• All products are added to your cart.

Supplements for Fitness

Supplements for Fitness

“Bodybuilding is much like any other sport. To be successful, you must dedicate yourself 100% to your training, diet and mental approach.” - Arnold Schwarzenegger

Krachtsporters van vroeger zijn niet per definitie de sterke, domme kracht prototypes uit de sportschool. De afgelopen jaren is de kennis op het gebied van Fitness en krachtsport sterk geprofessionaliseerd. Training methoden en oefeningen zijn wetenschappelijk onderbouwd en continue in ontwikkelingen op topniveau. De krachtsporter van vandaag traint veelzijdig en atletisch. In elke training komen naast kracht en uithoudingsvermogen een aantal andere facetten aan bod zoals mobiliteit en stabiliteit oefeningen, Core oefeningen en explosiviteit. Naast het fysieke werk dat verzet moeten worden zijn er ook de facetten zoals herstel, gedrag en voeding. Deze laatste is van essentieel belang voor vooruitgang en succes.

tplus-deco

Onze Filosofie

Binnen NootroFit haar filosofie dienen supplementen uitsluitend als aanvulling op een gezond eetpatroon en regelmatige lichaamsbeweging te worden gebruikt. 80% van de voordelen van een gezonde levensstijl wordt behaald met gezond eten en regelmatig bewegen, waarbij het lichaam telkens voldoende wordt belast. Bij het behalen van de overige 20% kunnen supplementen naast hard trainen en nog scherpere voeding discipline echter wel het verschil maken. Daarnaast is het zo dat supplementen het herstel na een zware training aanzienlijk kunnen bevorderen. Er is echter geen magische formule voor een gezond lichaam. Het merendeel van het resultaat wordt behaald met hard werk.

Supplementeren van het Lichaam

Krachtsporten zijn enorm dynamische sporten waarbij een beroep wordt gedaan op het lichaam haar coördinatie, reactievermogen, kracht, snelheid en algehele conditie. Daarnaast speelt techniek een dominante rol bij alle Krachtsporten. Een gemiddelde Krachtsporttraining belast het lichaam dan ook zwaar. Om optimaal te profiteren van de training moet een Krachtsporter zorgdragen voor zijn of haar lijf. Een goed sport specifiek trainingsschema met bijbehorende eetpatroon vormen hiervoor de basis. Supplementen kunnen echter wel het verschil maken voor Krachtsporter die het maximale uit hun trainingen willen halen. Supplementen kunnen in termen van kracht, snelheid, coördinatie en herstel een enorme invloed hebben op het ervaren resultaat.

new-mood

T+ voor Krachtsporters

Testosteron is van de belangrijkste hormonen die door het lichaam wordt geproduceerd, met name voor vechters. Het biedt naast het onderhoud van een getraind lichaam een diversiteit aan psychologische voordelen. Met name bij het beoefenen van vechtsporten is het onderhoud van de juiste testosteron niveaus van primair belang. Het is niet alleen betrokken bij de opbouw van spiermassa, het zorgt ook voor de benodigde mentale scherpte om een intensieve training goed te kunnen doorstaan.

  Meer informatie

new-mood

Shroom TECH SPORT voor Krachtsporters

“Vermoeidheid maakt lafaards van ons allen.” Deze woorden zijn waar voor elke atleet die ooit aan competitie heeft meegedaan. Voor een vechter zal vermoeidheid betekenen dat die jab niet meer ontweken wordt of je te eenvoudig je positie bij het worstelen, judo of Braziliaans Jiujitsu weggeeft. Het heeft geen zin te ontkennen dat vermoeidheid en uitputting de demonen zijn die elke atleet moet verslaan. Shroom TECH Sport is nu je geheime wapen!

  Meer informatie

new-mood

Hemp Force voor Krachtsporters

Hennep Proteine is een compleet eiwitsupplement dat de benodigde aminozuren en een optimale balans van Omega 3 en 6 vetzuren -inclusief GMA- bevat. Het wordt extreem snel opgenomen in het lichaam omdat het voor 2/3e bestaat uit Edestrine, een plantaardige proteïne die lijkt op proteïne zoals aangetroffen in het menselijk lichaam. Hennep wordt eenvoudig verteerd en de natuurlijke vezels is goed voor de spijsvertering, in tegenstelling tot menig whey product. Hennep wordt natuurlijk en ecologisch verantwoord verbouwd zonder het gebruik van pesticiden en andere verdelgingsmiddelen.

  Meer informatie
 

Alpha-brain-1

Alpha Brain voor Krachtsporters

Explosief en een goede uitvoering zijn een essentieel onderdeel van correct trainen! Krachtsporten vergen optimale en intense concentratie en maken veelvuldig gebruik van je mentale snelheid. Het neurotransmisster dat het meest wordt gebruikt bij mentale snelheid en focus is Acetylcholine. Alpha BRAIN is ontworpen om een acetylcholine booster te zijn. Met een combinatie van vele andere kruiden kan Alpha BRAIN je de focus geven die je nodig hebt.

  Meer informatie

new-mood

New Mood voor Krachtsporters

Krachtsporten vragen het nodige van lichaam en geest. Door het intensieve karakter van de sport wordt een beroep gedaan op zowel de spieren als geest. Zodra vermoeidheid toeslaat wordt het moeilijker scherp te blijven en kan je mentaliteit je in de steek laten. New MOOD verschaft het gewilde magnesium voor je spieren en een dynamische natuurlijke combinatie die helpt bij de productie van het stemming verhogende serotonine – inclusief L-tryptophan en 5-HTP. Bij inname voor het slapen gaat helpt New MOOD met ontspannen om de volgende dag weer als herboren de volgende training in te gaan.

  Meer informatie

aj-hawk