• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Supplementen Voor Gamers

Boost Your APM! Supplementen voor Gamers

APM ook wel Actions Per Minute is een meeteenheid waarmee een speler zijn gemiddelde game interacties per minuut kan worden uitgedrukt. De beste gamers zijn doorgaans de spelers die het snelst kunnen reageren, tactieken kunnen onthouden en toepassen en gedurende korte intensieve periodes een enorme concentratie opbrengen. Een professionele speler kan daarom gemiddeld meer dan 200 acties per minuut genereren. Om in een hedendaagse MMO, RTS of FPS mee te kunnen komen op de hoogste niveaus van competitie is het van belang je hersenen en geest optimaal functioneren. 

Alpha-brain-1

Alpha Brain for Gaming

Onthoud je gameplan, analyseer je tegenstander, reageer en val aan! Hedendaagse games vergen optimale en intense concentratie en maken veelvuldig gebruik van je mentale snelheid. Het neurotransmitter dat het meest wordt gebruikt bij mentale snelheid en focus is Acetylcholine. Alpha BRAIN is ontworpen om een acetylcholine booster te zijn. Met een combinatie van vele andere kruiden kan Alpha BRAIN je net wat scherper maken in de viruele arena. Alpha BRAIN helpt je met levelen!

  Meer informatie

new-mood

New Mood for Gaming

Intensief gamen vraagt het nodige van lichaam en geest. Zodra vermoeidheid toeslaat wordt het moeilijker scherp te blijven en kan je mentaliteit je in de steek laten. New MOOD verschaft het gewilde magnesium voor je spieren en een dynamische natuurlijke combinatie die helpt bij de productie van het stemmingsverhogende serotonine – inclusief L-tryptophan en 5-HTP. Bij inname voor het slapen gaat helpt New MOOD met ontspannen om de volgende ronde weer met hernieuwde focus in te gaan.

  Meer informatie

Level je Leven!

Lang voor er World of Warcraft was, was er een spel genaamd Wizardry. Dit klassieke 8-bit spel liet je een reis door een doolhof ervaren en genereerde 40 pixel graphics van monters die werden gemaakt met een random monster algoritme. Wapens, karakters en toverspreuken hadden alleen tekst. Dit spel heeft altijd veel plezier gebracht! Het uitbouwen van Dwergen, Mensen en Elven in de Vechters, Tovenaars en Priesters om avonturen mee te beleven. Met elke overwinning werden de statistieken van de karakters beter. Elk intelligentie-, lenigheids- of krachtpunt dat werd verdiend ging gepaard met een enorm gevoel van trots en overwinning. Elk wapen en voorwerp dat werd gevonden hadden evengoed echte schatten kunnen zijn. Het is dan ook niet vreemd dat een spel als World of Warcraft meer dan 11.5 miljoen actieve leden heeft, met elk een overweldigende 22.7 uur gamen per week. 

dream

Gaming Theory

De aantrekkingskracht van games komt voort uit het feit dat deze RPGs de kern van menselijke behoeften raakt. Om te verbeteren, vooruit te gaan en te veroveren. Maar waarom is dit zoveel meer interessant om een virtueel karakter te laten ontwikkelen, dan te werken aan onszelf in het echte leven? Vele tieners en volwassenen zitten in hun slaapkamers over kelders aan hun digitale Avatars te werken, zodat ze grotere monsters aankunnen en betere gear kunnen krijgen. Ze zouden ook naar een gym kunnen gaan, fit worden en actiever in het leven gaan staan. Toch is er een weerstand als het gaat om het echte leven die er niet in de virtuele wereld is. Daarnaast is het ook vermakelijk en leuk. Games zijn leuk voor mensen om de volgende redenen: 

1. Games hebben concrete doelstellingen en meetmechanismen. Het geniale achter de meeste vechtsporten zijn de graduatiesystemen. Men weet altijd waar men staat ten opzichte van andere vechters en wat je moet kunnen om je volgende doel te behalen. Net zoals bij een videospel kan niemand je het halen van een bepaald level meer afnemen. Net zoals een kickbokser of MMA vechter moet sparren om te weten waar hij staat of om zijn volgende doel te bepalen. 
2. Gamen doet geen pijn. Dit spreekt onze luie kant aan. Het enige wat we echt hoeven te doen is onze fijne motoriek aan te spreken bij het spelen van games. Met alle suiker, cafeïne en slechte voeding hebben mensen doorgaans een slecht gestel en gamen is eenvoudiger dan de gym in. 

3. Je verliest geen terrein. Een van de meest frustrerende aspecten van in vorm komen in dat als je 2 weken niet hebt kunnen trainen, je het gevoel hebt weer terug bij af te zijn. Met een Game blijft als je voortgang bewaard tot de volgende keer dat je inlogt om te spelen.

Real Life Leveling

Hoewel alle bovenstaande wellicht aanspreekt is er een troef die het echte leven heeft. En dat is het echte leven. De voortgang die je boekt buiten de virtuele wereld heeft tastbare duurzame voordelen voor je bestaan buiten. Hier zijn wat tips hoe je leven ook in het echt te levelen als in een Game. 

A. Strijd voor je goud stukken en koop items die je zullen helpen op je reis. In een game koop je wapens, armor en items die het verslaan van de Draak mogelijk maken. In elk spel is er vaak sprake van aparte en vaak vervelende quests om inkomsten mee te genereren. Dergelijke Quests zijn ook in het echte leven te ontdekken! Wat betreft het uitgeven van je goud: in het echte leven kun je ook items kopen die je helpen met het behalen van je doelen. Zoals Alpha BRAIN +2 Smarts en +3 Motivatie geeft! 

B. Zorg dat je altijd met een volle health bar een quest of gevecht start. Een eenvoudig concept dat de meeste 7 jarigen direct doorhebben. Desondanks zijn er 27 jarigen die zichzelf vermoeid een belangrijke uitdaging met betrekking tot hun carriere, opleiding of ander avontuur inslepen omdat ze feesten belangrijker vinden. Zoek uit wat jou belangrijke quests zijn en zorg dat je deze optimaal kunt uitvoeren. 

C. Wees geen Leroy Jenkins. De beruchte Leroy Jenkins was verantwoordelijk voor de digitale dood van zijn volledige groep mede avonturiers omdat hij de aanval inzette zonder duidelijk plan. Of het nou een gevecht, game of zakelijke onderneming is, zorg dat je altijd een actieplan hebt en jij en je bondgenoten er hetzelfde over denken. 

D. Leer nieuwe skills, sluit je aan bij nieuwe guildes. Het wordt al snel duidelijk dat het handig is dat je level 50 Krijger ook in staat is zichzelf te genezen met toverspreuken. Om dit te leren gaat hij in de leer bij de Witte Tovenaar. Wij zouden hetzelfde moeten doen. Als je een schrijver bent, leer dan de basis van grafisch ontwerp om je schrijven te voorzien van illustraties. Als je een atleet bent, leer dan de vaardigheden van een trainer en voedingsdeskundige om goed voor jezelf te kunnen zorgen. OF leer iets compleets willekeurigs, maar het zal zeker de moeite waard zijn. 

E. Bouw aan je stats. In een game zijn er simpele statistieken die je omschrijven zoals Kracht, Lenigheid, Intelligentie etc. In het echte leven zijn deze ook van toepassing maar zijn er ook andere aspecten die meetellen. Denk hierbij aan Charme, Charisma em Humor. Het boek The Game van Neil Strauss is een zeer goed voorbeeld van een man die de moeite nam om de verschillende aspecten van zichzelf te verbeteren om aantrekkelijker te zijn voor het andere geslacht.

Maak een RPG van je leven!

Een geweldige manier om jezelf positieve gewoonten aan te leren met alle voordelen van een echte game: HabitRPG.com