Hoe maak je 's ochtends perfecte Bulletproof koffie?

Hoe maak je 's ochtends perfecte Bulletproof koffie?

Bulletproof eigenaar Dave Asprey over zijn kennismaking met Bulletproof koffie.“Wanneer mensen horen dat meer dan de helft van mijn calorieën uit gezonde vetten komt, is volgende vragen vaak: "Waarom? " En: "Hoe? " Ik begin de dag met een kopje Bulletproof koffie. Ik leerde over de kracht van boter toen ik in Tibet was, in de buurt van Mt . Kailash op 18.000 voet hoogte. Ik wankelde van vermoeidheid een pension in, het weer buiten was het -10 graden. Mijn geest en lichaam werden letterlijk verjongd door een romig kopje “yak” boter thee. De biohacker in mij vroeg: "waarom?" En na een paar jaar van zorgvuldig onderzoek, ontstond het recept hieronder, welke vandaag gebruikt wordt door artiesten voordat ze op het podium opgaan, wereldkampioenen in verschillende sporten en een aantal van 's werelds grootste zakenmensen.

De reden is simpel: het heeft een enorme impact op het cognitief (mentaal) functioneren. Dat komt omdat gifstoffen in goedkope koffie je mentale kracht aantasten en je daardoor zwakker maakt. Schone koffie helpt bij het bestrijden van kankercellen en biedt veel antioxidanten. Daarom gebruik ik de koffie die het laagst in gifstoffen is en het hoogste in prestatie. Die koffie is er en ik weet het, omdat ik het maak en test. Nadat ik een kop koffie heb gezet, meng ik er ongezouten, gras gevoerde boter door, samen met een extract van kokosolie dat de energie in de hersenen verbetert. Jazeker, met boter. Alle voordelen van gezonde melkvetten zonder de schadelijke onnatuurlijke caseïne eiwitten in crème. Het zorgt voor een romige, meest bevredigende kop koffie die je ooit hebt gehad. Het geeft je de nodige energie voor ongeveer 6 uur. Omdat ik heb drink als ontbijt, programmeer ik mijn lichaam om vet te verbranden voor de nodige energie!”

Bulletproof® Coffee recept

  1. Zet 1 kopje (236 ML) koffie met behulp van schoon water, vlak van de kook af, met 2,5 afgestreken eetlepel versgemalen Bulletproof ® Upgraded ™ koffiebonen. (Franse pers is het makkelijkst)
  2. Voeg 1-2 eetlepels Bulletproof ® Upgraded ™ Brain Octane ™ toe aan de hete koffie. Het is sterke olie, het advies is te beginnen met 1 theelepel en verspreid over meerdere dagen naar een hogere dosis te werken
  3. Voeg 1-2 eetlepels gras gevoederde, ongezouten roomboter of ghee boter
  4. Meng dit alles in een blender, 20-30 seconden, totdat het schuimig is als een schuimige café latte

Gras gevoerde roomboter

Het is snel en gemakkelijk te bereiden. Gezouten roomboter is niet aan te raden, het smaakt niet lekker in de koffie. Waarom gras gevoerde roomboter? Het doet er zeker toe omdat maïs of soja gevoede koeien geen boter maken met dezelfde vetten. Die boters mengen niet goed, smaakt minder lekker en je voelt je niet Bulletproof! Gras gevoerde roomboter is veel gezonder dan andere boter. Het maakt je cholesterolgehalte niet erger, het optimaliseert het! Begin je dag met gras gevoerde roomboter en je zal ervaren dat de gezonde vetten je veel energie geven. De gezonde vetten worden door je lichaam gebruikt om celwanden en hormonen te maken. De meeste mensen die dit proberen zullen het volgende ervaren. Je lichaam is zo uitgehongerd van gezonde vetten, dat je het gevoel krijgt dat je niet genoeg kunt krijgen. Je lichaam moet wennen aan deze verandering. Na een week of twee volgens het  Bulletproof dieet leven, zal je systeem zich aanpassen en je vetverbranding optimaliseren. De hoeveelheid boter kan je laag opbouwen naar de geadviseerde hoeveelheid. Tevens kunnen supplementen met verteringsenzymen ook helpen om het lichaam te ondersteunen. Denk hierbij aan Onnit DygesTech.

Probeer het maar eens! Met minstens 2 eetlepels roomboter en niets anders als ontbijt. Je ervaart de beste ochtend van je leven, met eindeloze energie en focus. Probeer Bulletproof koffie één keer! Je zal nooit meer in de verleiding komen om brood of havermout als ontbijt te nemen, wat vetvrij is, insuline verhogend en vet opslaat in je lichaam!

Gerelateerde productenOnnit DigesTech The Bulletproof Executive Bulletproof Upgraded koffie The Bulletproof Executive Reisbeker

Onnit DigesTech

The Bulletproof Executive Bulletproof Upgraded koffie

The Bulletproof Executive ReisbekerReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.