• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Glutamine

€21,99
Het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam, waarvan is aangetoond dat het de aërobe prestaties verhoogt, een gezonde darm bevordert en de reactietijd helpt.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Glutamine

PERFORMANCE NUTRITION

Glutamine (L-Glutamine) is het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam. Het maakt wel 61% op van de amino zuren van je spieren, en je lichaam gebruikt en put het snel uit - vooral bij actieve mensen die veel fitnessen of sporten.

Omdat L-Glutamine essentieel is voor het minimaliseren van spierafbraak, het ondersteunen van het uithoudingsvermogen, het egaliseren van de spijsvertering en het verbeteren van de absorptie van voedingsstoffen, moeten we ervoor zorgen dat onze L-Glutamine-reservoirs goed zijn bijgevuld. Dit is waarom aanvullen met Onnit's Glutamine erg waardevol kan zijn.

 

 

ONDERSTEUNT SPIER & DARM GEZONDHEID

MINIMALIZEER SPIERAFBRAAK

ONDERSTEUNT UITHOUDINGSVERMOGEN

BEVORDERD PRESTATIES

 

GLUTAMINE WERKT

DE KRACHTIGSTE AMINO

Glutamine's impact is voelbaar voor, tijdens en na de training.

Een studie uit 2015 liet zien dat atleten die glutamine voorafgaand aan lange afstand lopen ervaren minder darmdoorlaatbaarheid, die uiteindelijk geholpen bij de onderdrukking van inflammatoire paden.

En zelfs met onvoldoende waterbalans, hebben de atleten verhogingen in aëroob uithoudingsvermogen ervaren, aangezien de glutamine als brandstofbron voor cellen kan dienstdoen.

Hoe hard je het ook raakt, glutamine kan je sneller weer in het spel brengen en je daar langer houden.

 

SUCCES IS ONVERMIJDELIJK MET SOLIDE VOEDING

Wanneer je het werk doet en aandacht besteedt aan de details, wordt het zien van de resultaten die je wilt geen kwestie van of, maar een kwestie van wanneer. Het is gewoon een kwestie van wachten. Want als je fundament sterk is, raken tegenslagen je niet - het maakt het alleen maar sterker om mee op te bouwen. Glutamine is een hoeksteen in de suppletie van een atleet en ondersteunt de darmgezondheid, de prestaties en het herstel.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen