Joe Rogan en Tim Ferris over training, voeding en geest

  • Geplaatst op
  • Door NootroFit
  • Geplaatst in Mind, Training
  • 0
Joe Rogan en Tim Ferris over training, voeding en geest

Voor zij die nog niet bekend zijn met de Joe Rogan Experience Podcast: do we have a treat for you!

Joe Rogan is internationaal bekend om zijn voormalige optreden als presentator van Fear Factor en zijn stand-up comedy shows. Op het internet heeft Rogan een schare volgelingen en staat hij met name bekend als kleurcommentator van de Ultimate Fighting Championship.

Joe Rogan heeft daarnaast een wekelijks terugkerende podcast en is een groot promoter van een gezonde levensstijl waarbij aandacht voor training, voeding en geest centraal staan. Zijn keuze in gasten in de show reflecteert dit ook! Een wat oudere podcast aflevering van Joe Rogan samen met biohacker en auteur Tim Ferris waarin ze uitgebreid van gedachten wisselen over voeding, supplementering en training. Tim Ferris is in sportkringen met name bekend van zijn boek The 4-hour Body.

Dit boek betekende voor mij een omslag in de manier waarop ik naar training en voeding ben gaan aankijken. Met name Ferris zijn Occam's Protocol was voor mij het eerste programma waarmee  ik de -voor mij als slow gainer - magische 100KG wist te behalen met minder als 3 training van een half uur per week.  Mocht je doelstellingen echter het verliezen van vet en gewicht zijn, dan kun je hiervoor ook terecht in the 4-hour body!  

Met name zijn aandacht voor het belang van een eiwitrijk dieet en aandacht voor timing van het eten van koolhydraten zijn hierbij doorslaggevend. Om een indruk te krijgen van de beste man  voor je jezelf wederom overgeeft aan een kansloos voeding- of trainingsprogramma van het internet is deze podcast dus een absolute aanrader!

Gerelateerde producten

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.