• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lion's Mane Double Extract 60ml

€41,51
Nr. 1 leeuwenmanen uit Australië. De meest krachtige Lion's Mane in van LifeCykel bekend van Joe Rogan, Bulletproof podcast, MindTheory en zoveel andere biohackers
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Lion's Mane Double Extract 60ml

De Lion's Mane paddenstoel is een van de indrukwekkendste paddenstoelen in het schimmelrijk. Het is een gemakkelijk herkenbare paddenstoel door zijn unieke en prachtige uiterlijk van trapsgewijze witte ijspegels. Lion's Mane paddenstoelen blijken een overvloed aan bioactieve stoffen te bevatten, zoals erinacines en hericerines. Historisch gezien was de Lion's Mane paddenstoel voorbehouden aan de Royals omwille van zijn heerlijke delicate smaak.

Life Cykels Double Liquid Extract Flavourings zijn op basis van alcohol en ontwikkeld in hun laboratoria in Australië en de VS met behulp van een uniek dubbel extractieproces. Ze zijn full spectrum, wat betekent dat we zowel de vruchtlichamen van de paddenstoel als het mycelium gebruiken in ons extractieproces om een goed afgerond, kwalitatief hoogwaardig product te creëren.

Alle Life Cykel Double Liquid Extract Flavourings zijn verrijkt met de inheemse Australische Kakadu Plum, die bekend staat om zijn hoogste gehalte aan natuurlijke vitamine C dan enig ander fruit ter wereld.

De ingrediënten:

- Gedestilleerd water

- Biologische alcohol (20-24%)

- Lion’s Mane (Hericium coralloïdes) Mycelium Biomassa, Vruchtlichamen

-Natuurlijke, in het wild geoogste Kakadu pruim

 

 

Meer Informatie

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Life Cykel.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 60 ML.

- Dit product is geheel Glutenvrij, Sojavrij en Paleo

Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
andrej bernhardt 26-05-2023
Reviews

100% !

5 sterren op basis van 1 beoordelingen