Ciltep Review van een student

Ciltep Review van een student

NootroFit gaf onlangs 3 personen de kans om Ciltep te proberen en hun ervaringen te delen. We hebben gekozen voor een student, een sporter en een werkend persoon. Deze review is van student Mike Verheijen.

Mike Verheijen

Gewicht: 101.9 kg
Lente: 1.92 m
Postuur: normaal
Sport: voetbal, hardlopen en kettlebell training
Dagelijkse bezigheden: student commerciële economie
Ik heb CILTEP gebruikt voor het afronden van onderdelen tijdens mijn studie Commerciële Economie. De winactie kwam op het perfecte moment omdat ik kort bij elkaar, twee portfolio´s moest inleveren, een theorietoets en een assesment had. En ik kan op voorhand al zeggen, CILTEP heeft gezorgd voor een significant prestatiebevorderend effect.Met name tijdens het werken aan de portfolio´s merkte ik verschil.  Mijn concentratie was beter, ik was productiever  en kwam in een soort flow terecht. Alles leek net een fractie vloeiender te gaan. Deze concentratie en flow leidde ertoe dat ik veel productiever werd. Waar ik normaal gesproken na 15 minuten werk even afhaak en sociale media bekijk, kon ik nu soms tot wel zeker vier volle uren aan een stuk door werken. Normaal heb ik echt even afleiding nodig om daarna weer verder te gaan. Nu leek het alsof ik juist alles moest doen behalve stoppen omdat het vloeiend ging. Dit heeft dan ook geleidt tot twee uitgebreide portfolio´s en goede beoordelingen op school.
 

In afspraken die ik had voor school merkte ik ook een bepaalde vloeiendheid. Woorden kwamen namelijk makkelijker en ik kon helderder zinnen formuleren. Het lijkt alsof je net een beetje scherper bent dan normaal. Voor de theorietoets moest ik veel leren, door een gebrek aan motivatie heb ik hier minder tijd dan normaal in gestoken. CILTEP motiveerde mij dus niet perse meer dan normaal. De staat van concentratie, de soort flow die je bereikt waar ik het eerder over had, kwam bij mij dus echt pas als ik aan de slag ging. Eenmaal druk bezig kom je in die soort van flow. Mijn geheugen daarentegen leek wel beter dan normaliter. Waar ik normaal gesproken leerstof overschrijf en vaak herhaal, heb ik het nu maar een keer geconcentreerd doorgenomen. Ondanks dat, bleef alles goed hangen en heb ik tijdens de toets voldoende kennis gehad om het met een voldoende af te sluiten. CILTEP heeft mij dus zeker effect gegeven.

CILTEP heeft me dus met name geholpen in mijn concentratie en geheugen. Dit leidde tot een verhoogde mate van productiviteit, doordat je in een soort flow komt. Deze productiviteit leidt 100% zeker tot betere prestaties. CILTEP zou ik dan ook zeker aanraden.Iets wat ik wel opvallend vond, was dat ik meer slaap nodig leek te hebben dan normaal. Soms leek het wel alsof mijn neurotransmitters 10 uur nodig hadden om even weer bij te komen na een dermate productieve dag. Daarnaast heb ik tussen dagen soms geen CILTEP genomen omdat het effect leek af te zwakken als er te weinig slaap tussen zat. Nog een punt van aandacht. CILTEP moet s’morgens op nuchtere maag ingenomen worden. Het effect leek bij mij ook duidelijker aanwezig als ik iets meer tijd tussen het ontbijt en de inname hield. Ik heb de eerste dag twee capsules genomen, maar ondervindt het meeste effect bij drie. Daarnaast, neemt soms het effect gedurende de dag wat af. Dan is een kop koffie (lees: cafeïne) voldoende om het effect weer op te schroeven.
 

CILTEP in vergelijking met Alpha BRAIN

In het verleden heb ik ook Alpha BRAIN gebruikt. Het grote verschil hierbij was dat Alpha BRAIN voor mij weinig effect had. Alleen wanneer ik de aanbevolen hoeveelheid overschreed (zoals Joe Rogan dat standaard ook doet als we zijn podcasts moeten geloven. Maarja, hij is dan ook een savage/eindbaas.) merkte ik een duidelijk effect. Daar staat wel weer tegenover dat ik met Alpha Brain echt de meest belachelijk gave lucide dromen had bij inname s’avonds. Dit effect heeft CILTEP dan weer niet.


Al met al ben ik blij dat ik CILTEP heb mogen reviewen voor Nootrofit en ik kan het product zeker aanbevelen en zal het in de toekomst vaker gebruiken. Daarnaast geniet CILTEP voor mij de voorkeur boven Alpha Brain als ik ze met elkaar vergelijk.

Gerelateerde productenOnnit Alpha Brain Natural Stacks CILTEP

Onnit Alpha Brain

Natural Stacks CILTEPReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.