Ciltep Review van een carrièretijger

Ciltep Review van een carrièretijger

NootroFit gaf onlangs 3 personen de kans om Ciltep te proberen en hun ervaringen te delen. We hebben gekozen voor een student, een sporter en een werkend persoon. Deze review is van Tobias Krone die fulltime werkt.

Tobias Krone

Leeftijd: 32
Gewicht: 78kg
Bouw: Atletisch en supersexy ;)
Dosering: Dagelijks 3 capsules
Tijdstip: 6:15
Conditie: Lege maag. Eerste voeding na 45 minuten.
Supplementen: Multivitaminen, MCT olie, Visolie+D3, Wheyeiwitten, Creatine
Sport: Crossfit
 


 
Toen ik een tijdje geleden zag dat er een tegenhanger was voor AlphaBrain, was ik erg benieuwd of dit product dezelfde positieve uitwerking op me had. Ik zag op Facebook dat ik door middel van het schrijven van een review een test kon doen met dit product en was dan ook blij verbaasd dat ik was uitgekozen! Zo op het eerste gezicht ziet het potje er goed uit. Het ontwerp sluit goed aan bij de verwachting. De aanbevolen dosering van 3 capsules dien je in te nemen in de ochtend op een lege maag. 
 
Wat me aanspreekt bij de Nootropica van Nootrofit is dat alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke of plantaardige ingrediënten. De prijs vindt ik acceptabel, al is de prijs van AlphaBrain lager.
 
Ik gebruik nootropica met name voor mijn werk. Ik werk als accountmanager/consultant in de IT en begeleidt offerte en verandertrajecten van complexe IT omgevingen. Ik maak offertes en bedenk IT architecturen op basis van intakes met klanten. Een baan waarbij je vaak scherp moet zijn en je voor lange tijd moet concentreren. Fouten hebben namelijk grote gevolgen voor een IT omgeving en tevens financiële consequenties. 
 
Mijn ervaring met AlphaBrain is dat ik met name in de ochtend scherp ben en dat ik het bij een avond inname merk tijdens het dromen. Mijn verwachting en hoop bij Ciltep was dat ik niet alleen de scherpte in de ochtend had, maar dat dit gedurende de dag aanhield. Ik merk namelijk van mezelf dat mijn concentratieniveau naar mate de dag vordert minder wordt. Neem daarnaast mijn brood (suiker) rijke lunch en de middagdip is een veel voorkomende en ongewenste gast. 
 
Ciltep voldoet aan de verwachting in vergelijk met AlphaBrain. Ik ben vanaf het moment dat ik op mijn werk aankom scherp en productief en ga gelijk aan het werk. Neem er een aantal kopjes koffie bij en een voorstel is klaar voordat je er erg in hebt. Daarnaast merk je dat je heel snel kunt schakelen. Ik heb bijvoorbeeld een gesprek met een klant gevoerd waarbij er allerlei technische vragen en issues moesten worden weerlegd en toegelicht en het lijkt wel of je Google hebt ingenomen. Alle kennis paraat en vol overtuiging. Klein minpuntje is dat ik hoopte op een scherpte gedurende de dag en dit lijkt toch af te nemen. Ook hoopte ik op de lucide dromen zoals bij AlphaBrain en die ontbraken toch wel bij Ciltep.
 
Ik ben erg positief over Ciltep en de werking, al merk ik wel dat ik een voorkeur heb voor AlphaBrain. Dit is wat meer te vormen naar je dag en geeft mij meer voldoening tijdens mijn slaap.
 
Ik ben de mannen van Nootrofit erg dankbaar dat ik Ciltep heb mogen testen en maak met plezier mijn potje leeg!

Gerelateerde productenNatural Stacks CILTEP Onnit Alpha Brain (90 caps)

Natural Stacks CILTEP

Onnit Alpha Brain

 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.