• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alpha BRAIN® Instant | Pot

1 / 1
€55,95
Klinisch getest om te helpen bij het ondersteunen van geheugen, focus, en verwerkingssnelheid. † Nu in een snelwerkend, heerlijke drank mix.
Alpha BRAIN® Instant | PotHOE ALPHA BRAIN INSTANT JOUW LICHAAM OPTIMALIZEERT:

Alpha BRAIN Instant is onze snelste manier om jou te helpen met het optimaliseren van je mentale prestaties, zonder het gebruik van stimulerende middelen. In twee dubbel blinde studies, heeft de Alpha BRAIN formule aangetoond te beschikken over de mogelijkheid om te helpen bij het verbeteren van het geheugen, focus, en verwerkingssnelheid bij gezonde volwassenen door zich direct te richten op de neurotransmitter precursors. Dit betekent dat Alpha BRAIN je kan helpen met het herinneren van namen en plaatsen, je focus leggen op complexe taken, en je reactie tijd op externe stimulus te verbeteren.

Heerlijke On-The-Go Brandstof

Alpha BRAIN Instant is een on-the-go brandstof voor je neurotransmitter systeem. Makkelijk te mengen in het water en je hebt binnen een mum van tijd een heerlijke, verfrissende drank vol met aarde gegroeide voedingsstoffen, vitaminen en aminozuren in een gepatenteerde formule die klinisch getest is om de ondersteuning van het geheugen, aandacht en verwerkingssnelheid bij gezonde volwassenen te helpen. 


Het voordeel van de gepoederde drank mix in vergelijking met de originele Alpha BRAIN is dat de tijd die je nodig hebt om jouw lichaam de capsule op te lossen en in de bloedbaan te brengen velen malen langer duurt. Met Alpha BRAIN Instant krijg je de voedingsstoffen meteen geleverd aan jouw maag, dit bespoedigt de absorptie en hoe snel ze de bloed-hersenbarrière kunnen gaan doorbreken.

Alpha BRAIN kan dagelijks gebruikt worden en is klaar voor integratie in jouw routine, In 2 klinische studies en 4 jaar gebruik door onze klanten zijn geen significante bijwerkingen aangetoond. Als je nog niet gebruik maakt van Alpha BRAIN, sta je in een mentaal gevecht met de spreekwoordelijke hand gebonden achter je rug. 

 

Aan de kern van Alpha BRAIN Instant staan aarde gegroeide voedingsstoffen.

 

Dit zijn planten die ontwikkeld zijn in de loop samen met de mensheid, en in veel gevallen zoals het ayurvedische kruid, Bacopa, hebben ze een lange geschiedenis van medicinaal gebruik. AC-11, ondanks de technische benaming, wordt gewonnen uit Cat's Claw, een wijd gerespecteerd kruid uit de Amazone. Onnit is het enige bedrijf in de wereld dat het recht heeft om deze spannende kruiden extracten te gebruiken in nootropic formules.

Het voordeel van de aarde gegroeide voedingsstoffen te gebruiken is de overweldigende hoeveelheid gegevens over de veiligheid. Terwijl de chemische verbindingen vaak maar een paar jaar van studiegegevens met een beperkte subgroep van patiënten heeft, worden aarde gegroeide voedingsstoffen al duizenden jaren door mensen over de hele wereld gebruikt. Dit overtuigd ons nog meer dat onze formules zoals Alpha BRAIN Instant echt veilig zijn voor dagelijks gebruik.


Aanbevolen gebruik

Dagelijks gebruiken en neem bij inname 1 scoop

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 108 gram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen