Exclusieve video & podcast over Burn-out preventie en herstel

  • Geplaatst op
  • Door NootroFit
  • 0
Exclusieve video & podcast over Burn-out preventie en herstel

In dit blog lees je over de ervaringen van eigenaren.Een burn out kan iedereen overkomen. Zelfs wij, Michel en Wiggert, zijn als eigenaren van een voeding & supplementen bedrijf tegen de lamp gelopen. Het zou ons niet gebeuren dachten we. In een exclusieve video en podcast hoor je onze ervaringen en oplossingen. Waardevolle tips en kennis dus!

Een burn out kan iedereen overkomen. Zelfs wij, Michel en Wiggert, zijn als eigenaren van een voeding & supplementen bedrijf tegen de lamp gelopen. Het zou ons niet gebeuren dachten we. In onderstaande video en dit artikel gaan we in op de belangrijkste oorzaken en acties die je kunt uitvoeren om je snel beter te voelen. 

 

Onze gezondheid is de meest waardevolle kracht die we hebben. Actief anticiperen op datgene dat ons energie geeft en dat wat energie trekt is cruciaal. Zeker om een leven te ervaren met geluk en voldoening. Toch zijn veel van ons niet bewust. Als resultaat voelen ze zich gestresst, ziek en krijgen ze een burn out. Veel mensen wachten tot het te laat is. Maar de gevolgen kunnen je leven, carrière en financiële situatie ernstig verslechteren.

 

Pro actief werken aan onderstaande factoren maken het verschil in een moe en ongezond lichaam. Of we kiezen voor een leven vol gezondheid en vitaliteit. We namen laatst een exclusieve podcast op waarin we spreken over signalen, oorzaken en oplossingen.  De volgende factoren zijn van grote invloed op jouw gezondheid. 


Stress en cortisol

Stress is een “inside job”. Stress is eigenlijk heel simpel te verklaren met twee redenen, namelijk; We krijgen iets wat we niet willen of we willen dat er iets niet is. Aan omgevingsfactoren kunnen we niets doen. Wel op de manier hoe dat we kijken wat het met ons doet? Hebben we onszelf aangeleerd een perfectionist te zijn? Misschien mogen we wat milder zijn voor onszelf. Sommige ervaren stress waar andere kansen en mogelijkheden zien. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk hoe je omgaat met deze uitdagingen.

 

Versnelde veroudering

Iedereen wordt ouder, maar niet iedereen wordt hetzelfde ouder. De vraag is of je ouder wordt met een heldere beeld hoe je oud wilt worden. Wat gaan de komende jaren brengen aan je emoties, mind en lichaam. Welke acties neem jij “nu” om te zorgen dat je jouw beste jaren nog gaat krijgen?

 

Ziekte en stress

Een levensbedreigende conditie kan je op ieder moment raken. Als iemand in je naaste omgeving of jijzelf te maken krijgt met een ziekte? Hoe zou je daar mee omgaan? Op fysiek, psychologische en financieel gebied?

 

Slechte voeding & weinig beweging

Je weet dat je het moet doen maar doet het niet. Gezond eten en regelmatig sporten. Maar wat is gezond eten eigenlijk? Dat is een subjectieve uitspraak en per persoon verschillend. Niemand is immers hetzelfde. Een goed gebalanceerd dieet is de basis voor gezondheid. Eet jij regelmatig groene groentes? Drink je voldoende water? Gebruik je de juiste supplementen? Is koffie wel gezond bij een burn-out? Geef je hieronder op en laat je informeren over de juiste voeding tegen stress. 

 

Kosten & toegang tot gezondheidszorg

De Nederlandse gezondheidszorg behoort tot de top van de wereld. Toch hebben we te maken met verzekeringspakketten die gelimiteerd zijn. Zo kan het inschakelen van alternatieve hulp en genezing een dure aangelegenheid zijn. Toch is het goed om jezelf die massage te gunnen, op tijd te laten kijken naar klachten of een keer extra bloedonderzoek te doen. 

 

Schrijf je hieronder in en ontvang direct toegang tot deze exclusieve video! 

Alles over Burnouts en Stress

 

Bekijk onze Exclusieve video over burnouts en stress

Geef jezelf op voor onze exclusieve video en podcast over chronische stress. NootroFit eigenaren Wiggert & Michel nemen je mee in hun ervaringen, tips en tricks die jij ook kan toepassen. Veel tips zijn eigenhandig ondervonden of ze spraken met de grootste gezondheid guru’s in hun Eindbazen podcast. Namen zoals Ralph Moorman, Kelly Mostard, Steve Maxwell en meer!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.