• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MycoMIND™

€39,95
BRAIN CELL OPTIMIZER - 60 CAPSULES
MycoMIND™ is een hersenceloptimalisator die is ontworpen om de groeifactor van de zenuw en de mitochondriale biogenese te bevorderen.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MycoMIND™

MycoMIND™ is een brein cell optimizer ontworpen om zenuwgroei factor en Mitochondrial Biogenese te bevorderen.

Onderzoek suggereert dat de natuurlijke verbindingen in MycoMIND™ nieuwe neuronen en mitochondriën kunnen laten groeien, de basis van alle mentale taken. Het is de meest essentiële dagelijkse nootropic.

De voordelen:

  • Geestelijke helderheid
  • Gemaakt om te helpen bij het verbeteren van cognitieve functie
  • Ontwikkeld om de mentale capaciteit en levensduur te verlengen en vergroten.

Deze natuurlijke formule combineert Organic Lion's Mane champignon extract met BioPQQ™ om zoveel mogelijk gezonde hersencellen te ondersteunen.


Ingrediënten

Organic Lion's Mane paddestoel

Lion's Mane is een nootrope paddestoel die al duizenden jaren in Japan wordt gebruikt. 

BioPQQ™

BioPQQ™ is de zuiverste en krachtigste bron van pyrroloquinoline chinone (PQQ), een polyfenol dat een uitzonderlijke antioxidant en celregulator is die mitochondriale overleving, groei en functie bevordert.


Hoe het werkt

De hersenen verliezen ongeveer 200.000 hersencellen per dag

Bepaalde dingen kunnen dit verlies sterk versnellen, zoals te veel stress, alcohol, roken, hoge bloeddruk en fysieke inactiviteit.

Gelukkig hebben je hersenen, hoeveel hersencellen (of neuronen) je in het verleden ook verloren hebt (of nog verliest), de mogelijkheid om nieuwe hersencellen te laten groeien door middel van een proces dat neurogenese heet.  Je hersenen hebben daarvoor een eiwit nodig dat Nerve Growth Factor (NGF) heet.

Als je niet over een voldoende voorraad van NGF om nieuwe hersencellen te genereren kan het resultaat zijn brainfog, het onvermogen om te concentreren, en vergeetachtigheid.

 

Nerve Growth Factor is essentieel voor de gezondheid van de hersenen en neuroplasticiteit

De ontdekking van NGF door Rita Levi-Montalcini en Stanley Cohen in 1951 was een van de grootste doorbraken in de moderne wetenschap en hier wonnen zij in 1986 een Nobelprijs.  Voorafgaand aan de ontdekking werd geloofd dat hersencellen niet konden herstellen of hergroeien na te zijn beschadigd of overlijden.

NGF is nu uitgebreid bestudeerd en bleek een van de primaire bouwstenen voor de algemene gezondheid van de hersenen en neuroplasticiteit.  Het is essentieel voor de groei en overleving van neuronen.  Hoe meer neuronen je hebt en hoe beter hun gezondheid, hoe efficiënter je kunt vertrouwen op signalen in je hersenen.

In 1991 ontdekte Dr. Kawagishi dat Lion's Mane (Hericium erinaceus) hericenonen en erinacines bevat die de productie van NGF in de menselijke hersenen stimuleren.  Sindsdien hebben in-vitro- en in-vivostudies deze bevindingen bevestigd.  Een recent menselijk onderzoek toonde aan dat Lion's Mane de cognitieve functie van individuen met een lichte cognitieve achteruitgang aanzienlijk verhoogde.
 

Supercharge uw Mitochondria - de krachtpatser van de cel

Mitochondria helpt meer dan 90% van de energie op te wekken die uw lichaam dagelijks verbruikt.  Je hersenen vereisen de grootste hoeveelheid energie vergeleken met een ander orgaan, dus het optimaliseren van uw mitochondriale gezondheid is van vitaal belang voor het verbeteren van de hersenfunctie.

Pyrroloquinoline chinone (PQQ) is een cellulaire voedingsstof die Mitochondrial Biogenese, de creatie van nieuwe mitochondriale kan bevorderen.  Deze supercharges de overleving, groei en functie van mitochondriaal leidt tot een verhoogde mentale capaciteit dat is niet wetenschappelijk bewezen maar dit ervaart men wel zo. Ook is gebleken dat PQQ NGF steunt.  

BioPQQ™ is de zuiverste en krachtigste bron van PQQ en is opgenomen in de MycoMIND™ formule.  

 

MycoMIND - de meest essentiële dagelijkse nootropie

De combinatie van Lion's Mane Mushroom en BioPQQ™ vormt de basis voor hoogwaardige mentale prestaties.  Het vermogen om nieuwe neuronen en mitochondriën te onderhouden en te kweken is noodzakelijk voor alle mentale taken, waardoor MycoMIND™ de meest essentiële dagelijkse nootroop is. 

 

Ingrediënten & Gebruik

Brain Cell Optimizer

Voorgesteld gebruik: Neem 2 capsules 1 tot 2 keer per dag voor de gezondheid van de hersenen en mentale scherpte, of zoals voorgeschreven door een arts.

U.S.A. vervaardigd in een cGMP-installatie.  Natural Stacks gebruikt met trots alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

 

Ingrediënten natuurlijk vrij van: Gluten, Zuivel, Soja.

1 Gecertificeerd biologisch.

2 Als BioPQQ™. BioPQQ™ is een handelsmerk van MGC (Japan).
 

Organic Lion’s Mane Mushroom Extract

Lion's Mane paddestoel bevat hericenonen en erinacines die Nerve Growth Factor (NGF) activeert voor de groei van nieuwe neuronen en de overleving van bestaande neuronen.  MycoMIND™ bevat organisch leeuwenzwammenextract van NAMMEX (North American Medicinal Mushroom Extracts). Het is water geëxtraheerd en laboratorium getest om >30% Beta-D-glucanen en <3% zetmeel te bevatten.
 

BioPQQ

BioPQQ™ is de zuiverste en krachtigste bron van pyrroloquinoline chinone (PQQ), een polyfenol dat een uitzonderlijke anti-oxidant en celregelaar is die mitochondriale overleving, de groei, en de functie bevordert.  

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (60 capsules): 30.300mg

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen