Stop met jezelf te verstoppen! Word de auteur van je eigen leven

Stop met jezelf te verstoppen! Word de auteur van je eigen leven

Waar jij jouw aandacht aan besteedt wordt jouw realiteit, en uiteindelijk jouw toekomst. Jij hebt het vermogen om de wereld te zien op een manier die niemand eerder heeft gezien. Gebruik je unieke krachten om je mooiste leven te creëren!

Echte autoriteit komt van binnenuit

Activeer jezelf en word onstopbaar

Niemand van buitenaf kan je vertellen wat waar is of hoe je je leven moet leiden. Niemand weet precies wat deze realiteit is of wat het doel van het leven is. Niemand heeft de definitieve antwoorden.
Veel mensen die je tegenkomt zullen doen alsof ze het weten. Zij zullen proberen je te overtuigen om hen te geloven. Ze zullen je aansporen om hen blindelings te volgen.

Maar als je dit doet, zal je eigen intelligentie laten wegkwijnen. Geen enkele externe autoriteit kan je laten zien wat waar is. Zoals Krishnamurti zei: "Op het moment dat je iemand volgt, stop je met het volgen van de Waarheid".

In het beste geval kunnen goede leraren eenvoudigweg naar het pad wijzen. Zij kunnen je helpen om de barrières te doorbreken die je blokkeren van je eigen aangeboren wijsheid. Ze kunnen je nuttige kaarten geven, maar de kaart is nooit het doel. 

Jouw waarheid is iets wat je zelf moet ontdekken.


Door je eigen ervaringen, door diep naar jezelf te luisteren, zal jouw unieke Weg en Flow tevoorschijn komen. 

Onderzoek wat waar is voor jezelf, door in jezelf te kijken. Wanneer je op nieuwe ideeën komt, gebruik dan je onderscheidingsvermogen om te ontdekken wat resoneert en wat nuttig voor je is.

Gooi wat niet resoneert en wat niet nuttig is weg. Je hebt het vermogen om de wereld te zien op een manier die niemand eerder heeft gezien. Je hebt het vermogen om dingen op te merken die niemand eerder heeft opgemerkt.


Waar jij aandacht aan besteedt wordt de creatie van jouw realiteit, jouw toekomst. Snijd de onzin weg, let op wat echt belangrijk is:

Je leven. Je relaties. Jouw ervaring. Jouw dromen. Je hoogtepunten. Je dieptepunten. Je gewoontes. De natuur. Visionaire leraren en kunstenaars. Het delen van jouw gaven. Wat je ziel ook maar aanspreekt.

Gooi alles wat je nieuwsgierigheid en opwinding niet aanwakkert weg. Gooi datgene weg wat niet tot je Ziel spreekt.
 

Op deze manier zul je je eigen autoriteit worden.

Op deze manier word je onstopbaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.