NootroFit lanceert Money Back Guarantee regeling

NootroFit lanceert Money Back Guarantee regeling

NootroFit heeft een ‘niet tevreden - geld terug’ garantie op de merken NootroFit, Onnit, Pure Pharma, Bulletproof en Natural Stacks.

Ons doel als bedrijf is om je te voorzien van alles wat goed voor je is. We willen je motiveren, inspireren en een groot gedeelte daarvan is te vinden op onze blog. Daar vind je recepten, training programma's en artikelen over gezondheid. Wij geloven in onze producten en willen dat al onze klanten tevreden zijn. Of ze nu van onze producten houden of niet. Dat is de reden dat NootroFit een ‘niet tevreden - geld terug’ garantie heeft op de merken NootroFit, Onnit, Pure Pharma, Bulletproof en Natural Stacks

"Marketing betekent niet zoveel mogelijk reclame maken om producten te verkopen. Bij ons ligt de nadruk op klanttevredenheid. Als iemand iets koopt en het bevalt niet, is de klant niet tevreden. Dit is marketingbeleid dat past bij een transparant en eerlijk bedrijf! Zegt een glimlachende Wiggert Meerman, oprichter en verantwoordelijk voor de marketing.

De term "Leadership" is verweven in onze visie en bedrijfsvoering. We proberen je met NootroFit een locatie te geven waar je natuurlijke supplementen en trainings gear kan kopen. Een plek waar men zichzelf kan optimaliseren op alle mogelijke gebieden. "In ons assortiment zitten enkel producten die we zelf gebruiken, het beste van het beste. Die overtuiging is zodanig sterk dat we voortaan de "NootroFit Money Back Guarantee" regeling aanbieden. "Aldus Michel Vos, oprichter en verantwoordelijk voor business development.
Alle supplementen komen met een 100% niet goed, geld terug garantie. Je kan daarmee producten zoals Alpha Brain, Shroom Tech Sport en T+ uitproberen. Wat we bij NootroFit willen neerzetten is een uitmuntende relatie met jou als klant. We willen je alleen materialen geven die waardevol zijn, die bijdragen aan je gezondheid en dat het echt je geld waard is. Op deze manier is iedereen positief over onze interactie. 
 

Over Wiggert en Michel

Wiggert Meerman, verslaafd aan sporten en ondernemen. Altijd op zoek naar manieren om mentale en fysieke prestaties te verbeteren. Als het onbekend is moet het ervaren en onderzocht worden. Wiggert is een actief wedstrijdvechter in het Internationale Braziliaans Jiu Jitsu circuit en keynote spreker op evenementen over gezondheid, management & human optimization. Wiggert begon zijn studie aan het CIOS, Fitness & Health Management. Daarna studeerde hij Marketing Management en volgde zijn opleiding deels in Sydney, Australie. Na enkele jaren Internationaal Business Development gedaan te hebben voor een innovatieve eCommerce multinational, is hij vandaag de dag eigenaar van NootroFit en andere ondernemingen.

Michel Vos is jaren werkzaam geweest in de Medische Diagnostiek als ICT Productmanager en is nu medeoprichter van NootroFit en heeft daarnaast zijn eigen interim management- en coachingsbureau. Zijn specialiteit is de succesmanagement methode Getting Things Done. Michel is altijd op zoek naar nieuwe manieren om slimmer en eenvoudiger het meeste uit je leven te halen. Zijn passies zijn krachttraining en vechtsport, waarin hij ook enthousiast les geeft.


Gerelateerde producten

NootroFit Grasgevoerde Whey Proteine NootroFit MCT Olie

NootroFit Grasgevoerde Whey Proteine

NootroFit MCT OlieReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.