• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VIRUTech® IMMUNE Instant

€67,34 €63,30
Een heerlijke drinkmix poeder geformuleerd om te helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem van het lichaam. Met VIRUTech® IMMUNE help je jouw systeem in zijn geheel.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
VIRUTech® IMMUNE Instant

VIRUTech® IMMUNE Instant werkt als een schild tegen de elementen die je kunnen uitschakelen, terwijl het de krachten bevordert die indringers afweren. Andere supplementen ter ondersteuning van het immuunsysteem zien het afweersysteem van het lichaam zwart op wit. Onnit ziet ze in kleur.

 

HOE WERKT VIRUTECH® IMMUNE INSTANT
Virussen, andere ziekteverwekkers en vrije radicalen fungeren als indringers. Ze vallen gezonde cellen aan en beschadigen hun DNA. Dit is wat je slecht laat voelen. Antioxidanten en andere voedingsstoffen kunnen de celintegriteit ondersteunen, als het ware de stadsmuren versterken en de barbaren buiten houden. Tegelijkertijd stimuleren vitaminen en plantaardige verbindingen de immuunrespons van het lichaam, waardoor jouw eigen leger de wapens krijgt die het nodig heeft om terug te vechten.

 

Wat is het verschil tussen VIRUTech® IMMUNE Instant en het oorspronkelijke VIRUTech®?
Beide formules bieden een solide ondersteuning voor de gezondheid van het immuunsysteem, maar VIRUTech® IMMUNE Instant bevat een paar aanpassingen ten opzichte van de oorspronkelijke formule die in capsulevorm bestaat.

Ten eerste voegden Onnit een plantaardige vitamine D3 toe in een poging om het D3-niveau te verhogen (omdat de wetenschap aantoont dat velen van ons er gewoon niet genoeg van binnenkrijgen). Onnit heeft ook de dosering van Zinc Bisglycinate Chelate verhoogd, naar een meer biologisch beschikbare bron van het mineraal. Afgezien daarvan is het belangrijkste verschil tussen de twee producten het leveringssysteem. VIRUTech® IMMUNE Instant is een poederdrankmix, geschikt voor iedereen die zich ongemakkelijk voelt bij het slikken van pillen, of supplementen liever consumeert als een smakelijk drankje. Het originele VIRUTech® blijft een optie voor degenen die geen moeite hebben met het slikken van capsules.

 

De ingrediënten: 

- Vitamine C

- Zink

- Alpha-Liponsäure

- Selenium

- Quercetine

 

Meer informatie

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Onnit Laboratories.

- Dit product bevat 30 verpakkingen van Virutech.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen