Nieuwe ONNIT T+ Formule levert 36% meer kracht dan placebo

Nieuwe ONNIT T+ Formule levert 36% meer kracht dan placebo

Goede resultaten via een placebo onderzoek omtrent T+ Performance van Onnit

T+ Onderzocht in een klinisch onderzoek

Dit jaar, tijdens de jaarlijkse conferentie van de NSCA (Nationale Strength and Conditioning Association), is een grensverleggende klinisch onderzoek voor krachtsporters gepresenteerd. Dr Michael Ormsbee, professor in de menswetenschappen aan de FSU (Florida State University), leidde een onderzoeksteam om de effecten van een Onnit T+ supplement regime van 4 weken bij powerlifters te analyseren. T+ is een stimulantvrije pre- en post workout formule die natuurlijke ingrediënten gebruikt om sportprestaties te ondersteunen. De dubbelblind studie analyseerde willekeurig de prestaties, lichaamssamenstelling, en hormoonspiegel van achtentwintig personen, na gebruik van ofwel T+ of een placebo van gelijke calorische inhoud, terwijl alle proefpersonen een gestructureerd trainingsprogramma ondergingen.

Resultaten

Er werden grote verschillen waargenomen in de powerlifting prestaties van de twee groepen. Bij de T+ groep toonde bankdrukken een gemiddelde verbetering van 6% vergeleken met 4,8% in de controlegroep, en het totale gewicht van bankdrukken, squat en deadlift samen een gemiddelde verbetering van 8,8% in het T+ groep, vergeleken met 6,5% in het placebogroep. In squat en deadlift, respectievelijk, werden ook verbeterde prestaties waargenomen in de controlegroep en de T+ groep, maar statistisch gezien van geen betekenis. De hormoonspiegel van de proefpersonen toonde, aan de hand van de gemeten markers, geen relevante verandering tijdens de supplement inname.

Een supplement dat boven verwachting presteert

Het commentaar van Aubrey Marcus, CEO van Onnit, luidt als volgt: “Het doel van de T+ formule is vanaf het begin de verhoging van kracht en prestaties bij het sporten geweest. Met het oog op de door ons gewenste resultaten, dachten we een toename in de testosteron niveaus te moeten tonen. Het feit dat we, buiten onze verwachting, prestaties konden bereiken zonder de belangrijkste hormoon markers te manipuleren, maakt deze formule geschikt voor alle atleten, zonder de zorg voor bijwerkingen die een supernormale testosteronspiegel potentieel kan genereren.”


Over een aantal van de vele ingrediënten in de formule, zei Joe DeFranco, een toonaangevende kracht en conditietrainer voor zowel de NFL als de WWE organisaties: “Beta Alanine, BCAA’s (vertakte aminozuren) en glutamine zijn stoffen die ik al jaren adviseer aan mijn athleten. Maar ik heb ze nooit zien presteren op het niveau aangetoond in de T+ studie van de FSU.” Met zijn formule, gecertificeerd te voldoen aan de strengste anti-doping-normen van de Banned Substances Control Group (Controle Groep voor Verboden Stoffen), is T+ klaar om een fundamentele aanvulling te worden voor iedereen die graag een voorsprong wil op de concurrentie.

In het geheel is dit een belangrijke mijlpaal voor Onnit, die de gouden standaard van een wetenschappelijke validatie toevoegt aan zijn actieve product rooster. Om de mogelijke impact van deze studie te samenvatten, voegt Joe DeFranco toe: “Een algemene kracht winst van 36% kunnen bereiken via een supplement, en vooral via een supplement dat natuurlijke ingrediënten gebruikt, is voor mij een game-changer. Zijn waarde is nog groter wanneer ik in een korte tijd extreme resultaten wil bereiken – zoals bij de voorbereiding van een atleet als er gescout wordt bij de NFL Combine. In zulke gevallen betekent een snelle verbetering van de prestaties letterlijk het verschil tussen een miljoenen dollar contract en het nooit weer competitief kunnen zijn. Dit zijn geweldige resultaten die niet over het hoofd gezien kunnen worden.”


Meer informatie over T+ 

Gerelateerde producten

Onnit T-Plus Onnit Primal Bells - Chimp 16KG

Onnit T-Plus

Onnit Primal Bells - Chimp 16KGReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.