Top 3 gezonde voeding om training herstel te bevorderen

Top 3 gezonde voeding om training herstel te bevorderen

De zogenaamde "gezonde voeding" zijn voedingskrachtpatsers die helpen bij het opbouwen van sterke botten, het voorkomen van chronische ziekten, het verbeteren van het gezichtsvermogen en ze houden zelfs je geest scherp. Maar wist je dat deze voedingsmiddelen ook helpen bij herstellen van workouts, het opbouwen van droge spiermassa en vetverbranding? In dit artikel geeft Shawn Stevenson drie voorbeelden van gezonde voeding die helpen bij het herstellen van trainingssessies.Gezonde voeding #1: Aloë Vera

Aloë Vera is een van mijn favoriete gezonde voedingsmiddelen om spieren te herstellen na een training en om de integriteit van pezen en gewrichten te verhogen. De meeste mensen kennen Aloë Vera vanwege de gel om van zonverbranding te herstellen, maar niet als voeding om je lichaam te helpen herstellen na een trainingssessie.
 

Aloë Vera is meer dan een remedie tegen zonverbranding. Het is een ongelooflijk voedsel dat je interne structuur helpt genezen. Aloë Vera is rijk aan polysachariden; lange keten suikers die een overvloed aan geneeskrachtige werkingen hebben. Het is erg bitter, daarom gooi ik het meestal in een smoothie met wat hemp force (hennep proteïne) en andere goodies.
 

Gezonde voeding #2: Camu camu bes

De Camu camu bes is supervoedsel uit het Amazone gebied en de grootste bron van botanische vitamine C op de planeet. Vitaminen uit een botanische bron zijn in tegenstelling tot een synthetische bron altijd gunstig. De Camu camu bes heeft een scherpe, zure smaak en is te vinden in de Earth Grown Nutrients formule van Onnit.

Iedereen weet dat vitamine C belangrijk is, maar niet dat in combinatie met zwavel, vitamine C voor een biologische mutatie zorgt. Samen worden ze weefsels, ligamenten, pezen, enz. die je lichaam heel snel kunnen helpen genezen. Het beste is om het niet direct na de training te gebruiken. De Camu camu bes kan namelijk je hormonale stres afzwakken, dit is een goede stress die je lichaam helpt genezen na een trainingsessie en het beter laat herstellen.

Gezonde voeding #3: Hennep proteïne

Het is alom bekend dat je proteïnen (eiwitten) nodig hebt om te herstellen, omdat proteïnen de bouwstenen zijn van het menselijk lichaam. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat je lichaam biobeschikbaar eiwit nodig heeft. Biobeschikbaar eiwit is eiwit dat je lichaam makkelijk kan opnemen.
 

Een voorbeeld van een slecht geassimileerd proteïne is soja proteïne. Soja proteïne komt uit een peulvrucht en peulvruchten bevatten soms stoffen die je lichaam goed niet kan opnemen. Hennep proteïne, anderzijds, bevat edestine en Edestine is qua eiwitstructuur het meest biobeschikbaar voor het menselijk lichaam. Hennep proteïne is zeer goed verteerbaar en in water oplosbaar, waardoor het goed te mengen is met vloeistoffen, en geeft je een verzadigd gevoel.

Origineel artikel
 

Gerelateerde producten

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.