Ciltep Review van een sporter

Ciltep Review van een sporter

NootroFit gaf onlangs 3 personen de kans om Ciltep te proberen en hun ervaringen te delen. We hebben gekozen voor een student, een sporter en een werkend persoon. Deze review is van sporter en trainer Bram Nooij.

Bram Nooij

Gewicht: 85 kg
Lengte: 190
Postuur: Atletisch,
Sport: krachttraining, sportspecefiek
Dagelijkse bezigheid: Personal Trainer
 

 
Mijn dagelijkse bezigheden als personal trainer is het begeleiden van veel verschillende cliënten die allemaal een andere toepassing van voeding, training en supplementatie nodig hebben. Daarom test ik veel producten om te voelen en te ervaren wat het voor mij doet zodat ik het in bepaalde gevallen toe kan passen.
 
Afgelopen tijd was ik opzoek naar een "brain booster" zodat ik zo goed mogelijk door de boeken heen kom en alles ook goed opneem, Je bent nooit uitgeleerd als het om het menselijk lichaam gaat. Ciltep heb ik 3 weken elke ochtend gebruikt en het beviel me goed.
 
De voordelen is dat er veel vitamine B-6 en Carnitine in zit. Super goed voor sport prestatie's maar ook vooral voor al je neurotransmitters. Concentratie vermogen was optimaal! Wel een nadeel was dat het omhoog kwam in de ochtend. Het kan dus zijn dat ik het niet optimaal opnam. Kortom Ciltep is een top product en zeker aan te raden !

Gerelateerde productenNatural Stacks CILTEP Onnit Alpha Brain

Natural Stacks CILTEP

Onnit Alpha Brain


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.