twee belangrijke componenten voor een goede spijsvertering: Spijsverteringsenzymen en HCl.

Total Gut Health bevat ons vlaggenschip van verteringsenzymen de formule DigesTech. DigesTech bevat enzymen die helpen bij de afbraak van vetten, zetmeel, vezels, koolhydraten, eiwitten, lactose en cellulose. Dit helpt het maag-darmkanaal met het verwerken van voedsel in gemakkelijk opneembare voedingsstoffen. Bovendien, krachtige algemene enzymen zoals serrapeptase helpen in de afbraak van zelfs de meest hardnekkige materialen.†

Om de spijsvertering verder te helpen, ondersteunt Betaine HCl het maagzuur naar de maag 'hot' te houden, dit zorgt voor een soepele spijsvertering. Betaine HCl ondersteunt de maag met de meest belangrijke functie als de toegangspoort tot het maagdarmkanaal. Het handhaven van de zure milieu beschermt tegen de opname van ongewenste organismen en activeert bepaalde spijsverteringsenzymen.

Total Gut Health is makkelijk mee te nemen als je uit eten gaat. Neem het samen met een maaltijd en wees er zeker van zijn dat alle processen van de spijsvertering en absorptie de ideale ondersteuning hebben.Wat zit er in de Total Gut Health Pack?

DIGESTECH

Een volledige spectrum enzym supplement die u kunt helpen vetten, lactose, koolhydraten, eiwitten en vezels te verteren.†

BETAINE HCL

Betaine hydrochloride (HCl) helpt bij het herstellen van jouw maag's normale zuurtegraad en breekt voedsel af, zodat u beter voedingsstoffen kan assimileren. †
 

SACCHAROMYCES BOULARDII

Een niet-pathogene, niet-koloniserende probiotische gist die het maagzuur overleeft, helpt bij het ondersteunen van uw immuunsysteem door het bevorderen van de productie van secretoire immunoglobuline-A.
 

5 STAMMEN VAN PROBIOTICA


Als je probiotica neemt, wilt u ervoor zorgen dat ze kunnen overleven helemaal tot aan je dunne darm. Je maag doet goed werk met het doden van alles wat probeert door te komen. Daarom hebben we 5 van de belangrijkste natuurlijke zuur-resistente stammen gekozen : L. acidophilus DDS-1, L. plantarum, L. rhamnosus, B. infantis en B. lactis. Regelmatig opnemen van probiotica is een actieve stap op weg naar verbetering van de absorptiecapaciteit van de darmen. Maar de voordelen van probiotica lijken veel verder te reiken dan puur de absorptie te verbeteren en zijn bestudeerd om de immuniteit te ondersteunen en helpen zelfs bij het optimaliseren van jouw humeur.

 

 

COMPLETE FUNCTIONALITEIT

De menselijke darm is een delicate verdeling tussen uw lichaam en de buitenwereld. De functionaliteit is afhankelijk niet alleen van de belasting voedsel af te breken. De totale gut pack is ontworpen om het GI-systeem te ondersteunen met alle tools die het nodig heeft om de opname van voedingsstoffen te verbeteren en ondersteuning van de teelt van een gezonde microbiome. De uitbreiding van kennis en onderzoek rond de mind-brain-gut benadrukt het belang van een optimale GI-systeem op de algehele gezondheid en prestaties.
 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen