• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

NootroFit Affiliate Programma

 




































Join the Alliance!

Het NootroFit Alliance Programma is de volgende stap in Affiliate marketing. We creëren een manier om omzet te generen met het verkeer op jouw website. Je helpt mee met de promotie van ons merk, een bedrijf dat alleen de hoogste kwaliteit merken verkoopt, duurzame producten aanbied en een breed aanbod heeft omtrent Fitness & Health producten.

Onze wapenspreuk is Leadership, Wisdom and Goodness. Dit is ons hoogste gedachtengoed en wij verwachten van onze bondgenoten hetzelfde. Lees hier meer.




Als Brand Champion bieden we jou het volgende:

Echt Gezonde producten

NootroFit levert enkel topproducten die bijdragen aan “echte” gezondheid. Onze producten zijn biologisch van aard en zijn vrij van chemische toevoegingen.

Een Missie
Wij werken enkel samen met mensen die zich kunnen scharen achter onze wapenspreuk. Zij begrijpen dat een gebalanceerde vitale levensstijl met aandacht voor balans, beweging en voeding de basis zijn voor een succesvol leven. Supplementen zijn geen tovermiddelen, maar dienen als aanvulling.  

Lifetime Partnership

Het beste “levenslange” commissie programma in de voeding & supplementenbranche. Vergeet eenmalige commissies, als je een klant naar ons stuurt, krijg je levenslang betaal over alles wat zij ooit daarna bij ons kopen.

Full Money Back Guarantee
Houd klanten tevreden met onze 100% Money Back Guarantee. Met een gemiddelde score van 9.2 op onze klantenservice bestempelen onze klanten ons als uitmuntend. 

Wederzijdse Promotie
NootroFit heeft een eigen podcast, blog en meerdere nieuwsbrieven met als thema's persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, training, voeding en supplementen. Inhoudelijk gedreven experts geven wij graag een podium in een van deze kanalen. 

Realtime Rapportage
NootroFit gebruikt geoptimaliseerde sales processen met industrie leidende conversies, gemiddelde orders, levenslange waarde en commissies. Rapportage over door jou gegenereerde conversies worden 100% transparant en real-time weergegeven op een overzichtelijk online dashboard. 
 

 


 

 

Commisie & Uitbetaling

 
 

Huidige commisie: 5%

  • Het percentage wordt elke 6 maanden opnieuw berekend. 
  • Het commisiepercentage is voor alle Brand Champions gelijk.
  • Uitbetaling van commisies vindt maandelijks plaats.
  • Het commisiepercentage wordt vastgesteld op basis van de op dat moment geldende marges en inkoopsvoorwaarden.
 
 
 

 


 

 

Our Charitable Mission

 
  Eindbazen
Wij geloven in de wet der wederkerigheid. Daarom vinden wij het belangrijk om terug te geven aan de maatschappij en de wereld. We doen dit door het delen van honderden uren gratis content boordevol toepasbare kennis via onze Eindbazen - Unique Performance Podcast! 

Deze kennisfabriek wordt echter financieel gedragen door NootroFit.  Middels een vruchtbare samenwerking draag je actief bij aan het voor altijd gratis houden van onze podcast. 

Als NootroFit Brand Champions vragen we jullie ook om deze content daarom ook zo veel mogelijk te delen met jullie achterban.

Help Spread the Gospel!


Amazonian Alchemists
Amazonian Alchemists is geïnspireerd door onze psychonautische ontdekkingsreis middels entheogenics als Ayahuasca. In de Eindbazen Podcast komt dit onderwerp uitgebreid aan bod. 

We zijn dankbaar voor het spirituele genezingswerk dat Zuid-Amerikaanse sjamanen in het Westen doen. 

Wiggert heeft zelf 6 weken in de Amazone geleefd met een lokale stam. Daar heeft hij gezien hoe we iets terug kunnen doen. 
 
Nootrofit wil daarom iets teruggeven en bijdragen aan het behoud en duurzame ontwikkeling van het Amazone gebied. De lancering zal in 2017 plaatsvinden. 

Join the Tribe!