• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reishi Double Extract 60ml

€41,51
Australisch beste merk Reishi paddenstoelenextract dat krachtige en krachtige voordelen heeft om het immuunsysteem te stimuleren, de slaapkwaliteit te verbeteren en vermoeidheid te verminderen.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Reishi Double Extract 60ml

De Reishi paddestoel wordt al vele millennia gebruikt in Aziatische culturen en wordt beschouwd als een symbool van gezondheid, een lang leven, succes en goddelijke kracht.

De Reishi paddenstoel is een opvallende rode en houtachtige paddenstoel die groeit aan de zijkant van hardhouten bomen. Deze paddenstoel bevat veel bioactieve bestanddelen zoals triterpenoïden en ganoderinezuur.

Life Cykels Double Liquid Extract Flavourings zijn op alcoholbasis en ontwikkeld in hun laboratoria in Australië en de VS met behulp van een uniek dubbel extractieproces. Ze zijn full spectrum, wat betekent dat zowel de vruchtlichamen van de paddenstoel als het mycelium zijn gebruikt in het extractieproces om een goed afgerond product van hoge kwaliteit te creëren.

Alle Life Cykel Double Liquid Extract Flavourings zijn verrijkt met de inheemse Australische Kakadu Plum, die bekend staat om zijn hoogste gehalte aan vitamine C gram voor gram dan welk ander fruit ter wereld ook.

De ingrediënten:

- Gedestilleerd water

- Biologische alcohol (20-24%)

- Ganoderma lucidium (Ganoderma lucidium Mycelium Biomassa, Ganoderma lucidium Vruchtlichamen)

-Natuurlijke, in het wild geoogste Kakadu pruim

 

 

Meer Informatie

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Life Cykel.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 60 ML.

- Dit product is geheel Glutenvrij, Sojavrij en Paleo

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen