• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MycoBOOST™

€39,95
FULL-BODY VITALITY - 60 CAPSULES
MycoBOOST™ is designed to enhance intracellular energy, increase oxygenation, and sustain endurance activities.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MycoBOOST™

MycoBOOST™ is ontworpen om betere intracellulaire energie, verhogen van oxygenatie en uithoudingsvermogen activiteiten ondersteunen.

Onderzoek suggereert dat de natuurlijke verbindingen in MycoBOOST™ een drukke levensstijl steunen kunnen door het maximaliseren van de ATP-energieproductie en O2 benutting. +

Is gemaakt om de volgende voordelen te bieden:

  • Toegenomen mentale energie
  • Cerebrale doorbloeding verbeterd
  • Een natuurlijke boost in uithoudingsvermogen en vitaliteit
  • Deze natuurlijke formule bevat organische Cordyceps paddestoel extract en Yerba Mate extract ter bevordering van de productie van duurzame energie en uithoudingsvermogen.
 

 

Ingredienten

Organische Cordyceps Paddenstoel

Duizend jaar geleden hoog in de bergen van Tibet, herders gemerkt dat wanneer zij kruiden aten 'caterpillar schimmel' zij veel energieker waren en langere afstanden kon reizen. Cordyceps paddestoelen bevatten adenosine en cordycepin die kan helpen zuurstof gebruik, aërobe capaciteit, en cellulaire energie te vergroten.

 

Yerba Mate Extract

Yerba Mate is vooral bekend als de plant waardoor de stimulerende Zuidamerikaanse drank die krachten van het lichaam en geest. Yerba Mate bladeren zijn een natuurlijke bron van theobromine, cafeïne zuur, saponines en cafeïne.Hoe het werkt

Cordyceps - De wonderbaarlijke paddenstoel

Cordyceps is alleen gevonden op hoogten boven 12.000 voet boven zeeniveau in afgelegen gebieden van Zuidwest-China en Nepal, een van de meest waardevolle kruiden in de traditionele Chinese geneeskunde.

Cordyceps bevat een stof genaamd cordycepin die meer uithoudingsvermogen, weerstand tegen vermoeidheid en aanzienlijke verbetering in zuurstof gebruik heeft aangetoond.

Het is verondersteld om de energieproductie van de ATP-cyclus efficiënter maken, meer biologisch beschikbare cellulaire energie in het lichaam circuleren.

 

De schoonste energie op de planeet

Mensen in Argentinië, Bolivia, Paraguay, Uruguay en Brazilië liever Yerba Mate koffie omdat aan de krachtige nog niet overdreven stimuleren stimulerende effect.

 

Ingredienten & gebruik

For Full-Body Vitality

Aanbevolen gebruik: Neem 2 capsules 1 tot 2 keer per dag voor cellulaire energie, ter ondersteuning van de mentale en fysieke uithoudingsvermogen, of zoals voorgeschreven door een arts uit de gezondheidszorg.

U.S.A manufactured in a cGMP facility.  Natural Stacks proudly uses only the highest quality ingredients.

Kan een kleine hoeveelheid caffeine bevatten

Ingredienten Natuurlijk vrij van: Gluten, Lactose, Soja.

  1. Gecertificeerd organisch.
  2. Staat. gelijk aan 500mg.
 

 

Organisch Cordyceps Paddenstoel Extract

MycoBOOST™ met biologische Cordyceps paddestoel uittreksel uit NAMMEX (Noord-Amerikaanse medicinale paddenstoel extracten). Het is water geëxtraheerd en lab getest te bevatten > 25% Beta-D-glucanen in het dieet, > 0,3% Cordycepin, en < 3% zetmeel.

 

Yerba Mate Extract

Gebruikt sinds de oudheid als een thee, staat Yerba Mate bekend om haar verjongende effecten. Yerba Mate bladeren zijn een natuurlijke bron van theobromine, cafeïne zuur, saponines en cafeïne, die samen een scala aan voordelen voor de gezondheid bevorderen.
 

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (60 capsules): 33.075mg

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen