Aubrey Marcus: een inspiratiebron voor NootroFit

Aubrey Marcus: een inspiratiebron voor NootroFit

NootroFit had nooit bestaan zonder de invloeden van bepaalde personen. Aubrey Marcus, CEO van Onnit, is daar een heel goed voorbeeld van. In dit blogartikel lees je waarom juist Aubrey een grote bijdrage heeft geleverd aan de dromen van NootroFit eigenaren Wiggert en Michel.

Aubrey Marcus

Aubrey is geboren in een gezin waar zijn moeder professioneel tennisster was en zijn vader in de financiële sector werkte. Na zijn studie filosofie begon hij een marketing bedrijf. Een aantal jaar bedacht hij de strategie & marketing voor verschillende bedrijven. Dit was ook de periode dat hij met Joe Rogan in aanraking kwam. Joe zou later een belangrijke rol innemen in de groei van Onnit.

Aubrey wilde verder met zijn eigen bedrijf. Hij bedacht een eigen product wat specifiek gericht was op feestvierders met een kater. Het product sloeg niet aan en faalde.

Alpha Brain

Met zijn allerlaatste geld, een hoop schulden en geen enkele zekerheid, creëerde hij het product Alpha Brain: het vlaggenschip van Onnit voor een verbeterde concentratie. Nadat Aubrey het product had gepitcht bij de podcast van Joe Rogan, the Joe Rogan Experience, vlogen in 3 dagen tijd 10.000 stuks de deur uit. Alpha Brain was een hit en Onnit kon verder groeien. Joe Rogan kwam aan boord als investeerder en mede-eigenaar.

Onnit

Onnit heeft vandaag de dag een volwaardige supplementenlijn met alle beschikbare hulpmiddelen voor betere voeding en prestaties. Een complete lijn in Nootropica, supplementen, voeding en fitness materialen. In 2014 werd de eerste Onnit gym gelanceerd, een multifunctioneel sportcentrum dat zich volledig richt op Unconventional Training Methods. Er werken ongeveer 35 mensen in hun hoofdkwartier, dat in Austin, Texas, gevestigd is.

The Joe Rogan Experience

Naast zijn werk als CEO voor Onnit is hij regelmatig te vinden in de podcast van Joe Rogan. The Joe Rogan Experience is een uitermate bekende podcast van deze UFC commentator. In zijn podcast bespreken ze allerlei onderwerpen met verschillende gasten. Aubrey komt regelmatig langs om te vertellen over zijn avonturen in Peru. Regelmatig neemt hij deel aan zogenaamde "Plant Medicijn" tradities zoals Ayahuasca of Iboga. Hij vertelt hier uitgebreid over in podcasts en via zijn eigen blog. Hij hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan een collectief bewustzijn op deze wereld. 

NootroFit eigenaren Wiggert en Michel zijn gestart met een Nederlandse spin-off van de Joe Rogan Experience, onder de noemer Eindbazen, waar o.a. Stefan Struve, Jens Olde Kalter en Dick Mol te gast waren.Final note

Total Human Optimization, de term van Onnit, is niet alleen fit zijn en gezond eten. Het betekent werken aan jezelf, je mindset en alles wat je hier op deze aarde doet. En daar is altijd verbetering in te vinden. Aubrey is een coole dude, een levensgenieter, een ondernemer met visie, iemand die open minded naar zaken kijkt en oprecht de beste intenties om wat goeds neer te zetten op deze aarde. Met gepaste trots durven we hem dan ook spiritueel vader van NootroFit te noemen, zonder zijn invloed waren we NootroFit nooit gestart.
 

Over Wiggert en Michel

Wiggert Meerman, verslaafd aan sporten en ondernemen. Altijd op zoek naar manieren om mentale en fysieke prestaties te verbeteren. Als het onbekend is moet het ervaren en onderzocht worden. Wiggert is een actief wedstrijdvechter in het Internationale Braziliaans Jiu Jitsu circuit en keynote spreker op evenementen over gezondheid, management & human optimization. Wiggert begon zijn studie aan het CIOS, Fitness & Health Management. Daarna studeerde hij Marketing Management en volgde zijn opleiding deels in Sydney, Australie. Na enkele jaren Internationaal Business Development gedaan te hebben voor een innovatieve eCommerce multinational, is hij vandaag de dag eigenaar van NootroFit en andere ondernemingen.

Michel Vos is jaren werkzaam geweest in de Medische Diagnostiek als ICT Productmanager en is nu medeoprichter van NootroFit en heeft daarnaast zijn eigen interim management- en coachingsbureau. Zijn specialiteit is de succesmanagement methode Getting Things Done. Michel is altijd op zoek naar nieuwe manieren om slimmer en eenvoudiger het meeste uit je leven te halen. Zijn passies zijn krachttraining en vechtsport, waarin hij ook enthousiast les geeft.


Gerelateerde producten 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.