New Mood

Stress: hoe buig je de neerwaartse spiraal om?

Stress: hoe buig je de neerwaartse spiraal om? Stress is een groot probleem voor veel mensen, omdat onze hersenen niet gemaakt zijn voor kenniswerk. In dit artikel bespreekt Michel Vos wat stress met je lichaam doet en waarom stress leidt tot een neerwaartse spiraal waar je moeilijk uit kunt ontsnappen, hoe je met voeding en sport de vicieuze cirkel kan doorbreken en hoe je je nog beter kunt wapenen tegen stress.

Wat zijn Nootropica (video)?

Wat zijn Nootropica (video)? NootroFit eigenaar Wiggert Meerman geeft je een kijkje in de wereld van Nootropica. Wist je dat vrijwel iedereen wel een vorm van nootropica gebruikt? Wat dacht je van koffie! Alles heeft te maken met neurotransmitters en het vinden van de juiste balans. Enjoy the video!

Floaten in Epsom zout, hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

Floaten in Epsom zout, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? Floaten is een geweldige mind- en biohack, waarbij je zweeft in een bad met Epsom zout. Het is als het nemen van een powernap van 45 minuten waarbij je zowel je lichaam en je geest volledig ontspant, terwijl je tegelijkertijd je lichaam voorziet van een van de belangrijkste mineralen die het nodig heeft voor optimale prestaties: magnesium.